עבור לתוכן

דיון מקדים ל- Medal of Honor Warfighter

Featured Replies

פורסם

גם הסינגל של BF3 בנוני +/- .גם על פי רוב השחקנים.

אני מראש לא מצפה כמעט משום משחק- יש רק כמה בודדים (גם ככה רשימת המשחקים שמצפים להם -מועטת ) בשנה שהם טובים. עולם משחקי מחשב נגמר מבחינתי..

• תגובות 151
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע כמה הוא גרוע כמו שהוא מאכזב.

זו אולי אחת התקופות הכי יבשות שהיו אי פעם בעולם הגיימינג. באמת שאין מבחר.

הבעיה במשחק העא הרף הכל כך גבוה שבאטלפילד וקוד מציבים לו.

המשחק כשלעצמו נחמד, סביר מינוס, כמו שסיימון אמר, עדיף לחכות לדיל סוף שנה (שכנראה יגיע מהר מאוד) במחיר 5 דולר או משהו בסגנון.

זו דעתי, מי שנהנה שיבושם לו.

אם אתה מדבר על משחקי מלחמה אז כבר הרבה שנים שזאת תקופה יבשה.

אבל אם אתה מסתכל מעבר למשחקי מלחמה ו FPS בפרט אז יש עדיין כמה יהלומים בודדים שיוצאים מידי שנה.

פורסם

כן, שיחקתי בורדרלנדס,בהחלט משחק השנה כרגע, למרות שקשה לי להשוות אותו לקוד ובאטלפילד ,אחרי הסינגלים מה שנשאר זה המולטי. הסינגל בבורדרלנדס 2 פשוט אדיר, אין ספק בכלל, אבל מולטי רגיל לעומת קו אופ? אני מעדיף מולטי,

בואו נחכה ונראה מה יגיע עם bo2, ורוני אמר משהו די נכון האמת, עולם משחקי הפיסי די מתחיל להיכחד לצערי, פעם בשנה או שנתיים משחק טוב שנשאר איתך עד המשחק הבא, זה לא היה ולא אמור להיות ככה.

נקווה לטוב ;)

פורסם

לא יודע אם זה ה PC, ל PS3 לא קניתי אפילו משחק אחד השנה ומה שאני הולך לקנות זה משחקים שפספסתי משנה שעברה, אינדי וחידושי HD. כנראה ש 2012 באמת הולכת להיות שנה לא משהו למרות כמה משחקים מצויינים כמו BORDERLANDS 2 ו XCOM:EU...

פורסם

מישהו יכול לעזור לי?

התחלתי לשחק בזה והגעתי לשלב השני.

שאני מגיע למטווח לירות במטרה השניה הוא מבקש ממני לעשות את זה דרך המשקפת, אני לוחץ על הכפתור הימיני בעכבר והוא נותן לי משקפת אחרת ממה שאני צריך.

מישהו יודע איך אני משנה את המשקפת בנשק?

פורסם

^ קליק על הגלגלת בעכבר (בזמן שאתה מסתכל תחת כוונות)

התחלתי לשחק בו והוא דווקא נחמד. לפעמים בא לי משחק שאני יכול "לכבות" בו את השכל, לתת למשחק להוביל אותי ופשוט לרסס אויבים בלי לשים לב יותר מידי מה קורה מסביבי...

ואם אפשר לקטר קצת, ה AI פה פשוט נוראי... כמה פעמים כבר אחד מה "friendlies" עומד מול אוייב שיורה עלי ופשוט מסתכל בלי לעשות שום דבר. גם האוייבים מטומטמים, אבל זה לא עיקר הקיטור שלי :)

ונסכם בשיר

פורסם

אני לוחץ על הכפתור הימיני בעכבר ואז על הגלגלת וזה עדיין לא עובד.

עדכון: שיניתי את הכפתור וזה עובד.

פורסם

שווה לנסות את Borderlands 2. מבחינתי משחק השנה בינתיים.

מסכים.

למרות הבוסים הקלים יחסית נהנתי ממהמשחק מאוד (+ההרחבה המצויינת)

בהקשר לדיון, אמרתי מזמן ש EA מבצעת קניבליזציה לרעת MOH כי גם אם היה לו פוטנציאל להיות תחליף לאיזשהו משחק,

באו חבילות ההרחבה של BF3 והעניקו תחליף דומה ואיכותי יותר.

הגיע הזמן שיפסיקו להשתמש במותג MOH , זה כבר גובל בפתטיות

פורסם

משחק מחורבן!

גם הסינגל והמולטי עוד יותר, למזלי שילמתי "רק" 30 יורו ולא 60.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם,

אולי אני פשוט לא באתי בציפייה מיוחדת..

אבל אחרי שהתרגלתי מאוד למשחקי COD ועכשיו אני משחק ב MOH

בהתחלה היה לי מאוד קשה להתרגל ואפילו קצת השתעממתי...

אבל אחרי שקצת שיחקתי והתרגלתי קצת לסגנון שלו, קשה לי לעזוב אותו

ועוד יותר קשה לחזור ל COD כי הוא מרגיש לי קצת פשוט מידי.

בכל אופן,

אני מאוד מרוצה... :)

פורסם

אני תקוע בשלב עם הסנייפר הורדתי את כולם והוא אומר שיש עוד אחד שמתחבא באחד הפינות סרקתי את כל הפינות אולי 10 פעמים ואני לא מוצא אותו אם מישהו יודע אני אשמח לעזרה קטנה !

פורסם

בגלל חוסר זמן פנוי לא כל כך יוצא לי להמשיך לשחק. אבל אתה מתכוון לשלב שהוא די מהמוקדמים ,לא?

בצד ימין יש בניין מאוד ארוך ומרוחק שם יש 2.

פורסם

לגבי מותג MOH - אני בעד פשוט לבצע Remake לשלב של Omaha Beach מallied Assault בFrostbite!!!

ואז לסגור את הבסטה ולהשקיע את כל שאר המשאבים בסדרת Battlefield.

פורסם

בגלל חוסר זמן פנוי לא כל כך יוצא לי להמשיך לשחק. אבל אתה מתכוון לשלב שהוא די מהמוקדמים ,לא?

בצד ימין יש בניין מאוד ארוך ומרוחק שם יש 2.

יש שם 2 עם רקטות הורדתי את שתיהם ואז הוא אומר שיש מישהו שמתחבא

פורסם

אהלן,יש לי מחשב סביר ביותר

4 G ראם

i5 של אינטל

ו465GTX 1G RAM

אני מריץ את המשחק על ULTRA

המשחק עבד לי חלק במשימה הראשונה בגשם עם הנפץ המשאית וכו'...

לאחר מכן גם שלב ה"אימונים" בתור בן דוד עברו בסדר...

ובמשימה שמתחילה בחוף הכל עובד חלק עד ההגעה לחוף עצמו,משם כל תנועה קלה עם העכבר מורידה את הFPS מ55-60 ל-0 בקטע הזוי...לאגים סקרין טירינג FPS תקראו לזה איך שבא לכם,המשחק בין רגע הופך ללא שחיק!

מישהו חווה את הדבר הזה?שמעו עליו ברשת?הרצתי חיפוש ולא מצאתי דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים