עבור לתוכן

כצפוי - הוט מסתבכת. חשד להפרה מהותית של תנאי רשיון הוט לגבי ההפרדה המבנית מהוטנט

Featured Replies

פורסם

בעקבות התגובות האחרונות, אני מבין שניתן ללא כל הערמת קשיים מצד הוט/נט להתנתק מהוטנק.

אני כבר שבועיים עם הוטנט (100) פינגים לא קבועים, מהירות לא קבועה (לאותם אתרים) גישה איטית יחסית לאתרים מחו"ל וביומיים האחרונים ניתוקים רבים ו"חגיגות" ב Log event של הוטבוקס.

כלקוח ותיק בנטוויז'ן קיבלתי את ההצעה הבאה:

1. 100 מגה ב 20 ש"ח

2. גיימר ב 15 ש"ח

כיוון שהחיוב הוא יחסי ואין התחייבות הסכמתי ואבדוק היום איך נטוויזן "נותנים" 100 מגה עם גיימר. (עלות של שקל ליום)

מישהו התנסה כבר במהירויות אלו עם נטווייז'ן?

פורסם

אתה מוזמן לנסות ולדווח לנו תוצאות.

פורסם

לא רוצה לעשות דאבל פוסטינג אבל חשוב לקרוא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527197.0

ביקשתי מהמפגרים מהוט לעבוד לחיבור עם חייגן (נטוייז'ן+גיימר) אמרו לי שאני צריך לבקש מהוטנט לעבור, אחרי חצי שעה של ויכוחים ונסיונות להסביר לנציג שאין שום קשר לספק תקשורת והוא רק צריך לשנות הגדרות במודם כי אותנו סירסו הוא הסכים.

החיבור עם החייגן ממש גרוע, המודם הוטבוקס לא תומך ב 100 מגה עם חייגן.

התקשרתי שוב להוט בכדי להחזיר את החיבור ללא חייגן, בשיא חוצפתם נאמר לי כי אני לא רשום כלקוח הוטנט ועלי ליצור איתם קשר מחר בכדי להצטרף למבצע

, באיזה זכות נציג של הוט ניתק אותי מהוטנט

הרי משרד התקשורת אסר זאת במפורש.

הוט ביצעו מהלך מאוד מלוכלך הרי אפשר לספור על אצבע אחת ספקיות תקשורת שתומכות בחיבור ללא חייגן בלבד. עצם זה שהם מספקים לנו חומרה שבמכוון לא תומכת בחיבור עם חייגן הם מגבילים אותנו להוטנט...

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לעשות דאבל פוסטינג אבל חשוב לקרוא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527197.0

ביקשתי מהמפגרים מהוט לעבוד לחיבור עם חייגן (נטוייז'ן+גיימר) אמרו לי שאני צריך לבקש מהוטנט לעבור, אחרי חצי שעה של ויכוחים ונסיונות להסביר לנציג שאין שום קשר לספק תקשורת והוא רק צריך לשנות הגדרות במודם כי אותנו סירסו הוא הסכים.

החיבור עם החייגן ממש גרוע, המודם הוטבוקס לא תומך ב 100 מגה עם חייגן.

התקשרתי שוב להוט בכדי להחזיר את החיבור ללא חייגן, בשיא חוצפתם נאמר לי כי אני לא רשום כלקוח הוטנט ועלי ליצור איתם קשר מחר בכדי להצטרף למבצע

, באיזה זכות נציג של הוט ניתק אותי מהוטנט

הרי משרד התקשורת אסר זאת במפורש.

הוט ביצעו מהלך מאוד מלוכלך הרי אפשר לספור על אצבע אחת ספקיות תקשורת שתומכות בחיבור ללא חייגן בלבד. עצם זה שהם מספקים לנו חומרה שבמכוון לא תומכת בחיבור עם חייגן הם מגבילים אותנו להוטנט...

ברגע שביקשת לנתק, הוט ניצלו את ההזדמנות וגם ניתקו אותך מהוטנט. זה נאמר במפורש גם כאן שזה מה שיעשה.

תוכל לחזור להוטנט עם המבצע המקורי שהיה לך, דרך הוטנט, או לבקש באופן מפורש באנדל. אתה תשלם את אותו הסכום - 20 ש"ח.

לגבי ההוטבוקס - במהירות 30Mbps ומעלה יש צורך בראוטר בנפרד כדי להשתמש עם חייגן וחיבור אלחוטי כמו שצריך. ההוטבוקס כראוטר הוא גרוע וזה נאמר פה מיליון פעם. במהירות 100Mbps שום ספקית לא תומכת בחיבור נורמלי בחייגן (וזה לא קשור להוטבוקס או לראוטר. החייגן פשוט לא עומד במהירות) ואתה חייב להשתמש בחיבור קבוע. כל הספקיות תומכות בחיבור ללא חייגן, חוץ מפאסט כמדומני שמחייבת אותך להשתמש בחייגן בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים