עבור לתוכן

call of duty modern warfare 3 & battlefield 3

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו

מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM

משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת

האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3?

מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע.

תודה

פורסם

מזל שאף אחד עדיין לא ענה לך. מכיוון שיתכן ותתחולל פה מלחמה כרגיל.

לגבי השאלה שלך, התשובה שלי היא כזאת:

שני המשחקים הם משחקים שונים לגמרי, והבחירה שלך צריכה להתבצע לפי סגנון המשחק שלך.

Battlefield הוא משחק יותר ריאליסטי וידרוש ממך להפעיל את הראש ואת הכישורים שלך, לא תוכל לירות באוטומט ותמיד להרוג כמו ב-COD (אבל נגיע לזה). בבאטלפילד קבוצה שלא תשחק ביחד (כיבוש יעדים, דריכת האמ-קום...) לא תנצח נקודה.

הבאליסטיקה והרתע בנשקים בבאטלפילד הוא מציאותי בהרבה מ-COD, כל נשק מיוחד במינו ויש לכל אחד את היתרונות והחסרונות.

בקצרה, אם לכוון כמו שצריך, התחשבות בסטיה ומשחק קבוצתי פחות נוגע אליך, אז תמשיך לקרוא.

Call Of Duty הוא משחק שהמטרה בו היא יותר "הנאה", גודל המפות קטן יותר, והמטרה פשוטה יותר - להרוג כמה שיותר.

קיימים בו מצבי משחק שונים שהמפורסם מבינהם הוא ה-TDM שבו כל מה שדרוש הוא להרוג יותר מהקבוצה השניה.

כמו כן, ב-COD, ככל שתעלה רמות, יפתחו לך המון נשקים ושיפורים לשחקן שלך, תוכל לצבוע את הנשק וכו'...

מקווה שעזרתי, אם תהיה לך שאלה ספציפית, אני אהיה פה :)

פורסם

מי מהם יותר מהיר? ברור ש MW3 (לא COD3).

כתבת ששיחקת בשניהם. אז מה בדיוק אתה עושה פה ושואל אחרים? אתה רוצה שאנחנו נחליט בשבילך?

פורסם
  • מחבר

תודה לתגובה מס' 1 זה מה זה כבר מרגיש אחרת נראה לי לאני אלך על COD3 למרות שקיבלתי 15 אחוז הנחה מEA דרך המייל

נראה שאני אחכה לSALE הבא בSTEAM ואקנה אותו בייחוד שבאמת מתאים לי מפות קטנות ופחות טקטיקה אם הבנתי נכון!

לכותב תגובה מס' 2 כתבתי 4 שאלות ספציפיות

הבהרתי לגבי באטלפילד שאני משחק בגרסת החינם למולטיפלייר ברשת להלן http://battlefield.play4free.com/en/

בCOD3 שיחקתי לפי הנתונים בSTEAM כשעה ורבע שזה כלום !

נראה לי שהמטרה של פורום היא להיעזר באחרים בקבלת החלטות מהסוג הזה

ואני מאד מרוצה מהפורומים באתר המצוין הזה דוגמא מצוינת לכך היא התגובה מס 1

דרך אגב אשמח לשמוע עוד דעות בנושא

תודה לכולם !

פורסם

אתה יודע שלמשחק קוראים מודרן וורפר שלוש ולא קול אוף דוטי שלוש. קול אוף דוטי שלוש יצא לפני מספר שנים (חמש כמדומני). בכל מקרה אני שמח בשבילך שיצא לך לשחק בזה כשעה וחצי (אני לא קורא מחשבות אתה יודע).

לעצם העניין: לטעמי ב MW3 (מודרן וורפר שלוש) הם (המפתחים, ואני לא מתכוון לאקטיביזון) עשו את המשחק מטופש יותר, באנגלית זה נשמע יותר טוב DUMB IT DOWN כלומר הם הפכו את המשחק (אני מתכוון למולטיפלייר) לכזה שאם יש לך יכולת (SKILL) אז קשה לך יותר להתבלט במשחק ואם אתה גרוע מאוד בסוג כזה של משחקים(NOOB), אז יש לך יותר אפשרויות להיות פחות גרוע. זה משחק בינוני לחלוטין אבל הילדים אוהבים אותו (אני כבר לא ילד ולכן אני מחפש את המילים הנכונות כדי שנוכל להבין אחד את השני).

מצד שני יש את באטל פילד שלוש שאני מעולם לא שיחקתי בו. אבל כן שיחקתי במשחק הקודם בסידרה: באטל פילד באד קומפני שתיים שהוא למעשה זהה לבאטל פילד שלוש אבל עם גרפיקה פחות טובה. מה אני אגיד לך? לא אהבתי. יש הרבה פחות מצבי משחק לשחק בהם, הממשק הרבה פחות ידידותי, הסאונד עלוב ורוב הזמן אתה בחיפוש אחר האקשן. אם זה עושה לך את זה אז תהנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק כדאי לציין שהדיון הנ"ל נפתח וברובו דן בהשוואה בין שני המשחקים אך לכל אורך הדיון כמעט MW3 עדיין לא יצא.

כמעריץ של סדרת COD כדאי שתדע ש MW3 הוא אחד הגרועים בסדרה והיתרון היחיד שלו הוא המומנטום כי הוא האחרון.

אם ב MW2 שיחקתי במולטי מעל אלף שעות אז ב MW3 שיחקתי לא יותר מ 20 . וזה בערך ההבדל ביניהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים