עבור לתוכן

הוט רוצים הון קטן בשביל להצטרף

Featured Replies

פורסם

אז ניסיתי להצטרף להוט, אחת העלויות שהם אמרו לי זה 300 שקל התקנה.

לי זה נשמע קצת מוגזם 300 ש"ח להתקנה של נקודות בדירה שכבר קיימת בה תשתית. למישהו יש נסיון עם העניין?

פורסם

מעקב

פורסם

אז ניסיתי להצטרף להוט, אחת העלויות שהם אמרו לי זה 300 שקל התקנה.

לי זה נשמע קצת מוגזם 300 ש"ח להתקנה של נקודות בדירה שכבר קיימת בה תשתית. למישהו יש נסיון עם העניין?

קיבלתי זיכוי על כל ההתקנות אפילו בלי לבקש. יכול להיות שאתה לקוח שהתנתק ועבר מחדש?

פורסם
  • מחבר

לא, לקוח חדש לחלוטין.

פורסם

לא, לקוח חדש לחלוטין.

אז זה אותו הדבר, בעצם. הם מתקינים את כל הציוד אצלך מחדש.

פורסם

הרגע דיברתי איתם על זה והיא אמרה לי שיש השתתפות עצמית של 100 ש"ח, הם משלמים לטכנאי 300.

אני שם לב שהם כל פעם אומרים משהו אחר, יש פה איזה משהו זדוני, אני ממליץ לכולם להתנתק מהוט ו HOTNET ומחבילות הטריפל, תישארו בלי כבלים או פשוט תעברו ל YES, תעיפו את ההוט האלו קיבינימט הם זדוניים וגנבים

פורסם

כשמציגים את זה ככה זה באמת נראה יקר 300 שקל.

אבל תשים לב שאתה מצטרף לשלושה שירותים, גם טלוויזיה, גם אינטרנט וגם טלפון. אז בעצם אתה משלם 100 שקל התקנה עבור כל שירות. שזה נשמע סביר יותר.

אם אתה רוצה לחסוך את דמי ההתקנה אתה צריך להפעיל קומבינות:

1. אתה צריך להצטרף לטריפל GOLD שבו אפשר להעניק לך 50 אחוז הנחה על ההתקנה. ואז אתה עובר לטריפל פלטינום.

2. להצטרף לכל שירות בנפרד ולהתמקח על התקנה חינם, ואחרי שהכל מותקן לבקש לעבור לטריפל.

פורסם

הרגע דיברתי איתם על זה והיא אמרה לי שיש השתתפות עצמית של 100 ש"ח, הם משלמים לטכנאי 300.

אני שם לב שהם כל פעם אומרים משהו אחר, יש פה איזה משהו זדוני, אני ממליץ לכולם להתנתק מהוט ו HOTNET ומחבילות הטריפל, תישארו בלי כבלים או פשוט תעברו ל YES, תעיפו את ההוט האלו קיבינימט הם זדוניים וגנבים

הם מציעים כל פעם משהו אחר לפי כוחות השוק. לפי כוחות השוק אתה יכול להסכים או לסרב כאוות נפשך. זה עסק וככה הוא מתנהג.

"YES" הם לא ספקית אינטרנט או תשתית, למיטב ידיעתי.

חוץ מהשירות שיכול להיות בעייתי (למזלי לא הייתי צריך שירות כזה), לא נתקלתי בשום בעיה עם הוט. ממני הוט לא גנבו שום דבר.

זה קצת מרושע שמתוך רגשות נקם ובעיות אישיות אתה מציע לכולנו (גם לאלו שמרוצים) להתנתק ולהשאר בלי אינטרנט וכבלים. קצת אגואיסטי מצידך, הייתי אומר.

פורסם

כשמציגים את זה ככה זה באמת נראה יקר 300 שקל.

אבל תשים לב שאתה מצטרף לשלושה שירותים, גם טלוויזיה, גם אינטרנט וגם טלפון. אז בעצם אתה משלם 100 שקל התקנה עבור כל שירות. שזה נשמע סביר יותר.

אם אתה רוצה לחסוך את דמי ההתקנה אתה צריך להפעיל קומבינות:

1. אתה צריך להצטרף לטריפל GOLD שבו אפשר להעניק לך 50 אחוז הנחה על ההתקנה. ואז אתה עובר לטריפל פלטינום.

2. להצטרף לכל שירות בנפרד ולהתמקח על התקנה חינם, ואחרי שהכל מותקן לבקש לעבור לטריפל.

לא, הנציגה המעפנה באותו זמן דיברתי איתה אך ורק על האינטרנט ללא כבלים, עכשיו אתה חושב שזה יותר הזוי נכון ?

אני אך ורק דיברתי על האינטרנט איתה והיא ציינה שזה טכנאי שעולה 300 וההשתתפות עצמית היא 100. לא איכפת לי בנוגע לשאר דברים, לא מספיק האינטרנט שלהם חרא, הטלויזיה שלהם חרא, השירות חרא, התמיכה חרא, השירות חרא, ההמתנה בזה הם מצויינים - 20 דקות המתנה יש לך זמן להכין קפה ללכת לשירותים להוציא "כבדה" ואחרי זה עדיין לא ענו וישבתי על המחשב כתבתי הודעה פה. בקיצור פן בעל תשחיטנו, צריך להשמיד אותם ולעזוב אותם שהמבצע המעפן שלהם שיפסידו כסף ולא ירוויחו שקל, שבסוף זה יעלה 100/100 ב 2.90 מצידי. להשמיד אין, אך ורק להשמיד אותם. שיביאו עובדים כמו שצריך לא ב 19.90 מהשוק הלא מושכל.

פורסם

הטכנאי שהיה אצלי הוא עצמאי (פרילנסר) אז יש משהו בזה.

תאמר להם שכל מי שאתה מכיר זוכה בעבור דמי ההתקנה.

פורסם

אני כבר היתרגלתי שכול נציג נותן לך תשובה אחרת. לא קיבלת את מה שחיפשת... תקשר שוב. אימבסילס.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם 3 נציגים ומנהל סה"כ, אף אחד מהם לא היה מוכן לזוז אלא אם אני אוכל לתת לו פרטים של מישהו שזיכו אותו בדמי התקנה בטריפל פלטינום.

אם מישהו מוכן לנדב, אני אשמח.

פורסם

אותו דבר אצלי- אתמול התקשרתי כדי לבדוק את המבצע החדש שלהם, והם תוקעים

לי פתאום 300 ש"ח דמי התקנה. אמרתי להם שזה לא מתאים לי ושלא היה ידוע לי

על תשלום כזה, והנציגה, (שלאורך כל השיחה היתה אגריסיבית מאד, ושאלה איך אני

בכלל מעז לשאול שאלות במקום לחטוף את המבצע "שלא יחזור"), התחרפנה לגמרי.

היא טענה שהמבצע מסתיים אתמול בערב, השאירה לי את הנייד שלה ואמרה לי

שאני יכול להתקשר עד תשע וחצי בערב.

אחרי שקראתי עכשיו כאן שאכן יש אנשים שלא משלמים דמי התקנה (כמו שחשבתי

מלכתחילה), התקשרתי עכשיו שוב- נציגה אחרת, אותה אגרסיביות, וחוסר רצון

להוריד גרוש. וכמובן, תנחשו מה? המבצע לא הסתיים! האריכו אותו עד להיום בערב!...

מחר יגידו שזה רק עד מחר בערב....איכס...לא זכור לי כמעט אף-פעם שיחה עם נציגים

כל-כך עצבניים, תוקפניים ובזהירות אומר שאולי גם שקרנים.

ועוד דבר: שימו לב לאותיות הקטנות:

1.אחרי שנה, יש תוספת של 1.8 ש"ח לכל ממיר.

2.הוט תעלה את המחירים בהתאם לעליית המדד. (נתקלתם בדבר כזה בעוד חברה?)

3.יש תוספת של כ 5 ש"ח לתא קולי על הטלפון-חינם שלהם.

4. למי שיש טלויזיית CRT, (כמוני), יש תוספת תשלום של 10 ש"ח

בחודש על ממיר מקליט.

פורסם

אני אישית לא נמצא בהוט או יס מטעמי אידיולוגיה אבל בקשר לאותיות הקטנות אני חייב לשאול:

4. מה זה משנה באיזה TV משתמשים? אני חושב שמדובר יותר על החיבורים.. במידה ואין לך חיבור HDMI (כנראה..) אז יכול להיות שאתה מקבל ממיר שונה, אחד עם חיבור שמתאים לTV שלך ויכול להיות שהוא יקר יותר.

פורסם

אחרי שנה אני מוכן להתנתק ולעבור חברה...

צרפתי את פירוט החשבונית לכל המעוניין.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים