עבור לתוכן

צריך עזרה בפיצול מסכי מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא:

אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים

http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1

או זה?

http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29

מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר

הסיפור שלי הוא:

יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך:

Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1

כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays

ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם.

עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש)

קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני דברים בנוגע לזה אבל לא הסקתי מסקנה לגבי מה שאני צריך אז אנא ממכם עיזרו לי.

כנראה שכבל כמו שתיארתי לא יעזור אלא אחד הפריטים שציינתי למעלה אבל אני לא בטוח ולכן צריך את עזרתכם.

נ.ב בעוד לא הרבה זמן אני אקנה מחשב נייד בערך ב7000 ש"ח עם כרטיס מסך טוב מאוד(אולי פרט זה יעזור לכם להסביר לי)

תודה רבה

פורסם

כל אחד מהשניים אמור לתת מענה, אבל המגבלה של פתרונות מבוססי USB היא באיטיות החיבור. תמונות סטטיות ברובן תהיינה בסדר, אבל אל תצפה לסרטים ברזולוציה גבוהה, בטח שלא משחקים.

פורסם

וגם לא בטוח שהם יתנו לך 1080P ובטח שלא 1200P

פורסם

נקודה חשובה. לפי התיאור, הראשון תומך עד 1152P, השני רק עד ל+SXGA.

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט לא מתכוון לראות בזה סרטים או לשחק משחקים (בשביל זה יש לי את הפלייסטיישן) , זה פשוט לעבודה עם תמונות סטטיות

השאלה שלי היא לאור מה שאמרתם ולאור מה ש QttP אמר, איזה מהאביזרים יותר טוב ואולי בכלל יש לכם משהו יותר טוב משניהם ואם כן אז מהו?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים