עבור לתוכן

זה פשוט מצחיק איך זבל לא רוצים לנתק אותי.

Featured Replies

פורסם

טוב תקשיבו אני רוצה להתנתק מי זבל בגלל הבעיה הזאת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525759.0

אני כמעט כל יום מתקשר אליהם אומר להם שאני רוצה להתנתק והם עונים לי טוב אנחנו ננתק אותך תוך 24 שעות וככה כל נציג אחר אומר לי את זה!!!השתמשתי באתר הNATEK הזה גם זה לא עוזר!!!!!!!!בגללם אני לא יכול לעבור להוטנט בגלל שאני איתם בבנדל עד שהם לא מפצלים את הבנדל הזה אני לא יוכל לעבור לHOTNET אני מזה עצבני אליהם זה משהו לא יאומן!!!!!

עזרה???הם אפילו מעבירים אותי לאנשים כאלה שיגרמו לי להשאר ועוד הם מתחילים לחפור לי למה אתה עובד תנו לנו סיבה אחת לפחות מה אכפת לכם!!!תנו לי לעבור כבר אני בגללכם לא יכול לעבור לHOTNET!!!!!!

פורסם

תגיד להם או שהם מנתקים אותך תוך 72 שעות (אני חושב שזה אורך הזמן המקסמלי החוקי שיש להם) או שאתה פונה למועצה להגנת הצרכן ומגיש תלונה.

מאוד פשוט, ינתקו אותך. ואם לא את תפנה להם והם יעזרו לך.

אני בזמנו נטוויזן סרבו לנתק אותי ואז שלחתי להם מכתב דואר רשום (נוסח בעזרת עורך דין) ובו אני אומר להם או שהם מנתקים אותי או שאני פונה למועצת הגנת הצרכן. וזה עבד.

פורסם
  • מחבר

עכשיו דברתי עם עוד משהו הם אמרו עד הצהריים הם ינתקו אותי!!אני מקווה שזה נכון אם לא אז !!!

פורסם

שאלת אם מדובר על הצהריים של היום? זה יכול להיות גם צהריים של שבוע הבא..

פורסם

לקח לי מעל שבועיים להתנתק מהם, כולל שני פקסים מאתר NATEK, ועוד פקס מאתר דומה אחר, 4 טלפונים לשירות לקוחות, ו3 טלפונים שהם עשו אלי.

פורסם

זה נשמע כאילו אתם בודקים למי יש גדול יותר..

אותי ניתקו מייד :x

פורסם
  • מחבר

כן היום בצהריים אמרו ואני מקווה שזה יקרה.

פורסם

אז עכשיו כבר אחה"צ

ניתקו אותך?

פורסם
  • מחבר

לא....אפילו דברתי עכשיו לפני שעתיים עם משהו והוא אמר שהוא ינתק אותי בעוד כמה דקות והם לא!!!!!!!!!אאני לא יודע מה לעשות אני משתגע

פורסם

תבדוק שהכנסת בנתק את הפרטים במלואם ובלי שגיאה !!

חשוב מאוד כי אם יש טעות כלשהי הם יכולים להתנער מהניתוק

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם את המכתב פעמיים ובדקתי והכל טוב ויפה....אני לא מאמין על איזה חברה נפלתי...."יותר ממספר אחת"העלק...

פורסם

אם שלחת להם את הפקס דרך natek אתה יכול לראות עצמך כמנותק.

אם הם ממשיכים לגבות ממך כסף, הם עוברים על החוק ואתה יכול לתבוע אותם.

פורסם
  • מחבר

מיום שישי שלחתי את הפקס מהNATEK.

פורסם

אז תמתין 72 שעות (תוריד את שישבת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים