עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב 23-24 inch עם חיבור למחשב וממיר Hd של הוט

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח

הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS

בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים

איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

פורסם

במסכי IPS עד 1200 שקל יש לך כמה אופציות:

DELL U2312HM - תצטרך לחבר מחשב דרך DisplayPort (או VGA שפחות מומלץ), ממיר דרך מתאם HDMI/DVI, ורמקולים בנפרד (אופן החיבור תלוי ברמקולים).

LG IPS236V - יש כניסת HDMI שתוכל לחבר אליה את הממיר ואת המחשב דרך DVI (או VGA שפחות מומלץ).

LG IPS231P - לזה דווקא יש רמקולים מובנים, אך אין HDMI. כך שאם אתה רוצה לנצל את הרמקולים שלו תצטרך לחבר ממיר דרך מתאם HDMI/DVI ואודיו בנפרד דרך מתאם בננות-3.5ממ. מה שמשאיר למחשב את חיבור הVGA הפחות מומלץ. לאור העובדה שהרמקולים המובנים לא איכותיים בלשון המעטה, ספק אם זו הדרך המועדפת.

פורסם
  • מחבר

אני קראתי בפורום שמסך DELL U2312HM טוב. כנראה אקנה אותו. איזה אפשרויות לחיבור רמקולים יש לי ? יש רמקולים עם 2 כניסות ( INPUT מ 2 מקורות ) .איזה דגם . אני גם ראיתי של DELL יש סאונד באר AX 510

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17429&cf=zap

זה יכול לחבר ל 2 מקורות ? או שעדיף רמקולים פשוטים למחשב 2.1 כמו Logitech S220

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=5623

פורסם

אהלן,

אני שבוע שעבר העלתי גם הודעה דומה, מהסקר שוק שאני עשיתי אני יכול להעלות בפניך עוד אופציה... AOC i2353fh

יש עליו לא מעט ביקורות טובות ברשת, יש לו 2 חיבורי HDMI ורמקולים מובנים, מחירו זול יותר והוא סוג של מעוצב יפה....

אני אישית לא קניתי אותו עדין אבל ראיתי אותו בבא מול ה-LG שהמליצו לך עליו, הLG הציג תמונה שנוטה לצד הכחול והAOC נראה יותר טבעי,

אבל שוב זה מהצצה חטופה ובלי התעסקויות בכיול. לצערי לא היה שם את ה-DELL שעליו אני עדין חושב...

למשהו יצא לראות את שניהם? או יכול להמליץ בלב שלם על אחד מהדגמים?

כרגע נראה לי שאני ילך על AOC בגלל מגוון החיבורים....

פורסם

שלום,

גם אני במצב די דומה.. אבל עם פחות מגבלה בתקציב!

1.

להישאר עם U2311 שיש לי למחשב + לקנות טלוויזיה:

אין טלוויזיה איכותית בפחות מ-32"..

תהיה גדולה עבור מרחק הצפיה.. ובכלל לא יהיה לי מקום לשני המסכים!!

2.

מסך אחד לשני השימושים:

איכותי כזה יהיה דל 24/27/30..

אם הגעתי למחיר ה-24, אז קורץ לי ללכת על ה-27 (ה-30 באמת יקר!)..

אני מפחד משני דברים, הראשון שה-27 לא יהיה לי נוח לשימושי טקסט.. והשני שהמעבר בין המקורות (מחשב/ממיר) לא יהיה נוח: שימוש יחיד בזמן נתון, לחיצות בתפריטים עד לשינוי מקור הכניסה, וזמן המעבר עצמו בין המקורות..

3.

להישאר עם U2311 שיש לי למחשב (אפילו להשתדרג טיפה) + לקנות מסך נוסף לממיר:

לגבי שדרוג מסך המחשב, אני באותה דילמה של 24/27..

לגבי המסך הנוסף (לממיר), כשזוויות צפיה טובות (IPS) זה משהו הכרחי לטעמי.. הגעתי בסוף ל-AOC שהזכרת.. גם הביקורות, גם המחיר, וגם העיצוב (בפרט זה שהוא תופס פחות מקום ביחס לכל אופציה אחרת וגם זה שהוא ניתן לתליה בצורה אסטתית וללא תוספת עבור מתקן תליה).. הפחד שלי ש-23" יהי קטן מדי לטלוויזיה!!

למרות שהאופציות מסודרות בפני, עוד לא הגעתי לשום החלטה..

מ ת ס כ ל !!

פורסם

אני ממליץ לך לחשוב טיפה כמה אתה משתמש בטלויזיה, אני כבר השתמשתי בסידור הזה בעבר (עד שהמסך הישן שלי התקלקל).

אם אתה צופה בינוני-כבד בטלויזיה הייתי ממליץ לך לרכוש מסך 32" ברמת הביניים (בסביבות ה-1500 ש"ח), הגודל כן קובע! וגם הנוחות.

בסופו של דבר אתה תקבל מסך קטן משמעותית, עם רמקולים גרועים...

אני הולך על הפתרון הזה כי אני סטודנט ואני צופה ממש מעט בטלויזיה ויותר במסך מחשב ללפטופ, ואם תהיה לי את האופציה הזאת זה יהיה נחמד.

וכשעולים מעל לגודל של 23" המחירים עולים ללא סיבה משמעותית לפי דעתי...במחיר של מסך 27" אתה קונה מסך 32" ברמה גבוהה עם פנל IPS גם כן...

פורסם

הסיבה לעליה היא רק הרזולוציה, אותה סיבה שטלוויזיה 32" עולה רק 1500 שקל כי היא רק 1080P או פחות

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי DELL U2312HM וקניתי מערכת MICROLAB M700 לשיש לה 2 כניסות אודיו(אחד ממיר ושני ממחשב) ושלט אלחוטי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים