פורסם 2012 במרץ 313 שנים שלום,ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת.תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192ן 7 186 219 62 כמשני.זה עבד.הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים.יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ?אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ?תודה...
פורסם 2012 במרץ 313 שנים אתה יכול לכתוב את כתובת שער ברירת המחדל של הנתב. (אותה הכתובת שאתה נכנס איתה לממשק הניהול שלו).למה אתה מזין את הנתונים האלה ידנית?
פורסם 2012 במרץ 313 שנים מחבר כדי לפתוח פורטים במחשב הזה.יש אבל שתי כתובות DNS, עיקרית ומשנית. ניסיתי לרשום את כתובת שער ברירת המחדל, שזאת כתובת הנתב,בשתי שורות ה DNS, אבל לא ניתן, קופצת לי הודעה שהן לא יכולות להיות זהות.אז או להזין רק את העיקרית, או לרשום כתובת נוספת אחרת כמשנית ?
פורסם 2012 במרץ 313 שנים כמה דברים:1. אתה יכול להזין את הכתובת הזו כעיקרית ולהשאיר את המשנית ריקה.2.אתה יכול (וזה אף עדיף) לקבוע כתובת קבועה למחשב ע"י שיוך לכתובת MAC של הכרטיס. (בממשק של הנתב).
פורסם 2012 במרץ 313 שנים מחבר טוב הסתכלתי קצת בממשק של הנתב, לא רואה איפה אני יכול לשייך IP קבוע לפי כתובת MAC.ואז מה אני רושם בכרטיס של המחשב ? או שפשוט מסמן לקבל אוטומטית את הכתובות מהנתב ?...
פורסם 2012 במרץ 313 שנים מחבר כן, זה זה, אני רואה איך לעשות את זה.הבעיה היא שאני אז חייב להפעיל את ה DHCP, שאני מעדיף אותו מבוטל.
פורסם 2012 במרץ 313 שנים לגוגל יש DNS שלא מישתנהhttp://code.google.com/speed/public-dnsבנתב אולי יש גם הגדרה LEASE ששומרת IP למחשב לזמן או לתמיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.