פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ?תודה
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים שלום לך עצם העובדה שאתה מזכיר דוק של פטריוט בשורה אחת עם סאנדיסק, ועוד מוסיף חטא על פשע ואומר " ללכת על בטוח ולקנות Sandisk " - רק מעיד שאתה לא בדיוק מתמצא בתחום. בכל מקרה, היות ומספר מחזורי כתיבה בכל דוק הוא מוגבל בסופו של דבר, הרעיון של הפעלה רציפה כפי שאתה מתכנן - לא הכי מוצלח, לא משנה איזה דוק תשים ( שנבדלים ביניהם במהירות כתיבה בעיקר ).
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר האם פטריוט יותר טוב מsandisk או ההפך? (סליחה על השאלה)ובכלל, מהירות לא חשובה לי כי הגיבוי לא ישמש לקבצים גדולים, אלא למסמכים ברשת,
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אני לא כ"כ סומך על שירותים כמו DROPBOX שהם מספיק מאובטחים ושומרים על המידע הרגיש שלי כמו שאני יכול לשמור בתוך הרשת הביתית שלי.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים אני לא כ"כ סומך על שירותים כמו DROPBOX שהם מספיק מאובטחים ושומרים על המידע הרגיש שלי כמו שאני יכול לשמור בתוך הרשת הביתית שלי. אני לא יודע מי אתה ומה וכמה אתה יודע, לכן אל תיקח את זה אישי, אבל בוא נאמר שרשת ביתית טיפוסית היא לא בידיוק אתגר מטורף בתחרות האקרים עולמית .
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר כן אני מודע לזה, אבל כאשר יש לי סיסמת WPA2 שבנויה מ 12 ספרות, אותיות וסימנים היא דיי בטוחה, נכון שעדיין אפשר לעשות סניפינג אבל יותר קל יהיה למצוא את הקבצים שאני אעלה לשירותים אונליין מאשר אני אעלה לתוך הכונן אצלי ברשת, בכל מקרא זה לא מטרת הדיון,רק רציתי לשאול אם DOK כמו של פטריוט יכול להיות מחובר קבוע ללא בעיות מיוחדות?
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מכיוון שאין לך בעיית זמן, גם DOK איטי יעשה את העבודה.בכל מקרה DOK של סאנדיסק איטיים להחריד.הזולים שלהם שווים פחות ממה שהם עולים מבחינת מהירות.הDOK הטובים של החברות המתחרות, שעולים פי 2 לפעמים מהזולים של סאנדיסק, מהירים פי 4-5 בכתיבה.למקרה שאתה תוהה, PATRIOT חברה ענקית שמוכרת זכרונות לאירגוני ממשלה בארה"ב.הם הרבה יותר גדולים ואמינים מSANDISK.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים או קיי, נחזור באמת למהות הדיון : כן, יכול להיות מחובר, למה לא ? אין לי כ"כ מידע כמה זמן דוק יחזיק בחיבור קבוע , מקווה בשבילך שמספיק. אבל בכללי, נראה לי כטעות לראות בדוק התקן חסין תקלות, לא שזה תקלה ( כמות כתיבה לדוק ), זה פשוט נתון שנוטים לשכוח / להתעלם ממנו.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אוקיי, בעיית זמן אין לי כי להעביר מסמכים קטנים לא לוקחים זמן בשום תצורה,מהיא הגבלת הכתיבה של הדוק?
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/USB_flash_driveוגם http://www.getusb.info/what-is-the-life-cycle-of-a-usb-flash-drive/וגם בכלליhttp://www.google.co.il/#hl=iw&site=&q=usb+pen+drive+writing+cicles&oq=usb+pen+drive+writing+cicles&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=8342l55751l0l56111l39l39l5l9l9l0l270l5257l0.8.17l25l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=6617228f582c8030&biw=1024&bih=587על פניו זה ימבה זמן, אבל המציאות שונה. אמנם בשימוש שלך אין הוצאה / הכנסה תכופות,כך שלמעשה נשאר רק עניין של מחזורי הכתיבה כביכול, אבל זה לא תמיד הגורםהעיקרי או הבלעדי לתקלות ב - DOK.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.