עבור לתוכן

XCOM:enemy unknown

Featured Replies

פורסם

אאל"ט החיצים מסמנים את היתרון או החיסרון בגובה שיש ליחידות מול אויבים בטווח ראיה/יריה.

אם הצלף מעל האויב יהיה לו חץ ירוק.

ואם מעל הצלף יש עוד אויב יהיה לו גם חץ אדום.

• תגובות 68
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הממ. הגיוני. יבדק מחר, כי שיחקתי מספיק להיום.

אגב, עוד שאלה: לפעמים, ליד סימן הדרגה של החייל, יש כוכבית. מה זה? היה ילד טוב אז קיבל כוכבית זהב?

פורסם

אני הגעתי למשימה האחרונה ואז התחלתי מחדש בלי לסיים אותה. אני יותר נהנה מהדרך מאשר מהסיום של המשחק.

עכשיו אני משחק Classic ושמעתי שיש mod שמוריד את הבונוס 30% critical שיש לחיזרים אבל אני אוהב לשחק את המשחק איך שהמפתחים התכוונו. אני התחלתי באסיה אבל לא ממש שמרתי עליה (הבסיס נותן את הבונוס גם ככה). אבדתי כמה מדינות בדרך אבל שמרתי טוב על ארה"ב , אפריקה ואירופה . אני בעיקר שומר על מדינות שמביאות הרבה כסף. יש לי כיסוי כמעט מלא חוץ מקנדה. דרום אמריקה כולה עומדת ללכת פיפן כי היה לי abduction בקנדה ואני רוצה להגן על ארה"ב שחתפה פניקה רצינית. בגלל זה אני מאבד את ברזיל ואני לא יכול לשים שם לווין אז תקפתי את הבסיס החיזרי כי זה מוריד panic באופן גלובאלי אבל מצד שני זה מעלה את דרגל הקושי במשחק.

אין נגדי משהו יותר מדי מפחיד וכבר יש לי איזה 3-4 רובי פלזמה שאני צובר כשאני מחשמל את איזה חיזר או שתיים במשימות. הדבר הכי קטלני שיש לי להלחם נגדו זה בערך cyberdisc וחוץ מזה muton עד berserkers . כנראה שאני לא רואים sectoid commanders עד שלא מסיימים את המשימה בבסיס. יש לי די הרבה colonels ויש לי אמצעים לתת לכולם titan armor . אני בזמן האחרון מעדיף support וassaults על כל דבר אחר (צריך לחשמל עוד ועוד חיזרים בשביל כמה רובים). אני גם לוקח sniper אחד מקסימום לרוב המשימות. רק ל terror mission או abduction אני לוקח באופן פוטנציאלי זוג צלפים. הצלפים טובים אבל הבעיה היא שהרבה קרבות מתרחשים באיזורים סגורים .

יש לי בערך 2 מכל class כcolonel חוץ מsupport (אני קרוב - השני captain ) וגם קיבלתי את כל שדרוגי הbaracks די מוקדם.

יש מישהו שמשתמש בshivs? אני לא מוצא להם שימוש כלכך כי הם מגיעים בשלב של המשחק שאני רוצה לשדרג חיילים. במשחק הנוכחי שלי אני עושה הרבה יותר supress מאשר בעבר וזה קצת עוזר להשאיר את החיילים שלי בחיים . עדיין צריך להזהר מזורקי הרימונים.

פורסם

הורדתי את הדמו מסטים ושיחקתי, נראה משחק ממש מהנה, מקווה שיהיה עליו מבצע טוב בחג המולד והחגים האחרים בשביל לקנות אותו.

קראתי את התגובות פה ובהחלט עושה רושם של משחק מעניין ומהנה.

ראיתי סרטון שבו המתפחים משחקים יחד ומסבירים על המשחק, אבל לא ראיתי התייחסות כאן לגבי משחק מרובה משתתפים או און-ליין, מה לגבי זה?

אתם משחקים ברשת, ביחד, משהו?

יש אופציה כזו?

פורסם

ראיתי סרטון שבו המתפחים משחקים יחד ומסבירים על המשחק, אבל לא ראיתי התייחסות כאן לגבי משחק מרובה משתתפים או און-ליין, מה לגבי זה?

אתם משחקים ברשת, ביחד, משהו?

יש אופציה כזו?

יש אופציה אבל לא נראה לי שמישהו משתמש בה.

אני עשיתי preorder בGMG (זה משחק שמחייב steam )ויצא לי בסביבות ה34$ אחרי כל ההנחות שלהם אבל מאז הם לא נותנים שום הנחה על המשחק. סביר שהשנה או בחג המולד או בקיץ תהיה הנחה אבל אני לא חושב שבחג המולד נראה משהו יותר גבוה מ25%. בקיץ יש יותר סיכוי להנחה גדולה יותר. המשחק הוא בעיקר משחק single play שאומר שאפשר לחכות איתו אם לא ממש מגרד לך לשחק.

אם אתה מכיר את המשחק XCOM:UFO DEFENSE המשחק הזה די דומה אבל גם שונה. לכל משחק יתרונות וחסרונות אי אפשר להגיד ממש שאחד טוב מהשני.

פורסם

המשחק הזה הוא סוג של חידוש ל X-COM הראשון שיצא תחת השמות X-COM: UFO Defense, X-COM: Enemy Unknown ו UFO: Enemy Unknown (פעם למשחקים היה שמות שונים באיזורים שונים). כמו שאפשר לראות הם משתמשים באותו השם רק כתוב XCOM במקום X-COM.

כמובן שהמשחק עבר התאמה בשביל שיהיה מודרני יותר, לדעתי הם עשו עבודה מצויינת למרות שהיה כמה דברים שהם בחרו לא לשמור מהמשחק המקורי למרות שאנשים אהבו אותם.

ה MP אמור להיות טוב, אני אשמח לנסות בהזדמנות. יש בו דיי הרבה עומק עם כל הקטע של ההגבלת נקודות (לכל אחד יש 1000 נקודות בשביל ליצור סקואד וצריך לעשות הרבה התפשרויות של נשקים/מספר חיילים/סוג חיילים).

גם אני קניתי מ GMG, נראה לי היה להם באג כי בהרבה מדינות הקופון לא עבד על XCOM באותו זמן, במקרה מצאנו שילוב שנתן גם 10% הנחה וגם 25% קופון :lol:

פורסם

נהנתי מאד מהמשחק עד לפני יומיים.

אני ממש לקראת הסוף והוא קורס לי בתחילת אחת המשימות.

פורסם

באגים, תמיד יש.

אצלי, למשל, השמירות מסודרות באקראי. לך תמצא את השמירה של אתמול בלילה כדי להמשיך היום...

פורסם

לגבי השמירות, הסדר עלול להשתגע אם יש יותר מ-10 בערך.

פורסם

לא קרה לי הבעיה של הסדר שמירות. כן קרה לי אבל שמהלכים מסויימים גרמו למשחק לקרוס או ל AI להתפגר (ולא לתת לך להמשיך לשחק).

פורסם

לגבי השמירות, הסדר עלול להשתגע אם יש יותר מ-10 בערך.

אם יש יותר מ100 שמירות יש בלגאן. הפתרון הוא למחוק חלק מהשמירות ואז הכל מסודר כמו מקודם . הבעיה היא שאי אפשר לדעת מה אתה מוחק אז כדאי לגבות את השמירות לפני המחיקה . הבעיה ידועה ואולי יתקנו אותה patch הבא (אין לי אישור לזה) .

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כשיצא המשחק החלטתי לחכות איתצו כי חששתי שאבזבז עליו יותר מדי זמן. הייתי חולה השבוע והחלטתי להתחיל. מסתבר שצדקתי בחשש המקורי - המשחק הזה פשוט שאב לי את החיים. שיחקתי בו ארבעה ימים ברצף עד שסיימתי אותו (רמת קושי אחת לפני האחרונה). עשו עבודה מצויינת בהעברת התחושה מהמשחק המקורי, חבל רק שפישטו אותו מעט (בסיס אחד בלבד, החייזירם לא תוקפים את הבסיס ועוד). קצת מצחיק לומר זאת אבל המשחק המקורי מלפני 17(!) שנה היה יותר עמוק ומפותח מהנוכחי. עדיין, חידוש מעולה וראוי. ממליץ מאוד לשחק בו.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

השאלה האם העלילה תושפע. למשחק גם היה חסרון גדול שהאויביים הסתערו עליך על ההתחלה ומימד הטקטיקה בחיפוש אחריהם אבד כמעט לחלוטין. צריך גם להגדיל את המפות.

למי שמתגעגע:

http://www.xenonauts.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים