עבור לתוכן

המלצה לקווסט

Featured Replies

פורסם

גרים פנדנגו, למרות שהוא קווסט מומלץ בהחלט, קצת בעייתי מבחינת ממשק (הוא אחד הקווסטים הראשונים בתלת מימד מלא, והוא סובל ממספר בעיות בעקבות זה), מה שיכול להפריע לשחקנים מתחילים.

• תגובות 47
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, נכון. לצערי שני המשחקים האלה לא הזדקנו בכבוד... חבל מאד. מבחינת התוכן הם הטובים ביותר, לדעתי (את שניהם יש לי בעותקים מקוריים)

פורסם
  • מחבר

ואי תודה רבה על ההמלצות! שיחקתי בתור ילד ב-neverhood אבל זה משחק ממש קשה ואני לא חושב שהוא בשבילי. אני אתחיל מהמרוץ לארונונה וגבריאל. משם אני אמשיך

פורסם

לא הייתי מתחיל מהמרוץ לארנונה.

פורסם

המירוץ לארנונה קצר וחמוד

תודה

פורסם

אבל הוא לא המשחק שיגרום לו להתעניין או אפילו להתחיל להבין זאנר שלם.

פורסם

המירוץ לארנונה קצר וחמוד

תודה

מסכים.

אבל הוא לא המשחק שיגרום לו להתעניין או אפילו להתחיל להבין זאנר שלם.

מסכים.

אם כבר מזכירים משחקים ישראלים עצמאיים, אי אפשר שלא להזכיר את אושר בלי גבולות.

המירוץ לארנונה נחמד למי שרוצה להעביר חצי שעה, אולי שעה בכיף.

בהשוואה למירוץ לארנונה, אושר בלי גבולות הוא הרבה יותר משחק, הרבה יותר קווסט ולדעתי גם הרבה יותר ישראלי.

פורסם
  • מחבר

ממש מעצבן, אני חושב שכמעט סיימתי אותו ואז הוא נתקע =/

ואין לי עצבים להתחיל מהתחלה. ברור לי שזה לא משחק ברמה של גבריאל או כל קווסט אחר אבל לבינתיים זה נחמד.

אגב מה אורכו של גבריאל נייט ובכלל מה האורך של קווסט ממוצע?

פורסם

תלוי בקווסט. גבריאל נייט נחשב קווסט ארוך וקשה.

פורסם
  • מחבר

מה זה "ארוך"? לדוגמא משחק פעולה מעל 15 שעות נחשב לארוך.

משחק תפקידים של 15 לעומתו יחשב לקצר ובדרך כלל יגיע למאות שעות משחק לפחות

כנ"ל אסטרטגיה (ותק של 10 שנים בהירוז 3 ועדיין לא סיימתי את כל המפות)

למעט ימים מיוחדים שקורים פעם בחודש - חודשיים בהם אני משחק כמה שעות טובות (ולרוב בהירוז).

אני משחק ביום-יום זה חצי שעה בבוקר וחצי שעה בערב

וכרגע אין לי כלכך מה לשחק (לא מזמן שיחקתי defense grid בבקרים)

פורסם

ואף אחד לא הזכיר את SYBERIA ?

פורסם

The Longest Journey מדהים ואחד מהקווסטים (והמשחקים) הטובים ביותר שהיה לי הכבוד לשחק בהם.

גם ההמשך שלו Dreamfall נהדר לטעמי, אבל הוא כבר פחות "קווסט" במובן הקלאסי.

Still Life הוא קווסט מודרני מעולה שיש בו הרבה "אימה". רוצח סדרתי וכו'. להמשך שלו לא כל-כך התחברתי.

Syberia 1/2 מאוד מאוד מומלצים. עלילה ועולם מיוחדים. מה שכן "אקשן" או "אימה" זה בטח לא.

יש לך את Sam&Max Hit The Road, קווסט קלאסי עם גרפיקה מצויירת שלדעתי הזדקן בכבוד ועדיין כיף מאוד לשחק בו. יש לו היום המשכים מודרנייים מצויינים שפותחו ע"י חברת Telltale.

Monkey Island כל הסדרה, אסור לך לפספס. יש חידושים לראשון והשני שיצאו יחסית לא מזמן עם גרפיקה מצויינת ודיבוב מלא (גם לאייפון, דרך אגב). השלישי והרביעי גם מצויינים (לגבי הרביעי יש דעות חלוקות...) וגם לסדרה הזאת יש המשכים מודרניים של Telltale.

פורסם

שקלתי להציע לך את STILL LIFE בתור קווסט מודרני טוב. שכחתי לגמרי את החידוש לMI2. אחד הקווסטים המצחיקים וההזויים אי פעם. מומלץ בחום להתחיל איתו.

פורסם

+1 על the longest journey, באמת משחק מדהים!

לגבי grim fandango זה (לדעתי) הקווסט הכי טוב אי פעם נקודה, עברתי אותו כשהייתי בסוף כיתה ו (אני בן 24...),

ועד היום אני זוכר את רוב הדמויות והמקומות. ובכלל כל קווסט של לוקאס ארטס זאת יצירת אומנות.

אני לא בטוח לגבי קווסטים אפלים או בלשים. אם אתה מחפש משחק אפל עם עלילה מצויינת תנסה את bloodline the masquerade.

כן כן, זה ממש ממש לא "קווסט", זה RPG אבל זה ממש לא PRG קרבות רדוד, לדוגמה הפיתוח של הדמות לא בא מ XP אלא מנקודות שאתה

מקבל כשאתה מתקדם בעלילה... וכו'

הקווסט האפל + בלשים הטוב היחיד שאני מכיר זה blade runner, והוא ממש טוב. הבעיה היא

שהוא קצת זקן, הדמיות נראות די מזעז, אבל הכתיבה טובה, העולם בנוי ממש טוב, כמו הסרט מינוס כל האפקטים

הזולים של ה 80 (פלוס כל האפקטים הזולים של 1997 ;D ), אה ויש לך שם כמה סופים שזה מגניב.

אולי לא מה שאתה מחפש, אבל מצד שני כשהאלטרנטיבה היא משחקים זולים כמו still life...

יש גם את sanitarium, משחק גאוני! יש שם כתיבה די חולה. הוא יצא לפני שמשחקים יכלו "להפחיד" אותך עם אפקטים

זולים סטייל doom אז הם השקיעו בעלילה...

ויש גם את סדרת gabriel knight לא שיחקתי ב 1ו2 אבל 3 היה לא רע.

ואם מישהו במקרה מעוניין בקווסטים פחות מוכרים,

2 שעולים לי לראש: (1) gilbert goodmate ו (2) al emmo and the lost dutchman's mine

במיוחד al emmo, אני חולה על הקריין הסרקסטי ;D :

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים