פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים ברור שהוא לא זקוק לנפחים מאחר והוא מסתדר טוב עם 80 גיגה שיש לוה-SSD טוב לא רק לזמני עליית מערכת אלא לכל דבר כולל התקנות של תוספים יש לי SSD של 240 ואני נהנה מכל רגע
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מחבר נכון שיש לי 80 ונכון שאני מסתדר איתו מעולה.אני לא אדם שצריך מצבור של 19 עונות באיכות HD על המחשב כל הזמן, אבל גם מקום איחסון יבוא בברכה ויהיה נוח גם.אולי אני אקנה פשוט איזה F3 500GB וזהו, בשביל להוריד עלויות..
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מחבר מקסימום אם הוא לא יהיה מספיק שקט בשבילי תמיד אפשר לעבור לSSD כבר.אם כך יהיה המקרה אני די בטוח שאני אבחר בM4 64GB וכל השאר יהיו על כונן אחסון שיהיה מנותק רוב הזמן.אגב OR2OOOבכמה קנית את הF3? לפני שלוש חודשים?
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מקסימום אם הוא לא יהיה מספיק שקט בשבילי תמיד אפשר לעבור לSSD כבר.אם כך יהיה המקרה אני די בטוח שאני אבחר בM4 64GB וכל השאר יהיו על כונן אחסון שיהיה מנותק רוב הזמן.אגב OR2OOOבכמה קנית את הF3? לפני שלוש חודשים?ה-F3 1GB הגיע ל-270 ש"ח, לפחות בזיגזג כשעקבתי לקראת קניית מחשב חדש.לא יאומן איזה הבדל אחרי השטפונות.
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מחבר אז המחיר לא יורד בכלל ואפילו עלה קצת.ראיתי את ה F3 500GB ב444 ש"ח יש משהו יותר זול? או שהמחיר בסדר ולהזמין?אגב החנות TMS.את האמת ה1T היה גם 255ש"ח ממש כמה שבועות לפני השיטפונות.וה500GB היו תמיד בסביבות 190ש"ח.אחרי חפירה קצת בנושא, הבנתי שמחיר לא יחזור לקדמותו עד סוף השנה, וגם אז כשהמלאים יתאזנו המחיר יהיה גבוה ממה שהיה פעם ב30-40 אחוז.לכן אם לקחת בחשבון שפעם 500GB עלו כ200 ש"ח אז הצפי שלי שיעלו כ300 ש"ח עד סוף השנה.ו1TB שעלה בסביבות 270 ש"ח כ400 ש"ח. כל זה כמובן תחת אולי אחד גדול.
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מחבר את החנות אני מכיר טוב מאוד גם, מבחינת מחיר זה מחיר סביר להיום?כי לחפש בZAP בעייתי המחירים שם לרוב לא מעודכנים בעניין הקשיחים.
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים הייתי מעדיף טרה של היטצי (או טושיבה) ב 500 שקל.אין היגיון לקנות דיסק של חצי נפח כמעט באותו מחיר.אם כבר התקציב לוחץ קח את הטושיבה 500 גיגה בRSM לפחות המחיר הגיוני יותר.
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים כן יש, http://www.tms.co.il/product/9102 למה להתפשר על 3Gbit..אבל בחירה שלך. אני אם F3 של 500 שנקנה לפני שנה בערך, מותקן ב HTPC ולא שומעים אותו, המארז הוא ANTEC 2480 והכשיח מותרן על ברגים אם גומיות, אבל בכל מקרה אני מרוצה ממנו, המחיר אבל לא זול כיום . אבל אין מה לעשות. בכל מקרה למערכת הפעלה, לא הייתי מתפשר על פחות מ 500GB, רק אם המחירים היו זולים יותר, עולי כן, יש לי בנוסף גם 2TB של Verbatim לאחסון הסרטים שלי, אבל לא הייתי קונה כשיח גדול למערכת ההפעלה, עדיף לעבד 500GB מאשר 2TB חח.
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים מחבר הייתי מעדיף טרה של היטצי (או טושיבה) ב 500 שקל.אין היגיון לקנות דיסק של חצי נפח כמעט באותו מחיר.אם כבר התקציב לוחץ קח את הטושיבה 500 גיגה בRSM לפחות המחיר הגיוני יותר.טושיבה לא ממש מוכר בתור ייצרן כוננים קשיחים 3.5', לפחות בארץ לכן אני לא שש לקנות אותו.היטצ'י אני לא אוהב אותם אישית, אבל אם הוא שקט ובעל ביצועים דומים לF3 אז באמת אקנה אותו.מבחינת אמינות כולם פחות או יותר אותו דבר, נשאר עוד ההבדל באורך אחריות.לטושיבה רק 2 שנים.היטצי וסמסונג 3 שנים.אתה יודע שהקשיחים של היום לא מנצלים חצי מה-SATA2.כן כמובן גימיק שיווקי
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים לא הייתי פוסל את טושיבה בגלל השם זה אחד מ3 יצרני קשיח שנותרו.בטח לא כאשר חטיבת הקשיחים של סמסונג והיטצי כבר לא קיימים יותר (נרכשו ע"י סייגייט וWD).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.