עבור לתוכן

עברתי ל SSD, והמחשב לא נכנס למצב המתנה !

Featured Replies

פורסם

שלום.

האם הבעיה מוכרת?

בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה.

תודה!

פורסם

איזה SSD זה?

אפשר להגיד שבאופן כללי SSD ומצב שינה זה דבר שמועד לבעיות.

פורסם
  • מחבר

תודה.

זה ממש הורס לי את כל העניין, כי אני קבוע משאיר את המחשב דלוק, וסומך על כך שהוא יכנס למצב המתנה לאחר זמן מה.

Patriot Memory PYRO 120 GB Solid State Drives PP120GS25SSDR

http://www.amazon.com/gp/product/B005DSPIFG

פורסם

בקר SandForce, כמה לא מפתיע :)

הקושחה מעודכנת להכי חדשה?

פורסם
  • מחבר

בקר SandForce, כמה לא מפתיע :)

הקושחה מעודכנת להכי חדשה?

אכן קושחה ישנה יחסית. אעדכן ואבדוק שוב?

תודה!!!

פורסם

כן..זה אמור להפתר עם החדשה.

פורסם
  • מחבר

כן..זה אמור להפתר עם החדשה.

לצערי הבעיה לא נפתרה. אני מוצא את עצמי משאיר את המחשב דלוק במהלך הלילה (לא אוהב את זה כל כך), רק כדי להימנע מהנושא.

בנוסף, אם כבר נכנסתי בטעות למצב המתנה, לא רק שהכונן לא יצא מהמצב הזה, אלא שגם ריסט לא פותר את הבעיה. אני חייב ממש להפסיק את הכוח מספק הכוח (מכבה אותו), ורק ככה המצב בא לסיומו. זה סיוט!

להחזיר את הכונן? מדובר בכונן פגום?

:kopfpatsch:

פורסם

לא בטוח שהכונן פגום, יתכן שגם אם תחליף לכונן חדש(מסוג דומה) זה יקרה שוב..כמו שאמרתי יש באופן כללי בעיות עם SSD ומצב שינה.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שהכונן פגום, יתכן שגם אם תחליף לכונן חדש(מסוג דומה) זה יקרה שוב..כמו שאמרתי יש באופן כללי בעיות עם SSD ומצב שינה.

תודה.

זה דבר הזוי! שחברה תספק כוננים שלא "יודעים" להיכנס למצב המתנה. זה מוזר מאוד.

בכל אופן, תודה על העזרה.

פורסם

אני משתמש בתוכנת תזמון (PowerOff) כדי שתכבה את המחשב בלילה.הרי לוקח לו להדלק פחות מ 20 שניות.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בתוכנת תזמון (PowerOff) כדי שתכבה את המחשב בלילה.הרי לוקח לו להדלק פחות מ 20 שניות.

תודה. הבעיה שאני אוהב להשאיר את המסמכים והטאבים של הדפדפן פתוחים...

פורסם
  • מחבר

גם HIBERNATION עושה בעיות?

אותו דבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים