עבור לתוכן

Assassin's Creed 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לבטל AA וVsync עוזר קצת. עדיין זוועה, אבל לפחות שחיק.

vsync צריך לבטל בקובץ ini:

documents/assassin's creed III/assassin3.ini

ולהגדיר את הקובץ כ read only אחרת המשחק דורס את השינויים

ומה הקטע עם הסמן על המסך שמראה לך צעד אחר צעד מה לעשות ולאן ללכת?! ביטלתי אותו בהגדרות, אבל אומרים ברשת שזה מבטל גם את האייקונים של הQTE - לא יודע, לא ראיתי כאלו, אין לי מושג על מה מדובר. כנראה כי אני עם ההגדרה מבוטלת מהשנייה הראשונה במשחק...

• תגובות 79
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-iii-pc-performance-analysis/

עוד פורט גרוע לאוסף, החברות הגדולות פשוט מסרבות להתייחס ברצינות לגרסאות המחשב.

בזמן האחרון בנוסף ל - AC3 יצאו גם COD:BO 2 ו - NFS:MW 2012 שלא עברו שום אופטימזציה למחשב.

אני ממש מקווה שגם FC 3 לא ייכנס לרשימה הזאת.

פורסם

אני לא מבין את החברות משחקים האלה.

הפעלתם בסופו של דבר את המשחק אצלכם, לא שמתם לב שבעיר הוא רץ חרא על כל מחשב בעצם?

מה חשבתם שיקרא חוץ מהמון זועם?

פורסם

תגידו ה FXAA או את ה TXAA זה משהו שמפעילים מהגדרות של המשחק או מהגדרות של הדרייברים ומה ההבדל בינהם?

לא ראיתי איפה להפעיל מהמשחק את זה , מצאתי רק את ה FXAA בדרייברים של הכרטיס

פורסם

תגידו ה FXAA או את ה TXAA זה משהו שמפעילים מהגדרות של המשחק או מהגדרות של הדרייברים ומה ההבדל בינהם?

לא ראיתי איפה להפעיל מהמשחק את זה , מצאתי רק את ה FXAA בדרייברים של הכרטיס

medium / high זה FXAA

very high זה FXAA + 4xMSAA

אם יש לך כרטיס מסדרה 6xx אז מופיע גם TXAA בסוף.

פורסם

[medium / high זה FXAA

very high זה FXAA + 4xMSAA

הבנתי שאין לי את ה TXAA כי יש לי 570

לא הבנתי לגבי הההגדרות של ה FXAA

בדרייברים מצאתי את השורה של FXAA אבל יש שם אפשרות של ON / OFF וזהו , מאיפה ה medium \high וה FXAA + 4xMSAA ?

פורסם

אני היחיד שרואה את הצירופי מקשים בכוכביות במקום מספרים?

נגיד כשצריך לעשות COUNTER עם E, אז במקום E הוא מראה לי כוכביות.

אמנם את רוב הצירופים כבר למדתי בעל פה עכשיו, אבל זה ממש מציק לפעמים כשצריך לעשות QTE ספציפיים.

ברור לי שהוא קורא את המקלדת ה"עברית" - יש למישהו מושג איך להחזיק אותו ל"אנגלית"?

תודה...

פורסם

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-iii-pc-performance-analysis/

עוד פורט גרוע לאוסף, החברות הגדולות פשוט מסרבות להתייחס ברצינות לגרסאות המחשב.

בזמן האחרון בנוסף ל - AC3 יצאו גם COD:BO 2 ו - NFS:MW 2012 שלא עברו שום אופטימזציה למחשב.

אני ממש מקווה שגם FC 3 לא ייכנס לרשימה הזאת.

המגמה בהחלט צוברת תאוצה.

מלבד העובדה שמדובר באותה חברת פיתוח (Ubisoft Montreal), מדובר בשני מנועים שונים.

על פי סרטונים שאפשר כבר לראות ביוטיוב המשחק נראה מצויין (FC3)ואולי מדובר בפורט "סביר"

הסרטון אמנם בשפה הגרמנית אבל המשחק נראה מצויין

פורסם

לא הבנתי לגבי הההגדרות של ה FXAA

בדרייברים מצאתי את השורה של FXAA אבל יש שם אפשרות של ON / OFF וזהו , מאיפה ה medium \high וה FXAA + 4xMSAA ?

את ה-FXAA בדריבר אתה יכול להפעיל על כל משחק בלי קשר, ואי אפשר לשנות את הגדרת האיכות שלו, היא קבועה מראש.

אם יש לבחור FXAA מתפריט המשחק - אז לא צריך להפעיל מהדריבר. במקרה הזה אמנם לא רשום FXAA בתפריט אבל medium או high מתייחסים ל-FXAA, ו-very high מוסיף גם 4xMSAA. (ככה nvidia אומרים בקישור ששמתי קודם). מפתחי המשחק יכולים לשנות הגדרות FXAA בקוד שלהם (לכן ה-medium / high. כמו שיש ב-BF3).

פורסם

^הבנתי.

יש לי בעיה

המשחק מבחינת לאגים ו FPS רץ חלק לגמרי על גרפיקה מלאה

אבל יש לי בעיה אחרת כל כמה זמן יש לי קריסה של המשחק -חלון של המשחק מתמזר לסרגל עבודה הסאונד ממשיך ורשום "לא מגיב..."

הורס את כל חוויה המשחק .

למישהו יש גם את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?

הדרייברים שלי מעודכנים לאחרונים 310.61

פורסם

ואו ואו התחלתי לשחק לפני שעה איזה איכות

הפתיחה באופרה האיכות הפקה של הכל הכמות אנשים איזה משחק יפה

ועכשיו אני באוניה שיחקתי כמה משחקי לוח בבטן האוניה ומסתובב למעלה מסתכל על הנוף

משחק חבל על הזמן רק לשפוט מההתחלה בדוק אני הולך להנות פה

פורסם

מעקב.

פורסם

אני משחק כבר כמה שעות עדיין משחק את הבריטי הזה

הייתי צריך להוריד את ההגדרות לנורמל בשביל שירוץ סביר

לא כל כך אהבתי מה ששינו בשליטה מרגיש יותר מסורבל

גם מבחינה ויזואלית יותר אהבתי את כל הערים העתיקות בחלקים הקודמים של הסדרה מאשר את בוסטון

אני מרגיש מין ריקנות כזאת בסביבות משחק לעומת ערים ממשחקים קודמים גם מבחינת צבעוניות בעיניים

אבל לפי מה ששמעתי זה משתפר בהמשך

הנקודה העיקרית שאני רואה שהשקיעו בה זאת העלילה והזרימה של משחקיות לינארית עם סיפור חזק

לעומת משחקים קודמים שכבר בשלב מוקדם היית יכול לטייל חופשי והעלילה הייתה פחות ממוקדת ומחכה בצד עד שתרצה להפעיל אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים