עבור לתוכן

אני עוזב את NOM, ואת הזרגלינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

טוב, אז חדשות... החלטתי לפרוש מטיפול בקבוצת הסטרקרפט של NOM ובנוסף החלטתי לעזוב את הזרגלינג, לפחות לזמן הקרוב, וכן אני מבין שאני צריך להסביר למה ...

מאז תחילת השנה הייתה תקופה קצרה בה לא יכולתי להיות פעיל בקהילה כמו בעבר, וכשחזרתי חשכו עיני.

לקהילה הזו שלא חסרים בה גורמים פוגעניים, הלך לאיבוד המוסר ודרך ארץ, ומעבר למה שאני בד"כ מגדיר קומי.

אני רק רוצה להזכיר לחלקכם את החוויה של להיות חלק מהקהילה לפני שנה וחצי בערך, בה כולם מנסים לעשות הכל כדי שדברים יקרו, אם זה טורנירים קטנים או גדולים עם או בלי ספונסורים, קבוצות באות והולכות אבל אנשים מנסים.

יצירה של קטעי וידאו, מדריכים לשחקנים חדשים, הודעות בפורומים ועזרה לשחקנים חדשים בנוסף על חדרי צ'אט היו הסיבה שהיה כיף לבוא לכאן כל יום ולהשתתף באופן פעיל.

מאז עבר זמן, והקהילה (לשמחתי ודאבוני) גדלה בצורה מרשימה ונבנו מספר קבוצות וגופים בקהילה אשר הפכו את הקהילה למשהו שיש בו יותר מסתם תחביב לחלקכם, ויותר ממילוי זמן לאחרים.

עם כל זה, הגיע הרעל.

זה התחיל עם שחקנים שעושים מאפ-האק בשביל לנצח משחקים וטורנירים , זה המשיך עם שחקנים אשר רימו ונתנו את החשבונות שלהם לשחקנים טובים מהם בשביל לעלות רמות (אני לא צריך לכתוב שמות כדי שתדעו שאני יודע מי אתם) זה המשיך עם כל מיני נוכלים שהקימו ארגונים, לקחו ספונסרים ומעולם לא נתנו דבר לקהילה, או לאנשים וחברות שארגנו טורנירים, הבטיחו פרסים וחלקם גדולים - ומעולם לא קיימו ולא שילמו. תככים ומזימות בין אנשים כדי להיכנס לקבוצות או כדי להקים מחתרות שאלוהים יודע מאיפה זה בא, וזה נגמר בזוהמה שקורה כאן בפורום של משחקי כח בין אנשים שאין להם מה לעשות חוץ מלהראות שיש להם שיגעון גדלות או הפרעה חמורה.

גם בתוך הקבוצות עצמן לא חסר, אני הייתי עד לא פעם להבטחות שניתנו לשחקנים ולאנשים אחרים לתשלום על שירותים לפרסים ול"ציוד מספונסרים" בעוד הדברים לא התקיימו מעולם, אנשים רק רצו לגזור עליך עוד קופון.

במשך התקופה שניהלתי את קבוצת NOM, ניסיתי לחולל שינוי, רציתי שיהיה יותר ושתהיה פעילות.

שיהיו טורנירים שאנשים גאים לבוא להשתתף בהם כישראלים, ושלאנשים כיף להגיד - אני שחקן ישראלי.

הבאתי את יוסי, ועזרנו ליצוק תוכן פעיל לקהילה, קטעי וידאו, תוכניות, פעילויות ומה לא.

לראות את הספינאוף שדברים לקחו - לא מתאים לי.

אני מסיים את ההודעה הזו בלי לנקוב בשמות או דוגמאות ספציפיות

אני לא יכול להיות חלק מזה.

אם מישהו אי פעם צריך ממני עזרה, אתם יודעים איפה למצוא אותי.

בארי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים