עבור לתוכן

יש עילה לתביעה?

Featured Replies

פורסם

אתמול אני ו2 חברים ביקשנו להיכנס למועדון אחד מהם היה קצת מחופש (כובע פורים ושרשרת ענקית)

הסלקטורית בכניסה אמרה שרק מי שהגיע עם תחפושת הוא יכול להיכנס

בקשר לחבר שהיה "קצת מחופש" היא אמרה שהוא לא מחופש מספיק ושזה לא תחפושת

במשך 20 דקות עמדנו ליד הכניסה והיא הכניסה אנשים שאינם מחופשים בכלל

טענו בפניה שהנה אנשים לא מחופשים נכנסים ואנחנו לא נכנסים היא אמרה לנו כי הוא תייר ואנחנו לא כששאלתי אותה מה הקשר

אמרה לי שהתייר אינו יודע מה זה פורים ואני שגר פה אמור לדעת מה זה פורים

הכל מצולם

על סמך מה אפשר לתבוע אם בכלל ?

• תגובות 69
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתמול אני ו2 חברים ביקשנו להיכנס למועדון אחד מהם היה קצת מחופש (כובע פורים ושרשרת ענקית)

הסלקטורית בכניסה אמרה שרק מי שהגיע עם תחפושת הוא יכול להיכנס

בקשר לחבר שהיה "קצת מחופש" היא אמרה שהוא לא מחופש מספיק ושזה לא תחפושת

במשך 20 דקות עמדנו ליד הכניסה והיא הכניסה אנשים שאינם מחופשים בכלל

טענו בפניה שהנה אנשים לא מחופשים נכנסים ואנחנו לא נכנסים היא אמרה לנו כי הוא תייר ואנחנו לא כששאלתי אותה מה הקשר

אמרה לי שהתייר אינו יודע מה זה פורים ואני שגר פה אמור לדעת מה זה פורים

הכל מצולם

על סמך מה אפשר לתבוע אם בכלל ?

שום תביעה....

פעם ראשונה שלך במועדון?

פורסם

אולי הסלקטורית קלטה שאתם "בעייתיים" ומחפשים דרך לתבוע בכל מקרה?

פורסם
  • מחבר

אנחנו לא בעייתיים ולא לבושים כמו ערסים ואין לנו מראה מזרחי ואין לנו בעיה להיכנס למקומות בילוי

פשוט הקטע אתמול היה מעצבן שהיא טענה שרק מי שמחופש נכנס ואנשים לא מחופשים הגיעו ונכנסו וכשהיא הבינה שאני מצלם אותה

היא עצרה כמה אנשים שלא התחפשו ואז אחרי כמה דקות הכניסה אותם וכשוב ושוב באנו ושאלנו אותה למה אנחנו לא היא אמרה כי אנחנו לא תיירים

ולא מחופשים וכל אלה שנכנסו לא מחופשים בכלל לא היו תיירים

פורסם

לדעתי אפשר לתבוע במצב כזה.

נכון שהסלקציה נפוצה במועדונים ורוב האנשים מעדיפים להעלים עין ולהחליק את העניין, אבל אם זה מפריע לך ואתה רוצה פיצוי על כך לדעתי אתה יכול לתבוע במידה ויש לך ראיה חותכת מצולמת.

פורסם

אתה צריך להוכיח שזו הפליה אסורה.

חוק אוסר על הפליה בשל הנושאים הבאים: גזע, דת, לאום, ארץ מוצא, מין, נטיה מינית, השקפה, השתייכות מפלגתית, הורות, מעמד אישי (היות אדם רווק/נשוי/גרוש/אלמן).

http://www.lawguide.co.il/articles/3011/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9F-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D_7982/

פורסם
  • מחבר

מה מהדברים האלה קשור למקרה שלי? סירוב להכניס בגלל שאני לא לא רוצה להתחפש אני לא יהודי ולא חוגג את פורים, סירוב להכניס אותי בטענה שאני

לא תייר ושאני צריך להכיר את חג פורים ולבוא מחופש

גזע, דת, לאום, ארץ מוצא, מין, נטיה מינית, השקפה, השתייכות מפלגתית, הורות, מעמד אישי (היות אדם רווק/נשוי/גרוש/אלמן).

פורסם

אתה צודק שזה מעצבן... ויש כמוך בכמויות ..אני חושב בקצרה :'לא באתם לה טוב בעיניים '. בכל מועדון זה קורה. וכי אם גוון עורך מזרחי אז זה בסדר שלא יכניסו אותך(?) :P .

פורסם
  • מחבר

המקרה הזה לא קשור לגוון עור

שלושתנו לבנים אני רוסי ו2 החברים רומנים

פורסם

אני יודע .

ואין לנו מראה מזרחי

זאת היית כאילו "שאלה " - וכי גוון שחום זה בסדר שלא מכניסים?.

פורסם

מה מהדברים האלה קשור למקרה שלי? סירוב להכניס בגלל שאני לא לא רוצה להתחפש אני לא יהודי ולא חוגג את פורים, סירוב להכניס אותי בטענה שאני

לא תייר ושאני צריך להכיר את חג פורים ולבוא מחופש

גזע, דת, לאום, ארץ מוצא, מין, נטיה מינית, השקפה, השתייכות מפלגתית, הורות, מעמד אישי (היות אדם רווק/נשוי/גרוש/אלמן).

אני לא בטוח שפורים זה חג דתי אז דת לא עובד פה.

אם אתה רציני לגבי התביעה תתייעץ עם עורך דין.

פורסם
  • מחבר

לא זה לא בסדר

פשוט כל המקרים שקראתי באינטרנט כמעט רובם מדברים על גוון העור הכהה שבגללה קיימת ההפליה בכניסה למקומות בילויי

אז רציתי להבהיר שהמקרה הפעם לא בגלל זה

פורסם

אני לא בטוח שפורים זה חג דתי אז דת לא עובד פה.

אם אתה רציני לגבי התביעה תתייעץ עם עורך דין.

ודאי שפורים זה חג דתי.

פורסם

מה מהדברים האלה קשור למקרה שלי? סירוב להכניס בגלל שאני לא לא רוצה להתחפש

צר לי לאכזב אותך, אבל אם קו התקיפה שלך הוא ש"לא הכניסו אותי כי אני לא מחופש" אז חבל על האנרגיות, הזמן, הכסף, והעצבים. אתה לא תזכה באגורה שחוקה.

פורסם

אני יודע . זאת היית כאילו "שאלה " - וכי גוון שחום זה בסדר שלא מכניסים?.

במקרה ואני מחדש לך-

סטטיסטית, רוב הערסים באים ממוצא מזרחי ("גווח שחום").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים