עבור לתוכן

ווינדווס 7 - ניהול דיסקים

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D.

רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי,

אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו.

יש אפשרות להעביר את זה לC?

פורסם

אתה לא יכול לנסר את הענף שאתה יושב עליו - או במילים אחרות: מערכת ההפעלה לא יכולה לבצע שינוי במחיצה שהיא מעוגנת בה באותו זמן.

כל שינוי כזה חייב להתבצע offline, כלומר מחוץ למערכת ההפעלה המתוקנת.

פורסם

אתה לא יכול לנסר את הענף שאתה יושב עליו - או במילים אחרות: מערכת ההפעלה לא יכולה לבצע שינוי במחיצה שהיא מעוגנת בה באותו זמן.

כל שינוי כזה חייב להתבצע offline, כלומר מחוץ למערכת ההפעלה המתוקנת.

לא מדויק.

אם שטח פנוי צמוד לסוף מיחצה של חלונות אפשר להגדיל בלי בעיה.

בעיה שלו ששטח פנוי שלו לא צמוד ל C אלה ל D .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אז איך עושים את זה קיצר?

פורסם
  • מחבר

סבבה, אבל איך היא עובדת? כשהמערכת הפעלה עובדת? צריך לצרוב ולהריץ בBOOT? מה עושים בדיוק? חחח

התקנתי אותה, כשאני לוחץ בצד resize/move partition על C זה לא נותן לי שם לעשות כלום.. מה לעשות? :\

פורסם

לצרוב ולהריץ בוט.

והכל כתוב בקישור בעזרה און ליין - אפילו איך להעביר מ D ל C !

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך צורבים את זה לדיסק בשביל BOOT?

אני לוחץ למעלה TOOL ואז יש לי שם אופציה create linux bootable disk (למה רשום לי לינוקס בכלל?) כשאני לוחץ על זה מופיע לי אחד מהכוננים האופטיים שלי (יש לי 2)

וכשאני לוחץ PROCEED

זה רושם The drive is empty or the disc is unsupported למרות שיש לי גם דיסק און קי מחובר למחשב ויש דיסק DVD ריק בתוך הכונן.. מה לעשות?

פורסם

אין קשר לתוכנה.

תתקן את הבעיה עם צורב שלך.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת לי פשוט הורדה של התוכנה הזאת? ניסיתי ממחשב אחר שהצורב שלו בסדר גמור ויש את אותה הודעה

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שהורדתי ואז מחקתי, זה הגרסא החינמית ברגע שעושים לצרוב דיסק זה פותח דף אינטרנט שמבקש ממך לקנות..

הדף הזה: http://www.partition-tool.com/landing/home-upgrade.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים