עבור לתוכן

המלצה לקווסט

Featured Replies

פורסם

בלייד ראנר היה נחמד כי הוא עקב בצורה נאמנה אחר הסרט המצויין. STILL LIFE הוא אחד הקווסטים הדרמטיים היחידים מהעשור האחרון שאני יכול להמליץ עליהם. אני אישית חושב שההתלהבות הגדולה מTHE LONGEST JOURNEY היתה כי הוא הגיע אחרי תקופה יבשה של קווסטים. לדעתי הוא קווסט טוב +/- , לא יותר. SANITARIUM משחק מעולה אבל ממש לא קווסט למתחילים (והוא עצמו גם לא בדיוק קווסט).

מצטרף להמלצה על הקריין של EL AMMO :)

• תגובות 47
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Grim Fandango

nuf said

גם The Longest Journey מומלץ - אבל GF לוקח את כל השאר בהליכה. (כמה שנים לא השתמשתי בביטוי הזה.. חחח)

פורסם

חוזרים וממליצים כאן על GRIM FANDANGO אבל הממשק שלו בעיייתי והוא קשה מדי לשחקן מתחיל.

פורסם

טוב, על מנת להשלים את התמונה של הקווסטים אני חושב שחייבים להזכיר את הקווסט המצליח ביותר בכל הזמנים. מדובר כמובן על מיסט.

ישנה גירסה "מודרנית" של המשחק הזה שיצאה בתחילת שנות האלפיים וקרויה realMyst

אם כבר דיברו על משחק שטוב בתור הצגה של הסוגה....

המשחק מוצע למכירה בGOG מה שמבטיח לפחות שההתקנה עובדת על מ"ה עכשוויות. (גם המשחק המקורי נמצא שם)

עכשיו כשאני מדפדף בקטלוג של GOG אני רואה עוד כמה קווסטים מצוינים מומלצים (הכל ממקור ראשון)

7th guest - קווסט עם אווירה של אימה. משחק שהיה חדשני מאד לזמנו, גם מבחינת התוכן וגם מבחינה טכנית. ההמשך שלו מגיע בקרוב לאתר

the last express - גם כן משחק ייחודי מבחינת טכנית ועלילתית. משתמש בטכניקה של רוטוסקופיה שבה הגרפיקה מצוירת מעל פילם של דמויות אמיתיות. העלילה מבוססת על מותחן של אגאטה כריסטי.

Broken Sword 3 - משחק יחסית חדש ולכן עם גרפיקה סבירה. משתמש בטכניקה דומה לגרים פאנדנגו (תנועה ממבט שלישי עם מנוד ראש של הדמות לסמן hot spots)

פורסם

בחרת בערך את כל הקווסטים שיבריחו שחקן מתחיל חוץ מBS3 המומלץ.

פורסם

חוזרים וממליצים כאן על GRIM FANDANGO אבל הממשק שלו בעיייתי והוא קשה מדי לשחקן מתחיל.

ממשק בעייתי? אתה מעלה את הנקודה הזאת למרות שהיא בכלל לא גורעת מהאיכות וחוויית המשחק. עזוב שהממשק לא באמת בעייתי ואחרי 5 דקות מתרגלים אילו יפה מאוד - זה לא הפריע למשחק לקבל ציון ממוצע של 9.4 ו9.1 מהמשתמשים בmetacritic

http://www.metacritic.com/game/pc/grim-fandango

אם הוא לא היה לי קשה כשקניתי אותו בגיל 12 - אין סיבה שהוא יהיה לו קשה...

פורסם

אני יכול להגיד לך שסיימתי אותו שוב לפני חצי שנה והגעתי לנקודה שזכרתי שהיתה בעייתית בפעם הקודמת שסיימתי אותו ועדיין נתקעתי בגל הממשק המבריק (לאסוף את הפותחן מעל קופסת האוכל לחתולים).

פורסם

אני יכול להגיד לך שסיימתי אותו שוב לפני חצי שנה והגעתי לנקודה שזכרתי שהיתה בעייתית בפעם הקודמת שסיימתי אותו ועדיין נתקעתי בגל הממשק המבריק (לאסוף את הפותחן מעל קופסת האוכל לחתולים).

נו, אז? אז מה אם הממשק לא מושלם... למי אכפת? המשחק גאוני ונחשב לאחד הטובים ביותר בז'אנר. בנוסף לכל הגראפיקה שלו פשוט מעולה והוא מזדקן נהדר. בגלל שהמסכים מרונדרים מראש הוא תמיד יראה טוב מה שעוזר לו להיות נגיש לקהל צעיר יותר.

פורסם

הכוונה העיקרית היא שהוא כנראה קצת בעייתי למי שמעולם לא שיחק במשחקי קווסט מימיו.

פורסם

^ מה שהוא אמר. אני כרגע משחק את THE BOOK OF UNWRITTEN TALES. בינתיים נראה נחמד.

פורסם

the last express - גם כן משחק ייחודי מבחינת טכנית ועלילתית. משתמש בטכניקה של רוטוסקופיה שבה הגרפיקה מצוירת מעל פילם של דמויות אמיתיות. העלילה מבוססת על מותחן של אגאטה כריסטי.

בהחלט נראה משחק מעולה. אני מקווה שיום אחד תהיה לי סבלנות לתפוס את הממשק שלו.

פורסם

המשחק משוחק בזמן אמת, מאוד לא פשוט להתמודד איתו.

פורסם

למי שמעונין - כל המשחקים בסדרת מיסט יהיו ב50% הנחה בסופ"ש הנוכחי (כולל יום ראשון כמובן) בGOG

כמו כן הם הוסיפו בימים אלה את still life 2 לקטלוג (משחק מ2009) אבל ביקורות המשתמשים לא מהללות...

פורסם

The Elder Scrolls V: Skyrim ???

זה לא מוגדר כקווסט ? ובין המשחקים הטובים גם?

פורסם

ממש ממש לא. קווסטים זה משחקי הרפתקה. Skyrim זה משחק תפקידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים