עבור לתוכן

חיבור מחשב נייח לטלוויזיית CRT: מהי הפרוצודורה ומהיכן משיגים חלקים בצפון?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'.

כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני.

ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או חיפה.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

מה זה "tv out"? חיבור s-video? אם כן, כל מה שאתה צריך הוא מתאם מ-s-video ל-rca (לא אמור לעלות הרבה, זמין ברוב חנויות המחשבים/אלקטרוניקה). שים לב שהוא מעביר וידאו בלבד, אז תצטרך לחבר את האודיו עם כבל נפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים