עבור לתוכן

מחפש משחקי הרפתקאות מגוף שלשלי כמו GOW לאקס בוקס 360

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW

כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת

אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS

תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

פורסם

אתה יכול לנסות את BULLETSTORM מבית היוצר של EPIC (החברה שעשתה את GOW), משחק שלא לוקח את עצמו ברצינות מידי והוא מאוד כיפי

כמו כן, VANQUISH מומלץ למרות שאין לו multiplayer (אם זה חשוב לך)

עריכה - עכשיו הבנתי שהתכוונת - GOW = GOD OF WAR :)

הממ, Castlevania - Lords of Shadow מצוין והוא מאוד דומה למשחקיות של god of war. נראה לי תפור עליך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה וכן התכוונתי לGOD OPF WER אני אישית לא מ על משחקי יריות אלה על הרפתקאות מגוף שלשי

פורסם

למה אתה מעדיף XBOX על פני PS3? ל-PS3 יצאו 5 משחקי GOW, ויש לו הרבה אקסקלוסיבים שיכולים לעניין אותך, כמו Uncharted.

פורסם

Uncharted זה לא ממש כמו GOW, הוא אמר שהוא לא מתעניין במשחקי יריות

בכל מקרה, עוד כמה שיכולים לעניין אותך -

1) NINJA GAIDEN 2 - אומנם טיפה ישן אבל אחלה משחק, רק קח בחשבון שהוא קשה

2) DEVIL MAY CRY 4 - לא שיחקתי אבל אמור להיות טוב

3) DARK SOULS - יש בו יותר אלמנטים של RPG אבל גם יכול לעניין אותך

אם אתה גם פתוח לRPGים, סדרת FABLE היא נחמדה ביותר

פורסם

נשמע שהמשחקים הבאים יתאימו לך -

Castlevania: Lords of Shadow

Darksiders

שניהם משחקים טובים שמעתיקים אלמנטים מGOW בצורה טובה (Darksiders גם משלב הרבה אלמנטים מZelda).

פורסם
  • מחבר

למה אני מעדיף אקס בוקס זה בגלל המשחק היריות GOW

שהוא מאוד מושך אותי ואישית אני בהמשך קונה PS3

שאני היה לי כסף אז לא כזה חשוב לי לאקסלוסיבים שלו ואישית אני שחקתי יותר נכון ראיתי עצל חברים את כול המשחקים אז אין לי טעם לקנות אותם עם יש לכם עוד משחקים כמו GOD OF WER אפשר גם עם בני אדם ויריות אבל מגוף שלשי כמו בGOW

תודה רבה על העזרה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם זה עדיין אקטואלי יש את two worlds 2 . יש לי אותו לPC והוא מתחיל קצת קשה (מפלצות הורגות אותך במכה אחת-שתיים) אבל אחר כך כשעולים בדרגות זה נהיה קל בעיקר כשמשיגים נשק שמפרק את הצורה של המפלצת עוד לפני שהיא מתקרבת. כשעולים בדרגות גם מקבלים יותר HP ושיריון אז המכות של האויבים בקושים מדגדגות אותך. יש גם את הRPG הסטנדרטיים שיש ל PC כמו Oblivion ו skyrim אבל אני חושב שהם מגוף ראשון.

הרבה מהמשחקים של 360 יש גם לPC לרוב קונים את הקונסולה בשביל ה live ומשחקי MP. האקסלוסיבים של ה360 הם בעיקר Halo ו gears of war . אגב הkinnect גם מצויין למשחקי קצב ותנועה. אני בכל מקרה אני לא מעודכן בקשר לקונסולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים