פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים מחבר האמת שאני לא הצלחתי לעבור את ה-40 מגה, אז הרמתי טלפון לבזק. התחברנו ל 1@1 וגם שם לא הצלחתי לעבור את ה40KB/Sאז שולחים לי טכנאי ביום א'.הקטע.. שגם עכשיו שאני יכול להוריד לצורך העניין במהירויות הכאלו (ע"פ הבדיקה) לא הצלחתי בפועל לבצע הורדה במהירויות כאלו, ואפילו לא קרובות.ניסיתי משרתים של בזק בנלאומי, משרתי מיקרוסופט. אפילו ניסיתי עם מאיצי הורדה (IDM, FLASHGET, וכו') שמסוגלות לפתוח מס' ערוצים הורדה במקביל.. ולא הצלחתי לעבור את ה-2 מגה הורדה. יש למישהו ניסיון/מושג למה? אם זה באמת המצב, ורק במצבי "בדיקה" אנחנו רואים כאלו מהירויות מטורפות ובאינטרנט עצמו אין שרתים שיספקו לנו את המהירויות האלו, אין טעם להתחבר לחבילות כאלה בכלל.
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים איכות מעולה, תוכל לקבל גם 100 מגה בקלותחולק על דעתך. הקו שלו בסדר אבל ל-100M הוא לא יוכל להגיע. על מנת להגיע ל-100M הוא צריך לקבל ב- ATTAINABLE RATE של ה-DOWNLOAD לפחות 125600 והוא מקבל פחות מכך. גם ה-SNR שלו יכול להיות יותר גבוה. הטכנאי של בזק יצטרך לנקות את חיבורי הנחושת.
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים מחבר אני לא מחובר לחבילה של 100 מגה, אלא 50 בלבד. (בימים אלו זה ניהיה קצב "סביר", הא? חח)הקטע הוא, שגם ל-50 אני לא מגיע. ובהורדות של קבצים מהאינטרנט, אני לא עובר את ה-2 מגה לשניה.קטע מעצבן..
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים אני ממליץ לך לקחת לנסיון מבזק בן לאומי את חבילת גיימר ושמעתי שזה משפר הרבה
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים איך אני יכול להגיע למקום בו מבצעים את הבדיקה שאת תוצאותיה העתקת לפה?האם יש איזו תוכנה שאפשר להוריד ואשר תבדוק את הבדיקה הזו?אני חושד שאיכות הקו אצלי נמוכה מאוד
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר דרך הראוטר.אצלי בראוטר (Dlink 6740U) זה נמצא תחת לשונית Status ולאחר מכן תלחץ בתפריט השמאלי על Statistics. האמת שאני לא הצלחתי לעבור את ה-40 מגה, אז הרמתי טלפון לבזק. התחברנו ל 1@1 וגם שם לא הצלחתי לעבור את ה40KB/Sאז שולחים לי טכנאי ביום א'.הקטע.. שגם עכשיו שאני יכול להוריד לצורך העניין במהירויות הכאלו (ע"פ הבדיקה) לא הצלחתי בפועל לבצע הורדה במהירויות כאלו, ואפילו לא קרובות.ניסיתי משרתים של בזק בנלאומי, משרתי מיקרוסופט. אפילו ניסיתי עם מאיצי הורדה (IDM, FLASHGET, וכו') שמסוגלות לפתוח מס' ערוצים הורדה במקביל.. ולא הצלחתי לעבור את ה-2 מגה הורדה. יש למישהו ניסיון/מושג למה? אם זה באמת המצב, ורק במצבי "בדיקה" אנחנו רואים כאלו מהירויות מטורפות ובאינטרנט עצמו אין שרתים שיספקו לנו את המהירויות האלו, אין טעם להתחבר לחבילות כאלה בכלל. מישהו יכול להתייחס לעניין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.