עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב אזור ה 1700 +- ללא מסך

Featured Replies

פורסם

יש לך מסגרת תקציב - 1700 שקלים. אתה מוזמן לבחור איזה מפרט שנותנים לך בתקציב הזה. יותם מציע לך מפרט שתואם לדרישות, ומאוזן. השדרוגים שאתה מדבר עליהם הם אחיזת עניים של מספרים גבוהים יותר ומה שבפועל הם עושים זה לתת לך הרגשה שקנית מחשב בומבסטי עם מעבד/ספק "חזק" אבל בפועל אתה קונה מערכת מאד מאד לא מאוזנת עם רכיבים מאד ג'נריים וזולים שיכולים בכל יום נתון להתפרק/להתקלקל/לשבוק חיים/ you name it, ולגרור אותך שמח וטוב לב חזרה למעבדות התיקון של החנות ולהמשיך לשלשל לכיסם עוד ועוד כסף.

יש סיבה לבחור מעבד G620 במערכת תקציבית כמו שלך. זהו מעבד SB (הדור הנוכחי) של אינטל, שמאפשר בדיוק את מה שדרשת מהמחשב, ומאפשר לתקציב שלך מגוון איכותי יותר של שאר הרכיבים. אני באופן אישי חושב שלקנות מחשב מצוין/מעולה/אמין מתחת ל - 2300 שקלים בערך זה משימה כמעט בלתי אפשרית, אבל כן - בתקציב של 1700-1500 שקל בהחלט ניתן לקנות מחשב טוב/יציב/משתלם.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד לי מה לא איכותי במפרט שרשמתי?

האם הספק שציינתי למעלה -

HEC WIN+ POWER 500

מספיק טוב?האם אתה מכיר את המארז - Thermaltake , ובכלל איזה מארזים מומלצים יש?

פורסם

לא רשמת מפרט..

פורסם
  • מחבר

נעזוב לרגע את המפרט,

האם הספק -

HEC WIN+ POWER 500 טוב?

על איזה מארזים אתם ממליצים? האם המארז - Thermaltake הוא טוב?

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש ומחפש לבדוק איכות לגבי כל חלק בנפרד?

ציין את המפרט המדובר ומחירים ליד כל חלק כמובן גם את המחיר הסופי.

אין דרך לעזור לך בצורה כזאת.

פורסם
  • מחבר

היי לכולם,

מוקדם יותר היום פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב, לאחר שחקרתי וקראתי קצת על המוצרים והחלקים, הגעתי למפרט הזה, אשמח לשמוע את הדעות שלכם, מה יותר טוב, מה אפשר לשפר, מה מוגזם מדי וכו'.

התקציב המקורי היה 2000 , המחשב הזה עם החלקים האלה, נע בין 2400 ל 2550.

בעקרון יש לי אפשרות להוזיל בכמה 200 שקל, אם אני בוחר בספק של golden tiger (ממה שהבנתי, פשוט לא להתקרב אליהם).

מעבד:

Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB,

Core, Tray

קירור למעבד:

Zalman SZ CC92HS

CPU Cooler

לוח אם:

ASUS P8H61-M LE B ( הוא מגביל מאוד, אבל אני לא חושב שאני צריך יותר משני סלוטים של זכרון , וכרטיס pci-e לכרטיס מסך חיצוני).

זכרון: סלוט אחד של 4 גיגה , במהירות של 1333 של חברת g.skill (ממה שקראתי פה הם חברה בסדר גמור).

הארד דיסק: [/

Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB

SATA III

כרטיס מסך:

Sapphire

HD 5450 512MB DDR3 (אומנם רק 512 , אבל מספיק + לדרישות שלי לדעתי).

Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (אישית אני לא מכיר את המארז , זה העמוד יצרן -

).

ספק:

Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)

כמובן שיש

כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, צורב SATA.

האם לדעתכם בסכום הזה, של 2500 יש אפשרות להרכיב משהו טוב יותר, או יעיל יותר?

פורסם

אני לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש להכניס מעבד I5 למערכת משרדית שהמשחקים היחידים שירוצו עליה הם משחקים בסגנון FIFA?

בפעם האחרונה:

המערכת שהצעתי עדיין בתוקף, אם אתה רוצה אחת מעט חזקה יותר אתה מוזמן להחליף את ה-G620 ב-I3 2120, אין שום טעם במשהו חזק מזה, Fifa מכל שנה שהיא תסתדר מצויין גם עם הכרטיס המובנה ולקחת כרטיס שעולה 180 ש"ח רק כדי להגיד "יש לי כרטיס שהוא לא OB" יהיה בגדר בזבוז מוחלט!

* המערכת שהצעתי עולה כ-2000 ש"ח בעוד כ-150 ש"ח אפשר לקחת את ה-2120 סה"כ כ-2150 ש"ח שעוד רחוקים מהרף העליון שלך.

אם בעתיד תרגיש צורך בכרטיס מסך חיצוני תמיד אפשר להוסיף.

צא קצת מהקופסא, תפסיק לנסות להציע מערכות חדשות ותנסה להקשיב למה שאומרים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים