עבור לתוכן

צריך תוכנה שמנקה את כל הפרסומות והחרא מהמחשב...

Featured Replies

פורסם

טוב זה כבר עולה לי על העצבים...

יש לי במחשב כמה קבצים שאני פשוט לא מצליח להעיף!

אחד זה Internet Optimizer שכל פעם שאני מעלה אתר זה מביא אותי לאתר בית של התוכנה הזו.

מדי כמה זמן פתאום צצה לי הודעה (לא משנה באיזה אתר אני) "Press OK to See Fresh Teens " ואין שם עוד אפשרויות אז חייבים ללחוץ OK ואז עשרים Pop-UPs עולים על המסך, אתם יכולים לנחשב איזה סוג...

ובכלל בסרגלי כלים של האקספלורר יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו ISTbar שאין לי מושג מה הוא או איך מורידים אותו...

וזה לא שלא ניסיתי, עברתי על כל התיקיות ב Program Files ומחקתי דברים חשודים, בהסרה\הוספה הורדתי כל דבר שהצלחתי (גם שם חלק מהדברים עשיתי הסר וזה פשוט לא עבד, אמר לי לא!) עשיתי גם ניקוי Registery וכאלה דברים אבל כלום לא עובד!

אז יש לי שתי בקשות, אחד זה כמובן איזו שהיא תוכנה טובה שמעיפה את הבלאגן הזה מההחשב לגמרי, משהו אגריסיבי שינקה טוב..

ודבר שני, אני קונה מחשב חדש שמגיע עוד כמה ימים, אפשר עצות איך לשמור אליו נקי מהדברים האלה? כל טיפ קטן יעזור...

תודה.

פורסם

AdAware

SpyBot search & destroy

ובפעם הבאה, עשה חיפוש בפורום! זה לא כל כך קשה.

פורסם

הSpybot search & destroy היא עדיפה על הAD-AWARE??

ובכלל היא תוכנה טובה?

פורסם

פשוט תריץ את שתיהן, כל אחת תנקה מה שהשניה לא מצאה.

פורסם

שתיהן תוכנות מעולות.

פורסם

אנ ממליץ בחום על ספי בוט.

הסיבות:

השוותי ביניהן וראיתי שספי בוט מצאה יותר דברים.(ולא הסתכלתי רק על מספר הדברים שהיא מצאה אלא גם על מה היא מצאה).

היא בחינם לגמרי.

יש לה עידכונים רבים כמעט פעמיים בחודש.

היא תומכת בהמון שפות גם עברית!.

יש לה כמה כלים שקשורים לאילה קוקיס למחוק ואילו לא ככה שאתה תוריד רק את הקוקיס המזיקות.

יש לה כלי שמתפקד כמו msconfig .

ויש לה עוד כמה כלים לא כל כך שימושים להרבה אנשים.

אני לא רואה סיבה להשתמש בadware .

והדרך הכי טובה להימנע משטויות כאלה היא להשתמש במוח שלך.

לא להוריד תוכנות עם תוכנות ריגול (בהרבה אתרי הורדות מצינים את זה עכשו).

להשתמש בגירסאות לייט למה שאתה באמת צריך אבל יש לו תוכנות ריגול.

לא להוריד קבצי פורנו ותוכנות שעוסקות בנושא (זה אחד הגורמים העיקרים לזבל במחשב).

לא להיכנס לאתרים מפוקפקים (ואתרי פורנו משתיכים לקבוצה הזאת).

לא להתקין שום תוספים מהאיטרנט אלא אם זה של חברה מסודרת.

תדע לך שהאקרים והקראקרים הטובים ביותר לא משתמשים באנטי וירוסים הם פשוט סומכים על ההשכלה שלהם.

ובכלל פורנו לילדים ולמבוגרים זה לא בריא בכלל,למחשב וגם לך.

פורסם

אין שום סיבה להשתמש רק בתוכנה אחת ולא בשנייה.

הרי זה ידוע שכל אחת מוצאת דברים שהשנייה לא מצאה, כמו שידידי Component אמר.

ובסופו של דבר, לא משנה מה היה על המחשב לפני הניקוי וכמה פריטים התוכנה הורידה. מה שמשנה זה כמה פריטים התוכנה לא הורידה. המטרה היא להגיע למחשב נקי אחרי הניקוי, לא ליצור מחשב מלא בזבל בשביל התוכנה שתנקה.

וחוץ מזה, יזיק למחשב להשתמש גם בעוד תוכנת ניקיון? ממש לא. ההפך המוחלט הוא הנכון. אם ישנם דברים ש-Spybot לא מוצא ו-AdAware כן (וידוע שקיימים מספר דברים כאלה) למה לא להתקין גם את AdAware ולהסיר גם אותם?

פורסם

טיעונים יפים אבל לא ממש חזקים לדעתי.

כמעט ואין לי תוכנות ריגול במחשב והדבר היחיד שמציק זה הקוקיס ואותן כל תוכנהיכולה לסרוק ללא בעיה.

בכל מקרה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אבל אני חושב שכולנו נסכים שספי בוט פשוט טובה יותר.

פורסם

נניח שכן, SpyBot טובה יותר.

מה יזיק לך להריץ עוד תוכנת ניקוי למחשב? עוד תוכנה טובה (לא יותר טובה, אבל טובה).

אני ממש לא מבין מה ההתנגדות שלך.

בנוסף, יכול להיות שאתה שומר על המחשב שלך, אבל יש אנשים שלא, והם צריכים את שתי התוכנות בשביל לעשות סדר במערכת שלהם.

ודבר אחרון: אתה רוצה להתערב שאם תריץ בדיקה ב-Adaware, היא תמצא על המחשב השמור שלך דברים שגם ה-Spybot לא מצאה לך? אני מוכן לשים איתך כסף על זה.

פורסם

נכון.

אוקי ניסיתי את התוכנה והנה התוצאות:

אדוור מצאה הרבה יותר דברים,אך לאחר בדיקה יותר מעמיקה שמתי לב שמתוך 23 שספי בוט לא מצאה ואדוור כן, 19 מהם הם קבצים שלפי הגדרות התוכנה מוגדרים כתוכנות לא רצויות אל זה מאוד שנוי במחלקות למשל - התוכנה הורידה סרגל כלים שצורף עם avant browser הסרגל הוא לא תוכנת ריגול ובהתקנה יסמנתי להתקין אותו אך אדוור חשבה שאני לא צריך אותו.

את שלושת הקבצים שהם כן היו קבצי ריגול היא מצאה דווקא ברגיסטרי כנראה שספי בוט לא מחפשת ממש טוב ברגיסטרי.

וגם גיליתי שאחותי הכניסה 80% מכול הקבצים האלה (היא מאוד לא מקצועית וממש רעה,לא,ברצינות) אבל אתה צודק במידה מוסימת, אדוור כן מצאה דברים שספי בוט לא.

ממצד שני ספי בוט נותנת הרבה הרבה יותר מידע על תוכנות הריגול כולל לינקים לאתר שלהם איך הם הגיעו למחשב וכל מיני פרטים ממש מענינים.

תעשו מה שאתם רוצים עם התוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים