פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים אתה צריך ליצור מופע של הטופס החדש (הרי הטופס הוא מחלקה לכל דבר) ואז לקרוא לפונקציה Show של אותו מופע.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים נניח שלטופס שלך קוראים MyForm. אז:MyForm form = new MyForm();form.Show();
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר רשמתי:Form2 secondForm = new Form2();נוצר לי Class חדש בשם Form2 והוא לא מקבל כלום אחרי ה-secondForm לא בטופס ולא ב-Class (זה משנה איפה אני רושם אותו בטופס ?)
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר יצרתי את הטופס החדש בתוף הפרוייקט איפה שהטופס הראשי (form1)נוצר לי טופס שני (form2)
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים אז מה הבעיה לעשות מה שאמרתי?Form2 secondForm = new Form2();secondForm.Show();
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר כשאני רושם את 2 השורות האלו הם לא מזוהות אז הוא מציע לי ליצור Class חדש של form2 אבל אז עדיין השורה השנייה לא מזוהה
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים האם אתה בטוח ש-Form2 מוגדר ב-namespace הנכון? (אולי אתה צריך using)האם אתה בטוח שהוא נקרא Form2? (ולא form2 או משהו כזה)תעלה תצלום מסך של ה-VS שלך (שאפשר יהיה לראות את ה-solution explorer).
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים ניסית לקמפל ולהריץ?איפה כתבת את הקוד שנתתי לך לכתוב?מה השגיאה שהוא נותן לך?אתה חייב לתת יותר מידע אם אתה רוצה עזרה...
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אני מריץ אותו ב-public partial class Form1 : Formהשגיאות של 2 השורות שרשמת לי הם:The type or namespace name 'Form2' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים סתם ככה בקוד של הטופס? אתה צריך להריץ את זה מתוך פונקציה כלשהי.מה ה-namespaceים של שני הטפסים?חוץ מזה, טיפ קטן: תן לטפסים שלך שמות אינפורמטיביים, ולא Form1 ו-Form2.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר ה-default namespace של כל הפרוייקט הוא Proj (כשאני עושה קליק ימני על השם של הפרוייקט אני רואה את זה שם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.