עבור לתוכן

כרטיס רשת?

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה קניתי את ה- (TPLINK WN822N (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N, לכאורה כרטיס רשת טוב שאמור לאפשר לי לגלוש אלחוטי במהירות מקסימלית בבית. מדובר בחדר מקביל לחדר בו יושב הראוטר, מרחק של 2 מטר, עם קיר ביניהם. הבעיה היא שגם אם אני מקבל קליטה מלאה , המהירות מאוד לא יציבה ולא מגיעה אף פעם ל-15 מגה. ולפעמים גם מגיעה ל-3...

אז חיברתי בחזרה את כרטיס הרשת הישן שהיה לי (Ralink rt61 Turbo, כרטיס PCI תקן G עם אנטנה חיצונית עם כבל) והפלא ופלא...מהירות מקסימלית ויציבה.

אז השאלה שלי: האם ה-TPLINK פשוט דפוק? ניסיתי כמובן להסיר ולהתקין אותו מחדש, עם הדרייבר הכי עדכני...ואם כן, אני אשמח להמלצה לכרטיס אלחוטי PCI מצויין (נראה לי שאני עם USB גמרתי), אם אפשר עם אנטנה עם כבל שאפשר לשחק עם המיקום שלה אז בכלל טוב.

פורסם

איזה נתב יש לך? אם זה נתב בתקן N, איזו סוג הצפנה הגדרת?

פורסם
  • מחבר

Netgear DGN2200V2 חדש של בזק. חשוב לציין שאותה בעיה הייתה קיימת עם הנתב הקודם (SIEMENS) עם כרטיס הרשת של טיפילינק. מהירות לא יציבה. הנתב תקן N, מוגדר b/g/n (אבל גם הגדרה על N בלבד לא עזרה) ומוגדר WPA2-PSK עם הצפנת AES.

כרגע אני עם ה-RALINK הישן ועובד באמת מצויין, המהירות והפינגים יציבים כל הזמן, אין איבודי מידע מטורפים כמו שהיו עם ה-TPLINK ואני סוף סוף יכול לשחק משחקי רשת כמו בנאדם. אבל עדיין הקליטה יורדת לפעמים ל-4 "מדרגות" והייתי מעדיף כרטיס יותר חדש וחזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים