עבור לתוכן

מה דעתכם על ה-1.6A?

Featured Replies

פורסם

אכן כן..

רוצה להתערב?

;)

פורסם
  • מחבר

מצאתי לוח אם של Epox לפנטיום 4(478) עם 845D, הדגם הוא:Epox EP-4BDA2+, אני אברר עליו ונרא, לוחות של ABIT לפנטיום4 אין בארץ.... :'(

פורסם
  • מחבר

בשמחה com.

פורסם

תקררו את המעבד - תעשו אוברקלוקינג רציני והוא יטוס במקום 1600 מינימום 1900 :o

פורסם
  • מחבר

מה באמת?!?!?! לא ידעתי שצריך בכלל מאוורר!!! :o

נ.ב

יש לך הודעות כ"כ דפוקות.

פורסם

התקוונתי לצלעות קירור כתוספת ולא על המאוורר עצמו!!!

פורסם

ו-KoM אני רוצה לראות את הסלרון שלך נגד 1.6A מומהר ל-2.5.

1. אתה חולם על מהירויות לא הגיוניות כל כך...

2. חכה, אני עוד אגיע ליותר מ-1.6... אם שמת לב אני עוקף שם פנטיום 4 2ג'יגה הרץ לפי התוכנה הזאת, משונה אבל עובדה.

פורסם

אתלון, הלוח הזה שונה, מלא אנשים בפורומים בחו"ל ממליצים עליו ואומרים שהוא ממש טוב, ואפשר לעלות את מהירות האפיק דרך הביוס ב-1Mhz, ככה שאני לא מבין מה הבעיה פה.

ו-KoM אני רוצה לראות את הסלרון שלך נגד 1.6A מומהר ל-2.5.

זהו, שכל לוח של אסוס אפשר תאורטית להעלות במגה"צ אחד את מהירות האפיק. הבעיה שלהם שאת החשמל הנוסף שהם מספקים למעבד הם נותנים אותו רק אחרי ה pci device listing ולא כשהם עושים POST וזה הכאב הראשי שלהם שמונע מלהדליק מעבדים במהירויות OC גבוהות מאוד. יכול OC למהירות האפיק לא רק נמדדת במגוון הFSB הרחב שהלוח נותן אלא גם באפשרות להעלות את הVIO, וVAGP והVRAM.

פורסם
  • מחבר

אז Epox אתלון?

ו-KoM אני רוצה לראות מתי אתה עוקף את ה-1.6.

פורסם

והמוד שאני מתכוון לעשות למעבד יתחיל איתו ב-1.625 וולט, ויאפשרו לי להגיע בביוס ל-1.825...

פורסם
  • מחבר

KoM-בהצלחה. ;)

אתלון- נראה לי אני אלך בסוף על לוח אם של GIGA-BYTE שנמכר בארץ ועכשיו קראתי עליו והוא פשוט מעולה, הדגם הוא:GA-8IRXP.

AK-"התקוונתי לצלעות קירור כתוספת ולא על המאוורר עצמו!!!" זה עם כ ולא עם ק, ועל איזה צלעות קירור אתה לעזאזל? איפה!?!?

פורסם

LOL, אל תרד עליו, הוא חדש.. ;D ;D ;D

AK, שלום לך וברוך הבא לפורום החומרה הגדול בישראל ( ;D) אגב, כדאי שתצבור ידעלפני שתכתוב הודעות שנראות ברורות מאלהם ואפילו מטופשות בעיננו. ;)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא ירדתי עליו! סה"כ תקנתי לו שגיאת כתיב, והוא כתב פשוט שטויות, אז זה דרש את זה. ;D

פורסם

אני מקווה שהא ילמד לאט לאט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים