עבור לתוכן

עלייה במשקל,כיצד?

Featured Replies

פורסם

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל

איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון)

רק בסופ"ש אני יוכל לענות

פורסם

אימוני כח (ביצוע תרגילים במשקלים תת-מרביים, שזה תמיד דורש משקל חיצוני) בשילוב עם תזונה טובה (הרבה אוכל, אבל לא זבל) הם דרך טובה להעלות משקל יחסית מהר... וגם להיראות טוב. אז בגדול - לך לחדר כושר - תתייעץ עם מדריכים איך לכוון את האימון שלך למסה, תעיין במאמרים באינטרנט (STARTING STRENGTH זאת תכנית די פופולארית לאימון מסה)

סתם לאכול הרבה זה לא תמיד פתרון מוצלח, כי אם יש לגוף חילוף חומרים מספיק מהיר אז הוא יתמודד גם עם כמות גדולה של מזון

פורסם

לדעתי שווה לנסות לאכול מזון בריא ועתיר שומן כמו טחינה מלאה, אבוקדו, שקדים ואגוזים.

פורסם

גם אני הייתי במצב הזה - מה שעשיתי היה "דיאטת השמנה"

פשוט לאכול מזונות עתירי שומן ביחד עם פחמימות - תהנה כל עוד שאתה יכול :)

פורסם

מריחואנה.

פורסם

אתה לא צריך להשמין, רק להעלות במשקל.

אז תאכל טוב ומסודר, ואל תגזים בשטויות לא מזינים כמו חטיפים וממתקים ועוגות וסוכרים (עדיף להימנע בכלל מלשלב אותם בחיים באופן קבוע).

אם אין לך תיאבון אל תלך לפי תיאבון, תמריא גבוה מעל קו הזמן ותביט עליו, ותכניס לאותו קו זמן שלושה ארוחות עשירות מסודרות ביום, ובין הארוחות פרי.

פורסם

תתחתן עם אישה שיודעת לבשל.

פורסם

תמתין עד גיל 30 ותראה את הכרס מתנפחת, להלן דוגמא :

בגיל 27 הייתי 58 ק"ג.

היום בגיל 30 75 ק"ג.

המשך יום נעים ובהצלחה :smile1:

פורסם

תתחתן עם אישה שיודעת לבשל.

חגי ישראל גם עושים את העבודה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה מחפש עליה זריזה, אז השילוב בין GAINERים למינהם ואימוני כוח יכול לעזור. כמובן שזה לא בא במקום תפריט בריא.

פורסם

מריחואנה.

+1MM

הייתי מוכן להתחלף איתך

אני מטר 95 ושוקל כמעט 120

פורסם

אתה יכול לעשות עלייה במאסה, ואין צורך להשמין - קח בחשבון שתעשה עליה נקייה של משקל, מבחינת שרירים וקצת שומן ולא יותר מדיי. חוץ מזה אחוז שומן גבוה בגוף זה בריא, 10 אחוז שומן בגוף זה המטרה שלך ולעלות מאסת שרירים אם תרצה דרך תזונה בריאה, יותר פחמימות איכותיות, חלבונים, ושמונים ולא סתאם ג'אנק פוד וכל אוכל משמין - בשילוב אימונים במכון כושר, רק תתחיל מקטן, ולא יותר מדי אימונים בשבוע.

בהצלחה!

פורסם

אם יש לך בעיה רפואית שגורמת לך לירידה במשקל אז אתה צריך למצוא פתרון לבעיה הזו

לי התפריט שעזר היה לצרוך מאכלים עתירי שומן כמו אבוקדו, שקדים, אגוזים בנוסף ל 2 פיתות ביום

פורסם

חשב את הBMR שלך ותוסיף עוד 1000 - 500 קלוריות

מומלץ לשלב זאת עם פעילות גופנית ע"מ לעלות מסת שריר ולא רק שומן.

במקביל תשים לב כי הפעילות הגופנית גם שורפת קלוריות אז תאזן את זה נכון.

פורסם

למה שלא פשוט תלך להתייעץ עם תזונאית קלינית בקופת חולים שלך?

היא תוכל להתאים לך תוכנית שמתאימה לך.

עוד עיקרון (למיטב ידיעתי) שלא אמרו כאן הוא לאכול 5 ארוחות בינוניות ביום ולא שלוש ארוחות גדולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים