פורסם 2012 ביולי 3113 שנים אחלה עשיתי את זה ונרשמתי, היתה לי כתובת ב BUY2USA אז השתמשתי בההבעיה היחידה זה לראות אם השולח גם שולח לישראל
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים כנ"ל. והשתמשתי בכתובת אמיתית בניו ג'רזי.עריכה:הסתדרתי. צריך לשנות את הREGISTERED ADDRESS ולא סתם להוסיף כתובת. כרגע המצב הוא שהכתובת הרשמית שלי היא בארה"ב וכתובת המשלוח העיקרית היא לישראל. להשאיר במצב הזה?
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים שיניתי גם את הרג'יסטרד וגם את השיפינגקיבלתי מייל מאיביי שמברך אותי על מעברי לאמריקהזה לא הועיל לאיביי באקסאני עדיין לא הייתי מתאים
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים כרגע המצב הוא שהכתובת הרשמית שלי היא בארה"ב וכתובת המשלוח העיקרית היא לישראל. להשאיר במצב הזה?ככה זה אצלי מזה שנים.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים תגיד מה האורך של הרצועה? זה יהיה טוב לחברה שלי(כאילו לכלבה שלה) hehehe 1.4 מטר אאל"ט Igrosh מטען לSGS2 אפשר למצוא בארץ ביותר זול. איפה?
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים מחבר כנ"ל. והשתמשתי בכתובת אמיתית בניו ג'רזי.עריכה:הסתדרתי. צריך לשנות את הREGISTERED ADDRESS ולא סתם להוסיף כתובת. כרגע המצב הוא שהכתובת הרשמית שלי היא בארה"ב וכתובת המשלוח העיקרית היא לישראל. להשאיר במצב הזה?אני עשיתי כמוך בהתחלה, ואז החזרתי חזרה והוספתי כתובת חלופית בארה"ב במקום. זה לא השפיע על ההרשמה לשרות.
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים כרגע המצב הוא שהכתובת הרשמית שלי היא בארה"ב וכתובת המשלוח העיקרית היא לישראל. להשאיר במצב הזה?אני החזרתי את הכתובת בחזרה לישראל, וה- Ebay bucks נשאר. (עוד לא ניסיתי לממש אותו, אני עדיין צובר כסף על כתובת ישראלית)
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים X10 Halogen Light Bulb 20W 12V G4 Base JC Typeמחיר כולל משלוח: 1.5$ הגיע תוך 5 שבועות מוכר: gomepls הגיעו בשקית פצפצים לתיבת דואר, כולן תקינות. תגיד, הן מחזיקות אצלך מעמד? קניתי לסבתא שלי(לא חושב שזה אותו מוכר אבל זה היה אותו דיל) והן שבקו חיים אחרי שבועיים בממוצע בשימוש לא יותר מידי אינטנסיבי
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים בינתיים מחזיקות שבוע. אז לא יכול להגיד דעה לגבי שבועיים. אבל זה סוג נורות שידוע בעל אורך חיים לא ארוך למדי פרקטית.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים כתוב שזו נורת הלוגן ואני מניח שאתם יודעים שאסור לנגוע בה בידיים חשופות כי זה מה שייגמור לה תחיים יותר מהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.