עבור לתוכן

קניתי מארהב את הטאבלט החדש של סמסונג Samsung Series 7 Slate PC

Featured Replies

פורסם

האם יש מישהו שמכיר את הדגם הזה או קנה אותו או אפילו סתם מבין ויכול לחוות דיעה? האם אני צפוי להתקל בבעיות מבחינת אחריות חיבור לחשמל או שפת מערכת ההפעלה? הדגם מגיע עם 128 גיגה הארד דיסק 4 גיגה זכרון מסוג DDR3 מעבד i5 1.6 ומערכת הפעלה וינדוז 7 PRO 64 bit. אשמח לתשובה שתעזור לי מאוד כמעט ולא מצאתי מידע ברשת לגבי הדגם הזה בטח לא בישראל. תודה לכולם.

פורסם
  • מחבר

כל תשובה תתקבל בברכה

פורסם

מתאם החשמל אמור להיות 110-240V כך שיתאים בכל העולם (עם מתאם פשוט)

מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, כמובן שתוכל להוסיף מקלדת בעברית.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות כזו?

פורסם
  • מחבר

אפשרות להפוך את שפת המערכת בוינדוז 7 פרו לעברית, זה אפשרי?

פורסם

תתחדש, רציתי כזה לעצמי.בניתי על זה שייבאו את זה, אבל בינתיים זה לא קורה. אחריות כוללת רק חומרה, אז רק תוודא שהמתאם לא יעשה בעיות עם החשמל בארץ יש טרנספורמטורים שעולים באזור ה100 ש"ח שיתנו לך ראש שקט. בכל מקרה גש עם השנאי לחנות שמוכרת מתאמים ותוודא איתם שמה שאתה קונה מתאים. חבל להתקמצן על המתאם ולעשות נזק למחשב.

לגבי שינוי שפת הממשק, זה מוצע בחינם רק לגירסאות enterprise ו-ultimate. תתקשר למייקרוסופט ותשאל אם יש לך אפשרות חוקית (כמו להתקין את כל המערכת הפעלה מחדש בעיברית עם הרשיון שברשותך) לשנות את השפה.

ואני חייב להיות ישראלי, כמה עלה לך?

פורסם

^כמו שהוא אמר לגבי השפה.

לגבי המתאם, אתה יכול פשוט לקנות כבל "מיקי מאוס" ולחבר אותו לספק הכח במקום הכבל הדיפולטיבי. אין צורך בשנאי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובות. המכשיר עלה לי 6854 כולל מיסים ושילוח שליח עד הבית באמצעות האתר buyamerica שמספק אפשרות לקנות באמזון במחיר עד הבית בשקלים. הדגם הוא הדגם הכי חזק שיש לסדרה הזו והוא כולל תחנת עגינה ומקלדת. בארץ הציעו לי את המכשיר הזה אבל בגרסת וינדוז הום פרימיום ב7500 שח הכי זול. אשמח לקבל את חוות דעתכם על המכשיר ספציפי ועל הרעיון של טאבלטים (וגם מחשבים מבוססי מגע) שמערכת ההפעלה שלהם היא וינדוז.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי שם את השפה העיברית, יש אפשרות להפנות לקישור סציפי יותר?

שפה = תוריד את זה

http://www.froggie.sk/

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

מחיר טוב מאוד אני זוכר שמכרו את זה ב1600 דולר (קונפיגורציה שאתה בחרת) לפני כמה חודשים כשהתעניינתי. על הנייר הוא פשוט סוס עבודה והמסך שלו מדהים. הוא יקר עלי, אבל אוביקטיבית אני חושב שהוא שווה את המחיר.

פורסם
  • מחבר

היום מוכרים באמזון את הקונגפידורציה הזו ב1300 1350 דולר, בארץ קבוצת חיון הכריזה שתפיץ את הדגם, אבל כרגע לא ידוע מתי ואי אפשר לקבל מהם תשובות לגבי, זה לפחות מהנסיון שלי. אני מאמין שלא ימכרו את הדגם הזה בפחות מ6000 שח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים