עבור לתוכן

מישהו קורא פה בלייזר?

Featured Replies

פורסם

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה.

מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח).

בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים.

לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם)

הטוב

יש כתבות מעניינות באספקטים נרחבים החל מסיפורי הצלחה וכלה בפשיעה

חלקים נרחבים ממנו שופעים בדיחות

בסופו של יום ניתן להשיג משם כמה המלצות לספרים וסרטים טובים

הרע

העיתון פשוט לא בוגר והוא מנסה לפנות לפלח שוק כמה שיותר רחב ובסוף אנחנו מקבלים מן בלילה הזויה.

קצת מדי כתבות על פוליטקיה וכסף, 6-10 עמודים של כוכבות פורנו שאולי נחמד לאונן עליהן בצבא אבל מעבר לכך עמודי צבע מבוזבזים. זה לא באמת עיתון להפסקות או לשירותים.

חוסר אחידות בגליונות מחודש לחודש ומשנה לשנה. ישנם חודשים שבהם כיף לקרוא וכל כתבה מעניינת ומתאגרת וישנם חודשים שפשוט אפשר לסגור את כל העיתון בקריאה של שעה-שעתיים

נייטרלי

כתבות שברגע ראשון נראות לא מעניינות אך מתגלות כפנינות אם משקיעים בקריאה מנגד כתבות שברגע ראשון נראות כמשהו בעל פוטנציאל, נוסקות מהר מאוד לקרשים.

מה דעתכם על העיתון? והאם יש אלטרניטבה אחרת? (קראתי פעם סיגר שהיה ברמה אחרת אך קשה להשיג אותו וגם הוא מכוון לפלח שוק מאוד מצומצם שספק אם קיים בכלל בישראל

פורסם

חרא עיתון, שלח לי את כל הגליונות שיש לך.

:lol: :lol:

אני צוחק, עיתון סבבה. יש להם כתיבה מצחיקה: "אנשים שצריך להרוג", "החוקים", הבדיחות שיש שם לפעמים, ו"בלייזר במקומות מוזרים"

פורסם

גיסי מנוי - ככה שכל פעם שאני מבקר אצלם אני סוגר את עצמי אצלם בשירותים וקורא את הגליון (למי שעוד לא יודע - המקום היחידי שאתה יכול לקבל שקט אחרי שישי לך ילדים זה השירותים - וגם זה לפעמים מוטל בספק)

פורסם
  • מחבר

לכמה שעות אתה סוגר את עצמך שם? :yelclap:

זוהי אחת הסיבות שאמרתי לארוסתי כשהעניינים התחילו להיות רציניים שיתהפך העולם חתונה הוציאה ממני אבל ילדים על גופתי המתה

פורסם

לכמה שעות אתה סוגר את עצמך שם? :yelclap:

לכל הפחות חצי שעה

פורסם

לי יש מנוי לבלייזר, אבל לרוב אני לא נמצא בישיבה יותר מ5 דקות, אז לוקח לי כמה פעמים לסיים כל כתבה.

בכל מקרה, אני ואשתי נהנים מהעיתון.

פורסם
  • מחבר

כלומר עיתון אחד מספיק לך לכמה חודשים? :)

נראה לי אני היחידי שקורא אותו חצי שעה בבוקר עם הקפה

פורסם

אשתי מסיימת אותו לחלוטין במשהו כמו שבועיים ואני קורא 1/4-1/3 בחודש בערך.

במחיר של המנוי זה משהו שנחמד שיש סה"כ.

פורסם
  • מחבר

הייתי בעצמי עושה מנוי, זה היה מקל על העניין של לעקוב אחרי זה כל חודש וגם מוזיל את העניין. אבל אני די בטוח שאם זה יחכה לי בדואר, זה ייגנב.

מה נשים מוצאות בעיתון? חוץ מכתבות בודדות ומדורים ספיציפיים, הרוב זה נושאים שמעניינים ישירות גברים

פורסם
  • מחבר

אגב אם מישהו רוצה למכור/להחליף/לתת בלייזרים ישנים, אני ממש אשמח

פורסם

אם אתה רוצה לקנות, כמה היית נותן על הסטוק הזה?

LVL6a.jpg

פורסם

פפפפ, זה עדיין לא מגיע לרמות צבאיות

בכל מקרה המנוי (16 שקל, בדיחה) שווה אפילו רק בשביל כתבת קונספט אחת בחודש (ובדרך כלל יש הרבה יותר)

מהכתבות על משפחות פשע לאנשים שהפסידו מיליונים בבורסה וראיון עם איש מחברת קדישא תמיד יש איזה סיפור מעניין שרואים במקומות אחרים רק בפעמים נדירות מאוד

פורסם
  • מחבר

^ לפי מנוי זה 19 לחוברת, לא? אגב אני זוכר שלפחות במשך שנה בצומת ספרים בחוף הכרמל חוברת בלייזר היייתה עולה 15 ש"ח כמבצע הכרות.

לבחור שמעוניין למכור, אני מוכן לקנות בעשרה שקלים כל חוברת שאין לי, אם זה מעניין אותך שלח לי מסר בפרטי ואני אשלח לך את מספרי החוברות שאני צריך.

פורסם

מבצע חיילים

פורסם

יש לי מלאי של בערך 3 שנים (אולי אפילו יותר) , שעצרתי אותו אחרי שהבנתי שבשנה האחרונה אני סתם אספתי גליונות ואפילו לא פתחתי אותם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים