עבור לתוכן

XCOM:enemy unknown

Featured Replies

פורסם

שווה לקנות את המשחק פה? http://www.greenmangaming.com

יש להם קופון הנחה של 20% והמשחק יוצא 40$.

יש מקום יותר זול כרגע?

אתה יכול לנסות אבל באותיות קטנות רשום באופן ספציפי שXCOM לא משתתף במבצע. אני קניתי מהם כשהקופון של 25% עבד ויצא 32$~. המשחק הוא משחק STEAM לא משנה כלכך איפה תקנה אתה צריך חשבון STEAM בכדי לשחק.

• תגובות 68
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגדול נראה שהקופון עובד.

הנחה של 25% הייתה נותנת לך מחיר של 37.5$, אבל לא צריך להיות קטנוני ;)

פורסם

היתה הנחה של 5 דולר על ההזמנה המוקדמת ואז 25 אחוז ההנחה מ45 זה כ34 דולר והיו לי משחקים שקיבלתי מהם בחינם שהיו שווים דולר וחצי . עדיין גם במחיר מלא המשחק טוב מאוד חוץ מהבאגים. לא מומלץ כרגע לשחק iron man כי המשחק יכול להתרסק באמצע הקרב.

פורסם

יופי, מתי אני רואה שהיה קופון ב- GMG? חודש אחרי שהזמנתי את המשחק שם... :facepalm: נו, שויין, מישהו צריך לשלם מחיר מלא.

לא הצלחתי להבין איך אני תופס את ה- drones. חקרתי את זה ב- foundry, אבל איך אני עושה את זה בפועל? זה כדאי בכלל?

ועל איזה PSI אתם מדברים? אני עומד לפלוש לבסיס החייזרי ועדיין לא נתקלתי בשום דבר כזה. מה אני מפספס?

משהו שגיליתי מאוחר מידי: להרבה מהציוד המתקדם צריך גופות. אני הייתי לחוץ לכסף ולא ראיתי שומוש בעשרות הגופות שהיו לי, אז מכרתי את רובן. עכשיו החייזרים "הפושטיים" כבר לא מגיעים ואני לא יכול לבנות ציוד מתקדם... מה הרעיון שיש ציוד שאפשר לבנות עם גופות של floaters אבל אי אפשר עם גופות של advanced floaters?

פורסם

משחק מעניין ומהנה לא זכור לי שראיתי משחק כזה זה מרענן שיש שינוי מ FPS

גם עשוי טוב וזורם יפה וקצת ממכר רוצה להמשיך לשפר את החיילים והטכנולוגיות

העניין היחידי זה שצריך להתרגל לאיטיות היחסית של המשחק אל מול רוב המשחקים

פורסם

ועל איזה PSI אתם מדברים? אני עומד לפלוש לבסיס החייזרי ועדיין לא נתקלתי בשום דבר כזה. מה אני מפספס?

פלישה לבסיס החיזרי שקול לפתיחת תיבת פנדורה אחרי שתעשה את זה תתחיל לראות חיזרים חדשים ורמת הקושי תתגבר בין משימה למשימה.

פורסם

אז, זה לא סוף המשחק?

בינתיים החלטתי להתחיל מחדש ברמת הקושי השלישית במקום השניה וקורעים לי את הצורה. אין משימה שאני לא מאבד בה לפחות חייל אחד ועוד שניים נכנסים לפאניקה (קצת מצחיק לראות חייל שהיה ב- overwatch נכנס לפאניקה ומחסל sectoid מהקצה השני של המסך - זה באג או feature?). אני תקוע במשימה הראשונה שקיבלתי מהמועצה, מה שהמשימה הזו לא תהיה, מחסלים את ארבעת החיילים שלי באמצע! אוף.

פורסם

תקיפת בסיס זה לא סוף המשחק אבל אפשר להגיד שזה יכול להביא לתחילת הסוף שלך. זה קצת ספוילר שלרוב שחקנים מנוסים לומדים בדרך הקשה. אחרי שמורידים את הבסיס החיזרים מעלים הילוך וזורקים עליך בהדרגה את כל מה שיש להם .

קראתי איפהשהו שבclasic יש לחיזרים 30% critical bonus ואולי בגלל זה קורעים אותך. צריכים להיות זהירים וזה עוזר אם אתה יודע איזה חיזר ואיזה נשק יש לו. כשיש מישהו חלש עם plasma pistol אני לרוב לא מהסס להיות גיבור (בעיקר אם מדובר בpsionic) . עדיין מפני חיזרים עם נשק חזק מאוד אני לא מהסס לברוח.

בכל מקרה שמתי לב שאם אני עושה autopsy לאיזה חיזר הcritical chance שלי נגדו עולה לשמיים (תקנו אותי אם אני טועה). לרוב נגד חיזרים חדשים הcritical chance יכול להיות קרוב ל0 .

אני בכל מקרה לא הכי מתלהב מהshotgun לפי דעתי הנזק שלו קצת נמוך אם לוקחים בחשבון את רמת הדיוק הגרועה שלו. במשימה האחרונה נתתי לassault שלי plasma rifle והיא פירקה חיזרים בלי בעיה.

קניתי גם new guy במשחק שלי כי לא היה לי כוח עם הסיפור שאף אחד לא רוצה להיות assault ועכשיו יש המון מתנדבים (כנראה בגלל שהם לא ראו את החיזרים ) . נראה לי שnew guy לא כזה בזבוז אם לוקחים בהתחלה כי ההבדל בין rookie ללוחם מקצועי לרוב משמעותי. הheavy מקבלים טיל, הassault מקבלים run and gun , הצלפים מקבלים רובה צלפים וheadshot , הsupport מקבלים רימון עשן. כל היכולות האילו הן משמעותיות ועוזרות לשרידות של החיילים.

פורסם

ASSAULT עם SHOTGUN מאוד שימושי.

יש לו SKILL שגורם לOVERWATCH REACTION הראשון נגדו בכל תור לפספס, ואחד שמגן לחלוטין מפני CRITICALS.

תוסיף לזה את הABILITY לירות אחרי DASH, ועוד DOUBLE, וSHOTGUN הופך למאוד שימושי.

פורסם

ASSAULT עם SHOTGUN מאוד שימושי.

יש לו SKILL שגורם לOVERWATCH REACTION הראשון נגדו בכל תור לפספס, ואחד שמגן לחלוטין מפני CRITICALS.

תוסיף לזה את הABILITY לירות אחרי DASH, ועוד DOUBLE, וSHOTGUN הופך למאוד שימושי.

היכולות האילו לא קשורות לנשק שהוא משתמש. נכון שלshotgun יש אחוז גבוה יותר לcritical אבל בטווח רחוק הוא לא פוגע בכלום.

בגלל היכולות שציינת למעלה הassault מאוד חשוב ואני נתקעתי עם 2 רוב המשחק. יש לassault עוד יכולת של הוא עושה overwatch אוטומטית אם מישהו מתקרב אליו יותר מדי (טווח 4 ריבועים אם זכור לי נכון) .לassault יש גם בונוס לנקודות פגיעה בהתאם לשיריון שהוא לובש (ככול שהוא יותר "כבד" מקבלים יותר) כשמוסיפים על זה את הcritical hit immunity מקבלים טנק רציני. עדיין רק לא מזמן הצלחתי להשיג עוד assault במשימה ו אז נמאס לי וקניתי "new guy "(זה משדרג גם rookies קיימים ) והתווספו עוד 3-4 למועדון הקורבנות.

פורסם

טוב בגדול סיימתי את המשחק , עדיין אחלה משחק , אבל ציפיתי קצת להלחם באזור שלהם ואולי לפתח שם בסיס ולמשוך את זה עוד בכיוון הזה :)

עכשיו עשיתי משימה ראשונה בIMPOSSIBLE , השם מצדיק את עצמו , ניסיתי פעמיים את המשימה הראשונה במשחק ו4 החייזרים הראשונים , לא הצלחתי להרוג אף אחד , והם כבר עשו לי פאניקה אצל החיילים שלי והורידו אותם יפה , יש לי טקטיקה שהתבשלה לי בראש לפני שכתבתי את הפוסט ולא ניסיתי , אבל אם ככה יהיה כל קרב מולם , זה הולך להיות אכזרי ביותר ברמה שיש מצב להתאבדות שלי אחרי 100 שעות של נסיונות לשבור את הטקטיקה שלהם במשימות:)

מקווה שיוציאו איזה DLC טוב שאתה נלחם אצל החייזרים גם וצריך לפתוח שם בסיס זה יהיה מאוד נחמד .

פורסם

יש משהו חשוב\מומלץ שכדאי לעשות לפני שאני הולך לנקודת האל חזור עם הEthernal Machine ?

אני שואף להפוך את כל היחידה לבעלי PSI אבל הAssault והHeavy חסרי רצון, צריך לגדל כמה חדשים עם הIron Will אני מניח.

כדאי שיהיו לי חיילי גיבוי בדרגות גבוהות ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי! ומיד התחלתי שוב, תוך יישום הלקחים מהמשחק האחרון. נראה אם ילך לי טוב יותר. כמה שאלות:

הגעתי ל- temple עם שני חיילי PSI בשריון PSI. לראשון היה Will של 99 (בטח המקסימום האפשרי) ועוד ה- 20 של השריון, לשניה שמונים ומשהו ועוד התוספת שלהשיריון. לשאר החיילים היה PSI shield. וכשהגעתי לחדר האחרון, ה- Ethereal הרגיל (לא הבוס!) הצליח להשתלט על החייל עם ה- 99 will! WTF? חשבתי שהוא אמור להיות חסין.

שמתי לב למשהו שלא ברור לי בממשק: לעיתים קרובות, מעל לחיילים שלי, ביחד עם הסימון למספר הצעדים שלהם, לבריאות ולמחסה, יש גם חץ ירוק שמצביע למעלה, חץ אדום שמצביע למטה או שניהם ביחד. מה זה אומר?

חשבתי שכדי לקבל בונוס של יבשת שבה לא הקמתי את הבסיס, אני צריך לשגר לווין מעל כל אחד מהמדינות שבה, אבל אחרי הלווין הראשון מעל דרום אמריקה, כל הנתיחות מסתיימות מיד, כלומר קיבלתי אותו כבר. אז מה צריך כדי לקבל את הבונוס, מספיקה מדינה אחת?

פורסם

אני חושב שהחיצים קשור למצב של החייל, ירוק זה אומר WILL גבוה אדום אומר שה WILL יורד ואתה קרוב יותר לפאניקה. לא בטוח שזה נכון, כדאי לבדוק את זה יותר לעומק.

אני התחלתי את המשחק מההתחלה לפני שסיימתי, לא אהבתי הרבה מהבחירות שעשיתי והעדפתי להתחיל חדש אחרי שהבנתי את המשחק יותר טוב.

פורסם

אבל יש מקרים בהם אני רואה חץ ירוק וחץ אדום בו-זמנית מעל אותו חייל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים