עבור לתוכן

** שדרוג אתר NetCHEIF

Featured Replies

פורסם

בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד.

כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא.

עימכם הסליחה.

אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.

פורסם

הגיע הזמן גם לעיצוב מחדש. הפורמט הנוכחי מיושן ו"מת".

פורסם

הגיע הזמן גם לעיצוב מחדש. הפורמט הנוכחי מיושן ו"מת".

אתר מעולה מבחינת המידע הזמין בו אבל זה נכון שלא יזיק לו עיצוב חדש.

בהצלחה בשידרוג!

פורסם

אני דווקא אוהב שהוא נראה מיושן כזה.

פורסם
  • מחבר

השדרוג הנוכחי, שעדיין נמצא בעיצומו, נוגע לחומרה שעליה יושב השרת. בנוסף, מתבצעת אופטימיזציה על דפי ה-HTML כך שהטעינה שלהם תהיה מהירה יותר. בוספו של התהליך, האתר יהיה מהיר ב-15% עד 20% ממה שהוא היום.

יש לי תוכניות לגבי שדרוג העיצוב של האתר ויש אפילו סקיצות ראשוניות אבל כל התהליך הזה הוא מאוד בוסרי ויתרחש בעוד חודשים רבים.

פורסם

למה הפוסט הזה קשור לפורום? אתה אתר בפני עצמו.

שיהיה לך מידע לפרסם פה תפרסם...

אני מבין שאתה רוצה לקדם את האתר על חשבון האתר הזה אבל זה כבר מציק...

פורסם

הוא לא מקבל כסף על האתר ותורם שעות רבות ואת הידע שלו לכאן אז עם כל הכבוד של קידום אתרים - אני לא חושב שזה ממש פוגע במישהו. אנשים לא יפסיקו להכנס לפורום הזה כי יש את האתר שלו. האתר שלו מבחינתי זה מקום טוב להתעדכן בחידושים טכנולוגיים ועזרה אחרת בתחום הרשתות.

פורסם

זה "כבר" מציק ? אתה בפורום בקושי חמישה חודשים וזה "כבר מציק" ? באמת שסייג לחכמה שתיקה. ואם כבר לא שתקת, אז תדאג שתהיה לתגובה שלך רלוונטיות. כי עכשיו אתה סתם מכעיס אנשים בחוסר ידע\הבנה שלך.

וסתם כי אני לא רוצה רק לנזוף-

Chief תורם בענק לפורום ועוזר בתחום הרשתות והאינטרנט. האתר שלו מקיף, אובייקטיבי ולא מונע משיקולים אינטרסנטיים. הוא עושה כאן הכל בעיקר בשביל אנשים כמונו שמתעניינים וחשוב להם העולם הזה. אז באמת, תפרגן. הוא בסה"כ אמר שהאתר כבד, ושהוא נכנס לשיפוצים. כי הרבה מאיתנו משתמשים בו ומרגישים את ההאטה שהוא אמר.

פורסם

הפוסט הזה קשור לכאן מכיוון שהוא נמצא כאן כמומחה, והוא מעניק מזמנו ומהידע שלו בחינם בפורום רשתות. האתר שלו קשור ישירות לנושא של הפורום הזה. במקום שתרד עליו, צריך להודות לו.

פורסם

אתה מוזמן לא להגיב אם אין לך משהו ענייני. יש כאן מנהלים שעושים את עבודתם מצוין.

פורסם

אני שמח לשמוע על שדרוג האתר, שיהיה לך המון בהצלחה!

פורסם

אהבתי איך שהנושא הוציא את כל התלונות של האנשים על העיצוב של האתר החוצה... unexpected criticism

פורסם
:facepalm: חבל שיש אנשים שלא יודעים לפרגן למי שצריך ורק לצעוק ולדביר שטיות אנשים טפשים חסרי רגש שונא כאלה אנשים הבן הדם הזה אחד האנשים שיש להם הרבה ידע בכול מה שקשור לרשת המחשבים ואנטרנט והוא משקיעה הרבה זמן פה באתר בשביל לעזור רואים שאכפת לו והוא מישדרג את האתר שלו בשביל שלנו היה יותר טוב כול הכבוד שיש ישראלים כמוך תמשיך ותצליח ותודה על העזרה שאתה נותן :yelclap:
פורסם

לא אמרתי שהוא לא תורם, לא אמרתי שהוא לא מבין.

יש לו ידע? הוא יכול לעשות פוסטים באתר ולא בשלו ואז לפרסם כאן... לא ככה? בעייני לא יודע מה איתכם זה נראה פשוט קידום האתר ותו לא.

זה שיש באתר שלו מידע אמין מקיף וטוב, כל הכבוד אבל שוב מה קשור לכאן? זה כמו שאני אפרסם פה דברים מפורומים אחרים...

אם הייתי רוצה ידע על משהו מסויים הייתי כבר מוצא את הסיקור שלו דרך גוגל.

פורסם
  • מחבר

וואו - איזה כיף לפתוח את השרשור הזה ולקרוא כל כך הרבה הודעות מברכות ומעודדות. אתם לא מתארים לכם כמה כוח ורצון להמשיך הזה נותן. תבורכו כולכם.

לגבי השדרוג - הוא עבר בהצלחה ועד כמה שיכולתי לבדוק גם זמן ההשבתה של האתר היה די קצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים