פורסם 2012 במרץ 213 שנים שלום יש לי בעיות עם החיבור לסרברים הבעיה קוראת לסירוגין. לפעמים שאני מחפש סרבר פשוט כל הרשימה מופיעה לי על אפס כאילו אין חיבור בכלל דוגמא: (וזה קורה לי הרבה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
פורסם 2012 במרץ 213 שנים איזה אנטי ווירוס יש לך? לי יש ESET SMART SECURITY ועוד מימי BC2 הייתי צריך לשנות פרמטר בהגדרות שלו כדי לקבל פינג ברשימת הסרברים - משהו שקשור בICMP Message Protocol שפועל וצריך לבטל אותו כדי לקבל פינגים
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר אין לי אנטי וירוסוזה גם לא תמיד ככה. לפעמים זה מראה את החיבור של הפינג ולפעמים לא. כמו בתמונה
פורסם 2012 במרץ 213 שנים היה לי אותתו סיפור כמו שלך(רק עם כרום), תשתמש בפיירפוקס בבאטללוג מאז שאני משתמש בפיירפוקס כל הסרברים מראים לי פינגים.
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר האמת ניסיתי גם כרום וגם את אקספלורר ובשניהם יש אותה בעיה את חושב שהדפדפן של פיירפוקס יכול לפתור את הביעה?!
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר היה לי אותתו סיפור כמו שלך(רק עם כרום), תשתמש בפיירפוקס בבאטללוג מאז שאני משתמש בפיירפוקס כל הסרברים מראים לי פינגים.הבעיה שהייתה לך זה היה משהו באופן קבוע שלא מוצא לך פינגים?או פעם כן פעם לא?
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מידי פעם מוצא פינגים אבל לרוב לא מוצא . לפעמים דרש ריפרש אבל רוב הפעמים לא הצליח למצוא.
פורסם 2012 במרץ 213 שנים אני עם כרום ולפעמים הוא גם לא מראה לי פינגים עד שאני עושה כמה פעמים ריפרש ... אבל לא בצורה שהוא לא מראה בכלל (רפרש פותר את זה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.