עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת מדפסת הזרקת דיו תקציב עד 600-800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש מדפסת בתקציב עד 800 ש"ח עם ראשי דיו לא יקרים ועם איכות הדפסה הכי טובה שניתן להשיג במסגרת תקציב זה

(המדפסת תשמש להדפסת שרטוטים צבעוניים עג"ב נייר 160 גרם).

לאחר בחינת ההודעות בפורום ראיתי שכמה אנשים המליצו על HP Officejet 6500A Plus (בערך 650-700 ש"ח)

האם ראשי הדיו שלה זולים יחסית ואיכות ההדפסה טובה?

הדגם HP Officejet 6500A-e אמור להיות פחות טוב מה-6500A PLUS נכון? בערך (500 ש"ח)

והאם יש הצדקה מבחינת איכות התמונה להגדיל את התקציב ולקנות את המדפסת הזו

HP Photosmart Premium-e (בערך 800 ש"ח)

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000cPBtsccHNke374e6Sd0dVoU:12bbi68k5?id=4355368&pr=QJ5&N=2

ד"א האם יש ראשי דיו חלופיים למדפסות שלעיל?

אני מבקש להדגיש שהדבר החשוב ביותר זה איכות ההדפסה ואם אפשר עלויות ראשי דיו נמוכות.

כמובן שאשמח גם להמלצות למדפסות אחרות במידה וישנן יותר טובות במחיר הזה.

תודה רבה לכולכם!

פורסם

סט חליפי ל HP 6500 עולה בסביבות 210 ש"ח

המדפסות של ברדר הן איכותיות וזולות להפעלה

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה.

איזו מדפסת של ברדר אתה יכול להציע לי עם אותה איכות הדפסה של ה-HP Photosmart Premium-E

אולי תוכל להציע לי דגם ספציפי?

תודה

פורסם

מישהו בבקשה יכול להציע לי איזה מדפסת אחרת עם ראשי דיו זולים יותר?

של ברדר או חברה אחרת לא משנה.

תודה

פורסם

יש לברדר דגם חדש A3 שנקרא MFC-J5910DW

אלחוטית עם כרטיס רשת ודיו לכ 1200 דף שחור במחיר של כ 45 ש"ח לדיו

מחיר המדפסת בין 699 ל 799 ש"ח.

מעולה להדפסת שרטוטים וזולה להפעלה

פורסם

אני לא מזמן רכשתי את המדפסת 6500A, (לא פלוס). היא בסך הכל בסדר, היא מאד מאד מאד חסכונית בדיו וזו לדעתי התכונה הכי מייחדת אותה. (כמו שנאמר סט עולה 210, אבל מספיק לכמות גדולה יותר של דפים מהמתחרים, כך שאת החישוב יש לעשות למול כמות דפים פר שקל) אני חייב להודות שבאופן אישי לא התרשמתי כלל מאיכות ההדפסה של ה - HP. עשיתי הדפסות על דפי פרמיום לתמונות על ההגדרות הגבוהות ביותר והתוצאה הייתה חלשה ביותר לטעמי, אפשר היה לראות שמדובר בהדפסה. המעברים בין צבעים לא חדים כל כך וגם הצבעים עצמם לא היו מדויקים לעומת המקור. צריך רק לזכור שמדובר במדפסת all around משרדית ולא מיועדת לאיכות תמונה. אם אני לא טועה - סדרת הפוטוסמארט מיועדת להדפסות איכותיות יותר ולכן יש לצפות לאיכות הדפסה טובה יותר מל - 6500. אבל אני לא מכיר באופן אישי. (הייתה לי מדפסת אפסון stylus color מלפני כמה שנים שהאיכות הייתה פשוט מדהימה, אלבומים שלמים של תמונות הדפסתי איתם ועד היום זה נראה מעולה).

לגבי ההמלצה של שישר, מדפסות ברדר טובות ואיכותיות, אך כמו כל מכשיר יש להן יתרונות וחסרונות. למיטב מחקרי האישי גם מדפסות ברדר בסדר גודל תקציבי הנ"ל לא מספקות ביצועי איכות גבוהים במיוחד. כמו כן הממליץ הוא איש מכירות בעל אינטרס למכור לך מוצרי ברדר (מוצג לו בפרופיל -כראוי). (לי יש מדפסת לייזר ברדר שאני ממליץ עליה בחום, אחלה מדפסת) - אני רק רוצה שכל הנתונים יהיו חשופים בשיקולייך.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה לך על כל המידע.

לי אישית עדיין יש את STYLOS COLOR CX3200 איכות הדפסה טובה מאוד ויש לי אותה 10 שנים אך שבקה חיים כבר.

חשבתי על EPSON שוב אבל קראתי שיש הרבה בעיות עם מדפסות של EPSON עכשיו...

האם יש לך מושג אולי איך הפוטוסמארט ואיך ה6500A PLUS בחסכון בדיו ביחס לשלך?

דרך אגב אמרו לי שהפער באיכות התמונה בין ה6500 PLUS ל-פוטוסמארט שאני ציינתי פה לא כ"כ גדול והראשים עולים יותר האם זה נכון למיטב ידיעתך?

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

מעקב.

פורסם

מעקב.

???

מצטער לא הבנתי...

רק שאלתי האם ההבדל באיכות התמונה ביו ה6500 לפוטוסמארט משמועתי או לא?

האם יש מדפסת של קנון עם איכות תמונה טובה יותר מה6500 או הפוטוסמארט במחיר הזה?

תודה..

פורסם

במחירים כאלו לא תמצא שום הבדלים בין כל המדפסות של כל החברות, הם כולן יהיו בערך אותו דבר

פורסם

אז על איזה מדפסת עלי ללכת?

מה עם ה-IP4300 של קנון ראיתי שציינו בפורום שאיכות הדפסה טובה מאוד אני יודע שכנראה היא לא משולבת ואני גם לא יודע כמה היא עולה לא מצאתי בזאפ אבל אם האיכות שלה טובה בהרבה מהHP אולי אלך עליה..

פורסם

אם אתה חייב עם סורק, לקנון יש את זו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812813

אין לה פקס, אבל מבחינת איכות תמונה היא פנטסטית. המדפסת שבה מבוססת על ה4850 ומחליפתה ה4950.

אני משתמש במחסניות מתמלאות (זה 150 שקלים ל120 מ"ל מכל צבע, כלומר 600 מ"ל צבע במחיר 150 שקלים!), אבל גם החלופיות לא יקרות (24 שקלים למחסנית (ויש חמש מחסניות) בחנות שבה אני קונה את הדיו).

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאין מדפסות של קנון עם איכות תמונה טובה עם פקס וסורק ביחד?

תודה רבה.

פורסם

עד כמה שאני יודע, יש או עם פקס, או איכות תמונה + סורק (או בלי סורק).

לדעתי, אם אתה לא צריך לקבל פקסים, קח את ה5350. (או עדיף, סורק נפרד ומדפסת נפרדת (לי יש את ה4850 וסורק פרפקשן V30 של אפסון).)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים