פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים לבטל AA וVsync עוזר קצת. עדיין זוועה, אבל לפחות שחיק.vsync צריך לבטל בקובץ ini:documents/assassin's creed III/assassin3.iniולהגדיר את הקובץ כ read only אחרת המשחק דורס את השינוייםומה הקטע עם הסמן על המסך שמראה לך צעד אחר צעד מה לעשות ולאן ללכת?! ביטלתי אותו בהגדרות, אבל אומרים ברשת שזה מבטל גם את האייקונים של הQTE - לא יודע, לא ראיתי כאלו, אין לי מושג על מה מדובר. כנראה כי אני עם ההגדרה מבוטלת מהשנייה הראשונה במשחק...
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים http://www.geforce.com/whats-new/articles/assassins-creed-iii-launches-on-the-pc-with-impressive-tech-and-txaa
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-iii-pc-performance-analysis/עוד פורט גרוע לאוסף, החברות הגדולות פשוט מסרבות להתייחס ברצינות לגרסאות המחשב.בזמן האחרון בנוסף ל - AC3 יצאו גם COD:BO 2 ו - NFS:MW 2012 שלא עברו שום אופטימזציה למחשב.אני ממש מקווה שגם FC 3 לא ייכנס לרשימה הזאת.
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים אני לא מבין את החברות משחקים האלה.הפעלתם בסופו של דבר את המשחק אצלכם, לא שמתם לב שבעיר הוא רץ חרא על כל מחשב בעצם?מה חשבתם שיקרא חוץ מהמון זועם?
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים תגידו ה FXAA או את ה TXAA זה משהו שמפעילים מהגדרות של המשחק או מהגדרות של הדרייברים ומה ההבדל בינהם?לא ראיתי איפה להפעיל מהמשחק את זה , מצאתי רק את ה FXAA בדרייברים של הכרטיס
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים תגידו ה FXAA או את ה TXAA זה משהו שמפעילים מהגדרות של המשחק או מהגדרות של הדרייברים ומה ההבדל בינהם?לא ראיתי איפה להפעיל מהמשחק את זה , מצאתי רק את ה FXAA בדרייברים של הכרטיסmedium / high זה FXAAvery high זה FXAA + 4xMSAAאם יש לך כרטיס מסדרה 6xx אז מופיע גם TXAA בסוף.
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים [medium / high זה FXAAvery high זה FXAA + 4xMSAAהבנתי שאין לי את ה TXAA כי יש לי 570לא הבנתי לגבי הההגדרות של ה FXAAבדרייברים מצאתי את השורה של FXAA אבל יש שם אפשרות של ON / OFF וזהו , מאיפה ה medium \high וה FXAA + 4xMSAA ?
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים אני היחיד שרואה את הצירופי מקשים בכוכביות במקום מספרים?נגיד כשצריך לעשות COUNTER עם E, אז במקום E הוא מראה לי כוכביות.אמנם את רוב הצירופים כבר למדתי בעל פה עכשיו, אבל זה ממש מציק לפעמים כשצריך לעשות QTE ספציפיים.ברור לי שהוא קורא את המקלדת ה"עברית" - יש למישהו מושג איך להחזיק אותו ל"אנגלית"?תודה...
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-iii-pc-performance-analysis/ עוד פורט גרוע לאוסף, החברות הגדולות פשוט מסרבות להתייחס ברצינות לגרסאות המחשב. בזמן האחרון בנוסף ל - AC3 יצאו גם COD:BO 2 ו - NFS:MW 2012 שלא עברו שום אופטימזציה למחשב. אני ממש מקווה שגם FC 3 לא ייכנס לרשימה הזאת. המגמה בהחלט צוברת תאוצה. מלבד העובדה שמדובר באותה חברת פיתוח (Ubisoft Montreal), מדובר בשני מנועים שונים. על פי סרטונים שאפשר כבר לראות ביוטיוב המשחק נראה מצויין (FC3)ואולי מדובר בפורט "סביר" הסרטון אמנם בשפה הגרמנית אבל המשחק נראה מצויין
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים לא הבנתי לגבי הההגדרות של ה FXAAבדרייברים מצאתי את השורה של FXAA אבל יש שם אפשרות של ON / OFF וזהו , מאיפה ה medium \high וה FXAA + 4xMSAA ?את ה-FXAA בדריבר אתה יכול להפעיל על כל משחק בלי קשר, ואי אפשר לשנות את הגדרת האיכות שלו, היא קבועה מראש.אם יש לבחור FXAA מתפריט המשחק - אז לא צריך להפעיל מהדריבר. במקרה הזה אמנם לא רשום FXAA בתפריט אבל medium או high מתייחסים ל-FXAA, ו-very high מוסיף גם 4xMSAA. (ככה nvidia אומרים בקישור ששמתי קודם). מפתחי המשחק יכולים לשנות הגדרות FXAA בקוד שלהם (לכן ה-medium / high. כמו שיש ב-BF3).
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים ^הבנתי.יש לי בעיההמשחק מבחינת לאגים ו FPS רץ חלק לגמרי על גרפיקה מלאהאבל יש לי בעיה אחרת כל כמה זמן יש לי קריסה של המשחק -חלון של המשחק מתמזר לסרגל עבודה הסאונד ממשיך ורשום "לא מגיב..."הורס את כל חוויה המשחק . למישהו יש גם את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?הדרייברים שלי מעודכנים לאחרונים 310.61
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים ואו ואו התחלתי לשחק לפני שעה איזה איכותהפתיחה באופרה האיכות הפקה של הכל הכמות אנשים איזה משחק יפהועכשיו אני באוניה שיחקתי כמה משחקי לוח בבטן האוניה ומסתובב למעלה מסתכל על הנוףמשחק חבל על הזמן רק לשפוט מההתחלה בדוק אני הולך להנות פה
פורסם 2012 בנובמבר 2812 שנים אני משחק כבר כמה שעות עדיין משחק את הבריטי הזה הייתי צריך להוריד את ההגדרות לנורמל בשביל שירוץ סביר לא כל כך אהבתי מה ששינו בשליטה מרגיש יותר מסורבל גם מבחינה ויזואלית יותר אהבתי את כל הערים העתיקות בחלקים הקודמים של הסדרה מאשר את בוסטון אני מרגיש מין ריקנות כזאת בסביבות משחק לעומת ערים ממשחקים קודמים גם מבחינת צבעוניות בעיניים אבל לפי מה ששמעתי זה משתפר בהמשךהנקודה העיקרית שאני רואה שהשקיעו בה זאת העלילה והזרימה של משחקיות לינארית עם סיפור חזק לעומת משחקים קודמים שכבר בשלב מוקדם היית יכול לטייל חופשי והעלילה הייתה פחות ממוקדת ומחכה בצד עד שתרצה להפעיל אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.