עבור לתוכן

המקש של נקודה בנאמפד כותב ץ כשאני בעברית.

Featured Replies

פורסם

יש לי N55SF של אסוס.

יש פיתרון פשוט?

פורסם

ומה קורה באנגלית?

פורסם
  • מחבר

עברית ץ

english .

פורסם

א. תנסה לעדכן דרייברים

ב. זה התחיל כתוצאה ממשהו? זה ככה איך שקיבלת את המחשב? איזו מ"ה?

פורסם

זה אמור להיות באג ידוע, המקשים בנאמפד ממופים למספרים/סימנים/חיצים הרגילים במקום לאלה של נאמפד 'אמיתי'. לפי קריאה ברשת נראה שיש עדכון ביוס שמתקן את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הדרייברים מתעדכנים אוטומטית עד כמה שידוע לי.

יש גם את העדכונים של הווינדוס שהם אוטומטיים.

וגם את העדכונים של אסוס שהם אוטומטייםץ

יש צורך לעדכן את הביוס ידנית?

אם כן, איך?

מ"ה 7 על 64

פורסם

כן, מהאתר של אסוס.

פורסם

למרבה ההלם והתדהמה, אפשר למצוא באותו עמוד (בתוך BIOS-Utilities) תוכנה בשם Windows BIOS Flash Utility שאמורה (תיאורטית, לא ניסיתי) לעזור לך להשתמש בקובץ עדכון הביוס שהורדת.

אם אתה לא יודע מה המשמעות (והסיכונים) של עדכון ביוס, כדאי לך לקרוא קצת על הנושא לפני שאתה הולך לעדכן.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתקצר לי או להפנות אותי לחיפוש בגוגל?

לא בא לי לדפוק את המחשב בגלל ץ

פורסם
  • מחבר

המדריך הזה מפחיד...

"אם אתה לא עם תואר שני במדעי המחשב ומתכנת כבר 10 שנים, תקרא למישהו אחר"

אני יכול להתקין את הביוס או שזה יהרוס לי את המחשב?

חח

פורסם

המדריך הזה מפחיד כי הכותב לא רוצה לקחת אחריות לתוצאות. כך גם כל מי שיסביר על עדכון ביוס יטרח בדרך כלל להבהיר שזה כרוך בסיכון. הסיבה היא, שלמרות שבפועל הסיכוי לכשל נמוך מאד, הנזק במקרה של בעיה יכול להיות גדול - עד כדי הוצאה של לוח האם מכלל פעולה (דבר שלא תמיד ניתן לתיקון), ואת זה אף אחד לא היה רוצה לקחת על עצמו.

הסיכון העיקרי בעדכון ביוס הוא מאיבוד החשמל באמצע העדכון (כמו הפסקת חשמל או ניתוק הכבל בטעות), מה שנותן יתרון בטיחות למחשב נייד עם סוללה תקינה. סיכון נוסף במקרה של עדכון מתוך וינדוס הוא של קריסת התוכנה או מערכת ההפעלה באמצע העדכון (ולכן ממליצים במידת האפשר להשתמש בשיטות שמאפשרות עדכון מחוץ למערכת ההפעלה). בעיות יכולות להיגרם גם מקובץ עדכון תקול או לא מתאים.

בסך הכל מדובר בעסק פחות מפחיד או מסובך ממה שמנסים להראות, נסה לקרוא שוב את המדריך כשאתה לוקח את האזהרות בערבון מוגבל, ותתרכז במידע ובהוראות. אם אתה עדיין חושש, אפשר לבקש עזרה ממישהו שעשה את זה כבר פעם. אפשר לחפש גם מדריכים אחרים (יותר מעודכנים / פחות מפחידים), חיפוש בגוגל של "עדכון ביוס" או "מדריך לעדכון ביוס" אמור להחזיר תוצאות טובות.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים איזה גרסא יש לי כבר?

פורסם

במחשב נייח זה בדרך כלל כתוב במסך הPOST (בהפעלת המחשב), לא יודע בקשר לניידים, או שלך ספציפית.

מה שכן, סביר להניח שתוכנת העדכון שצויינה למעלה תוכל להראות לך את הגרסה הנוכחית, ויכול להיות שגם לגבות אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים