עבור לתוכן

דילמה בין שלושה כרטיסי מסך :\

Featured Replies

פורסם

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb).

עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות.

אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו)

אוקי עכשיו הכרטיסים הם:

1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir

2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati

3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB

תודה :)

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

256mb זה בזבוז של כסף (gigacube)

אני לא אוהב את ati.

קנה את הsaphire :|

פורסם

כן רק שהכרטיס של גיהקיוב אם 256מגה עולה יותר זול משתי הכרטיסים האחרים...

וזה תלוי גם באתר למשל ב-PCH הכרטיסים עולים אותו מחיר ובפנדה הכרטיס לש גיגהקיוב יותר

זול ב-10ש"ח...

והכרטיס של ATI יותר יקר משתי הכרטיסים האחרים... אז אם אתה הולך אל אוברקלוק עדיף את הכרטיס

של ספייר כי יש לו זיכרון של 2.86NS וזה הכי פחות לעומת 3.3NS בכרטיס של ATI

פורסם

או אפשרות אחת או אפשרות 2 . אבל אם קודמי צדק במה שאמר אז קח את הכרטיס של ספייר .

פורסם

אם כבר תזמוני זכרונות אז כמה יש ל9800pro של ג'יגה קיוב?

תזמוני זכרונות משנים אם אני צורב ביוס ולא עושה אוברקלוק? כי כמו שבטח הבנתם אני רוצה לצרוב את הביוס של 9800xt.

פורסם

לפי מה שאני יודע זה 2.8NS ובפרו זה צריך להיות 2.5NS

תקנו אותי אם אני טועה ;)

פורסם

יש הפשרות להלחים זכרונות לכרטיס מסך???

פורסם

יש אפשרות להוציא את הזכרונות הקיימים ולהלחים במקומם זכרונות אחרים עם אותה תושבת.

זה כבר נעשה והיה על זה חדשה בPC-SPOT (רק חבל שאי אפשר להגיע אליה עכשיו)

פורסם

יש אפשרות אבל זה קשה מאוד כי מדובר בזיכרון BGA אז אין לי כל כך הרבה מידע בקשר לזה...

אבל למה להיסתכן סתם אם אפשר לקנות כרטיס טוב אם זיכרון טוב?!

פורסם
  • מחבר

בוא לא נגלוש מהנושא :)

עכשיו אין לי מושג מה זה אוברקלוקינג ואני גם לא הולך לעשות כזה אחד לכרטיס מסך שלי...

אז ממש לא משנה לי איזה כרטיס מסך יותר טוב בשביל אוברקלוקינג..

השאלה היא מבין השתיים הראשונים מי יתן לי ביצועים יותר טובים(הכוונה fps גבוה ויציב יותר במשחקים)

???

פורסם

אם אתה לא רוצה ולא מתכוון אוברקלוק אז קח את הכרטיס של גיגהקיוב!! אם ה-256מגה

ב-1085ש"ח ;)

פורסם

כול הכרטיסים שהזכרת שווים בביצועים לחלוטין לא יהיה הבדל מכיוון שכולם 9600XT

אתה גם אומר שההבדלים במחיר הם 10 שקל לפה 10 שקל לשם אז תבחר את הכרטיס בהתאם לדברים הבאים

1. אם הוא מגיע באריזה מה שנקרא RATIL מה שאומר שאתה תקבל אותו בקופסה עם עוד משחקים טובים כמו הלף לייף 2 (עדיין לא יצא אבל תקבל תלוש שמתי שהוא יצא תוכל לקחת אותו חינם).

2. אופציית OC, למרות שאתה לא מבין בזה בכלל יכול להיות שבעתיד כבר תכיר את הנושא ותרצה לבחון אותו.

אם הכרטיס של ספייר מגיע באריזתץ RATIL אז לפי דעתי ך אותו מה שכן צריך גם לבדוק איך הכרטיס של גיגקיוב בOC כי נראה שיש לו קיררו יותר טוב והוא מגיע באריזת RATIL אז לפי דעתי או ספייר או גיגקיוב ההבדלים בינים זניחים כך מה שנראה לך יותר טוב ואפילו יותר יפה

פורסם

הוא אמר שהוא לא הולך לעשות אוברקלוק!! ;)

אם הוא לא הולך לעשות אוברקלוק אז עדיף את הכרטיס של גיגהקיובאם הזיכרונות האיטיים יותר!!

ATI הכי יקר עולה 1200ש"ח אז בכלל לא משתלם לקחת אותו!! :P

פורסם

לדעתי תחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה כי אם תסתכל באתר עוד קצת אתה תמות לעשות OC אז תראה מה תרוויח מOC ומה תרוויח מכרטיס 256MB בלי OC

בקשר לזיכרונות! יש לי ריידון 9500פרו כמו שאפשר ליראות במיפרט וחשבתי להשיג מאיפה שהוא זכרונות טובים ולהחליףף אותם במעבדה של פלאפונים.... אז השאלות, איפה אני משיג זכרונות? וכמה זה יעלה..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים