עבור לתוכן

איביי ורכישות מחו"ל - שרשור מוצרים לרכישה מסנט בודד עד 100$ (פומבי או BIN)

Featured Replies

פורסם

חוץ מהמנוף זהו סט מברגים מעולה. האריזה לא משהו אבל המברגים מעולים.

• תגובות 484
  • צפיות 124k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה.

איך המברג עצמו? (הידית)

פורסם

חזק מאוד. ההארכה לא נוחה לשימוש.

פורסם

היתה פה המלצה לזבל הזה וברוב טיפשותי הזמנתי..

הברגים שווים לתחת, חלשים (מתעקמים בקלות) , לא שימושיים ( לא התאימו לנוקיה ולא לברגים קטנים אחרים) האיכות פשוט זוועה והם לא קטנים מספיק ולא בנויים טוב כלל.

$T2eC16N,!y0E9s2S5tuSBQD1,-ZdLQ~~60_12.JPG

פורסם

^^^

לי גם יש את הסט השטותי הזה, למרות שבשביל לפתוח את הטלפון הסלולרי שלי זה הספיק לי והשאר המברגים שם זה "nice to have" בשביל עבודות קטנות. דגש על קטנות, כי בידית עצמה המוט הברגה מסתובב בתוכה אם מפעילים כח חזק מידי.

בין השאר שצריך לשמור על הסט הזה "עומד" אחרת כל הברגים נופלים מהסטנד וזה כאב ראש לסדר אותם אחד-אחד.

פורסם

עולה בערך 20 שקל בחנויות הכול בדולר.

פורסם

עולה בערך 20 שקל בחנויות הכול בדולר.

פרדוקס היסטרי לא ?

פורסם

בקשר לסלוללות הנטענות..ה SANYO eneloop האלו באמת טובות? מישהו יכול להמליץ מנסיון על מוכר שלא מוכר זיופים?

פורסם

אני מרוצה מהENELOOP. קח בחשבון שהן מתאימות יותר לשימוש לטווח ארוך מאשר למכשירים זוללי חשמל.

פורסם

המטרה היא טלפון DECT..יתאים?

יכול להמליץ על מוכר?

פורסם

לדעתי לטלפון אלחוטי עדיפות סוללות רגילות חזקות יותר. ממילא הוא נמצא כל הזמן בהטענה כך שאפקט הפריקה פחות יופיע והקיבולת החזקה יותר תאפשר לך שימוש ממושך יותר בין הטענה להטענה.

פורסם

אני משתמש ב Eneloop (לא Eneloop Lite) לטלפון אלחוטי Uniden

ואני מאוד מרוצה ,קניתי באיביי ממוכר בארה"ב ולצערי הוא כבר לא מוכר אותן...

פורסם

בקשר לסלוללות הנטענות..ה SANYO eneloop האלו באמת טובות? מישהו יכול להמליץ מנסיון על מוכר שלא מוכר זיופים?

מאוד אמין ומשלוח מהיר 16$ - יש לי 4 סטים כאלו.

אותו מוצר נמכר בארץ ב 70 ש"ח וללא מארז קשיח ב 65 ש"ח, בהחלט משתלם (בהנחה שזה לא זיוף) החנות נמצאת בתל אביב

פורסם

ובאיזה מטען אתה משתמש?

פורסם

מטען איטי של חברה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים