עבור לתוכן

מחפש מחשב שישמש בעיקר לקריאה ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

אני קורא המון טקסטים ישנים ושבורים בנייד שלי וזה מוציא לי את העיניים פניתי לחבר שמבין קצת והוא כתב לי אתזה

"הבעיה אינה חדות\טיב, מה שאתה צריך זה מסך שגודל הפיקסל=הנקודה שבונה את האותיות תהיה קטנה ככול האפשר מתחת ל 0.25 הממוצע בשוק 0.31~0.23, גודל פיקסל מתחת ל0.20 נחשב איכותי ובמסכים לא LCD בעבר גודל 0.17 היה די מקובל,כיום במסכי LCD יידרש חיפוש טוב לגדלים כאלה ומטה."

יש את הדבר הזה http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1739394 שקראתי אבל לפי הבנתי זה עוד בחיתולים...

שמעתי על משו שניקרא קינדל שאולי גם שייך לקטגוריה הזאת

אז הדבר החשוב ביותר במחשב הוא המסך כרטיס מסך גם קשור לעניין? אני מאמין שאם יהיה לו מסך טוב אז לא צריך לדבר על שאר המפרט..

ללא הגבלת תקציב הואיל וזאת העבודה שלי..

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה..

בבקשה אני צריך אתזה.. הלכו לי העיניים

פורסם
  • מחבר

הקפצה....?..

פורסם
  • מחבר

מזה אומר רזולוציה גבוהה מסך 15" עם כמה רזולוציה זה נחשב לגבוהה?

פורסם

קח בחשבון שרזולוצייה גבוהה יותר = טקסט קטן יותר.

מסכי 15 לרוב מגיעים עם רזולוצייה של 1366X768. אני הייתי מחפש רזולוצייה של 1440X900 וניתן למצוא מסכי 1080P כלומר 1920X1080

פורסם

אני לא רואה איך רזולוציה אמורה לעזור לו, זה רק יציג הכל יותר קטן ויכנס יותר טקסט למסך

מה הכוונה מוציא לך את העיניים?

כרטיס מסך לא קשור לעיניין, ובאמת כדאי לבדוק על הקינדל- מדובר בקורא ספרים אלקטרוני ולא מחשב, אז תבדוק האם זה מה שאתה מחפש

פורסם
  • מחבר

אני קורא וכותב. ואני לא חושב שבקינדל יהיה מצב לכתוב מה עוד שאני מביא את החומר על כונן USB ולא נראה לי שיש חיבור. אבל לכתוב אי אפשר.. לפי מה שאני מבין

אני חושב שהבעיה זה התאורה של המסך והניגודיות אחרי שאני עובד על המחשב יום שלם כואבות לי העיניים מההיתאמצות

ואני קורא ספרים ישנים עם טקסטים בעייתיים ועובד עליהם ..אז זה עוד יותר להיתאמץ.

אז זה לרזולוציה או לא?!

פורסם

לא ממש

תתחיל מלהוריד את הבהירת של המסך (ועוד קצת אפילו אם זה נראה לך חשוך מידי)

רזולוציה קצת יותר גבוהה יכולה להיות נחמדה, מסך מט יהיה רעיון טוב, אפשר להשקיע בנייד בעל מסך שנחשב איכותי יותר (מבחינת צבעים וזוויות צפיה) ולקוות שהוא באמת יהיה יותר טוב אבל שום דבר לא יבטיח לך שזה מה שיעזור לעיניים שלך. מסכים עם פאנל יותר רציני (שיש סיכוי יותר טוב שזה יעזור) זאת גם אופציה אך נדירה ויקרה יחסית, בנוסף כל זה מאוד אישי (אני יושב הרבה שעות מול המחשב ובסדר, אבל מקפיד לא לעבוד בבהירות וניגודיות גבוהות)

אם אתה מחפש מחשב ספציפי אז תמלא את השאלון שנמצא בחוקי הפורום בנעוץ

פורסם
  • מחבר

ויש עוד רעיון שזה לקנות מסך גדול רגיל ולחבר לנייד...אבל זה יותר לבית...

איזה מחשבים ניידים מוכרים עם מסכי OLED או I-ISP (זה השם של הפנאל נכון...?)?

פורסם

אין מסכי מחשב עם OLED.

מסכים עם פאנל IPS- זה קיים כאופציה (שלא מביאים לארץ ממש) בלנובו X220, ובמחשבי תחנות-עבודה של HP ושל דל כמו הM6600.

מסך עם פאנל IPS לא אומר שזה יגרום לעיניים שלך פחות לסבול בגלל הסוג פאנל (אלא בעיקר בגלל שהמסך עצמו איכותי מהממוצע)

פורסם

למה שלא תלך על אייפד. ?

פורסם
  • מחבר

כי אני גם כותב הרבה תוך כדי שאני קורא ובאיפד זה קצת בעייתי עם המגע למרות שאנסה לגעת בזה קצת אחרי שאתה מציע אתזה...

הייתי באופיס דיפו ואמרו לי שיש לכמה מחשבי HP מסכי OLED...

ולא משנה לי למה זה יגרום לעניניים שלי פחות לסבול אם זה ביגלל סוג הפאנל או ביגלל איכות המסך.. זה בעצם אותו הדבר.. אבל שיהיה...

תודה רבה! אשמח לעוד הצעות ולבנתים אלך לבחון את הקיימות!

:)

פורסם

הטעו אותך באופיס דיפו.

היתי מסתכל על הסדרות העסקיות של לנובו ודל, או החצי עסקיות ומקווה שזה יהיה סביר

פורסם

ועכשיו אחרי שהאייפד החדש יצא .\

אני חושב שכדאי לך לבדוק אותו אומרים שהמסך שלו זה משהו לא מהעולם הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים