פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים שלום לכולם פתחתי בעיקר דיון בישביל שכל אחד ירשום מה התוכנות שיש לו בUbentu ובמה הוא הכי ממליץ, זה בעיקר בישביל לתת השראה לאחרים ולראות באיזה תוכנות באובונטו רובם משתמשים .כל אחד ירשום את שם הקטגוריה וליד זה את שם התוכנה המומלצת, תוכלו להוסיף עוד קטגוריות נוספות לפי דעתכם...דיון פורה ומעניין אינטרנט - כרומיום , פיירפוקסהכנה וכתיבת מסמכים - libreOffice , ועורך הטקסט, שמובנים באובונטו.תוכנת מסרים - Empathy נגן מוסיקה - banshee , VLCנגן סרטים - הנגן שמגיע בברירת מחדל באובונטו. , VLCדואר אלקטרוני - mozilla thunderbirdתוכנת צריבה - braseroשיתוף קבצים - אין לישולחן עבודה מרוחק (שליטה במחשב לחבר בעת הצורך) - אין ליגופנים - הרגילים שבאים על האובונטוגישה אוניברסלית - אין.משחקים - אין.ערכת נושא - ברירת מחדל של אובונטו 11.10שונות - Wine , Google earth
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים אהלן רעיון מעולה דפדפן - מוזילה/פיירפוקס כתיבת מסמכים - LibreOffice תוכנת מסרים - האמת היא שאני לא ממש משתמש אבל pidgin מומלצת ע"י רבים. נגן מוסיקה - כמובן VLC כנ"ל סרטים דוא"ל - לא אוהב קליינטים. מעדיף את ממשק ה WEB לשם כך. תוכנת צריבה - brasero משתמש ב xchat לשם קבלת תמיכה מחברי הקהילה בארץ ובחו"ל
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים אני משתמש אם Arch ו KDE, התוכנות שאני ממליץ הן בגדול מה שמגיע אם KDEגלשן - Konquerorציור - Kolorpaint / Karbonמסנג'ר - Kopeteסרטים - Gwenview, Dragon, Kaffeine, Video LANנגן מוסיקה - Amarokתוכנת צריבה - K3Bשיתוף שולחן עבודה - Krdc / Frfbשיתוף קבצים - eMule על WINE (בפעם האחרונה שבדקתי לפניי שנה ומשהוא הוא עבד טוב יותר מ aMule של לינוקס)
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים קובונטוגלישה: פיירפוקס וW3Mתמונות GwenViewעריכת תמונות: Gimpעורך: Emacs 24צריבה: K3B ו k9copyסרטים: VLC ו SMplayerמוזיקה: Amarokטורנט: KTorrentפלנטריום: Stellariumניהול חבילות: aptitudeמניעת ריבים במחשב המשותף: timeoutd
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים הפצה: Arch Linuxשולחן: KDE 4 (נוכחי)דפדפן אינטרנט: Firefoxדפדפן קבצים: Konquerorנגן סרטים: XBMC, VLCמוזיקה: לא שומע מוזיקה.מנהל חבילות גראפי: appset-qtשונות: Wine 1.4כל שאר התוכנות שלא ציינתי כנראה תפוסות על ידי התוכנות של KDE
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים למה לעזאזל שתנגן מוזיקה על VLC? אתה סאדיסט?יש לו מנוע עצמאי מה שאומר שהרבה פעמים אם משהוא דפוק במערכת ומפריע לכל הנגנים האחרים (שמבוססים בעיקר אל המנועים של xine ו gstreamer), הוא יעבוד רגיל. למרות שבמקרה כזה הפתרון האמיתי הוא פשוט להתקין את כל הקודקים כמו xine או gsteamer0.10-plugins-bad ו gstreamer0.10-plugins-ugly וכוניתן להגדיר ב KDE ש phonon (נגנים של KDE - אמארוק דראגון וכו) ישתמש אם המנוע של VLC. הפאק (זה שאני שמתי לב אליו) הוא שאם נניח הגיע קובץ וידאו לפלייליסט באמארוק, הוא מקפיץ חלון של VLC (בלי כל ה VLC, כמו חלון ריק כזה רק אם הוידאו) לנגן בו את הוידאו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.