פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים אתם שומעים? לפני חודשיים קניתי מקלדת בלוטוס של מיקרוסופט בחנות קספ בהר חוצבים בירושלים המקלדת הפסיקה לעבוד לפני שבועהלכתי ביום חמישי לחנות לממש אחריותאז המוכר אומר לי, תשמע, אין עכשיו טכנאי תבוא ביום ראשוןאמרתי לו, אתה הרי לא הולך לתקן את זה לא צריך טכנאי לראות שזה לא מתחבראבל הוא התעקש שהוא לא יודע אם בכלל יש במחשב בלוטוס שהוא יוכל לבדוקאמרתי לו, אם אתה לא יודע פשוט תשלח לחברההוא אומר ל,י לא, הם מבקשים שטכנאי יבדוק שבאמת יש בעיה (לא נראה לי אבל לא חשוב)אמרתי לו, תקח את זה עכשיו וכשהטכנאי יבוא תתן לואז הוא חוכך בדעתו על תירוץ חדשאה... והוא מצא תשמע, זה מגיע עם עוד חלק אתה צריך להביא גם אותואמרתי לא שהחלק הזה הוא כמו מכשיר נוסף ואין קשר בין הבעיותאז הוא אומר לי כן... אבל הם לא מתקנים הם מחליפים לגמריאמרתי לו אם הם יחליפו אני יביא לך את החלקאז הוא מתעקש מתעצבן ואומר מה אתה לא מבין יש כאן שלושה בעיותא. אין טכנאי (באמת בעיה שלי)ב. חסר חלק (החלק לא קשור לבעיה)ג. ואין מי שיבדוקמישהו בבקשה יכול להסביר לי למה האדון מ k.s.p כל כך רצה שאני יחזור שוב פעם ביום ראשון.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה האדון מ k.s.p כל כך רצה שאני יחזור שוב פעם ביום ראשון.כן, יש לכך שתי סיבות:א. ביום ראשון יגיע הטכנאי שיבדוק את התקלה.ב. ייתכן שביום ראשון לא תשכח להביא את החלק החסר.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מחבר זה נראה שלא הבנת מה בדיוק הבעיה להשאיר ושהוא יבדוק את זה ביום ראשון אני אשם שאין להם טכנאי ביום רגיל אני מבין שקורים תקלות ואנשים חסרים אבל בגלל זה אתם צריכים להתגמשבמשרד התעסוקה יש פחות בירוקרטיה אין את כל החיים להוציא על אחריות למקלדתפעם הבאה זה כבר הפסד של שעתיים עבודה זה כבר שווה יותר מהמקלדת הזואני לא יודע למה זאת התשובה שלךאו שאתה מוכר ממורמר או שאתה חושב שאני סתם מתלונןתסתכל על המציאות שוב פעם לא אני לא צריך להביא את החלק המתוקן רק בשביל שהטכנאי יבדוק את החלק הלא מתוקןאפשר לחשוב כאילו מעבדת קספ זה איזה מערכת מסובכתמה שבטוח זה שהם איבדו קליינטלא אבל באמת תחשוב על זה שובקספ נמצאת באזורי תעשיה זה לא שאני הולך למרכז העיר תוך כדי שאני קונה ביום יוםאני מקווה שתבין כי מחר זה אתה ומחרתיים זה אחיך
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים אני דיי בטוח שאתה יכול לבוא גם לתלפיות אם זה יותר נוח לך. אין כל כך היגיון במה שאתה אומר בשביל לספק לך מוצר תקין הם צריכים לשלוח את המוצר הלא תקין (על כל חלקיו) חזרה לחברה בשביל שיזכו אותם ואז הם יביאו לך אחד תקין. זה אומר שבכל מקרה אתה צריך לסוע לשם שוב עם החלק התקין ושוב בשביל לאסוף את המוצר החדש. במצב הזה הם גם צריכים להאמין לך שאתה לא מבזבז להם את הזמן ושבאמת יש לך את החלק החסר ושאתה תבוא אליהם במיוחד בשביל להביא להם אותו (הם לא יסדירו שום דבר שקשור ל RMA לפני שהם יודעים ב 100% שיש להם את המוצר כולו להחזיר ליצרן). אם אין מי שיבדוק את המוצר באותו רגע וגם חסר חלק אז באמת הרבה יותר הגיוני שתחזור ביום שיש מי שיבדוק את המוצר או לפחות תחזור עם המוצר כולו ולא עם חלקים. נ.ב. אני חושב שבאתר שלהם כתוב מתי המעבדה פתוחה, אם המעבדה לא פתוחה המוצר יבדק רק כאשר היא תפתח שוב. לרוב המעבדה נסגרת לפני החנות ונפתחת אחרי החנות.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים זה נראה שלא הבנת מה בדיוק הבעיה להשאיר ושהוא יבדוק את זה ביום ראשון אני דווקא הבנתי, כנראה שאתה זה שלא הבין כאן משהו:לא אני לא צריך להביא את החלק המתוקן רק בשביל שהטכנאי יבדוק את החלק הלא מתוקןבזמן הרכישה חתמת על הצד האחורי של החשבונית, שאתה מאשר כי קראת והבנת את תנאי הרכישה והאחריות המפורטים בחשבונית וכי הינם מקובלים ומוסכמים אליך.מה שבטוח זה שהם איבדו קליינטאין לי שום אינטרס להגן על KSP כי בעצמי אכלתי מספיק חרא בכמה מהסניפים שלהם, אבל במקרה שלך... אם הייתי חנות מחשבים - לא הייתי רוצה קליינט כמוך והייתי שולח אותך למתחרה שלי.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר וואו לא האמנתי שאפשר להיות כל כך פטתייםמה עוזר לי תלפיות?? זה במרכז העיר??הרעיו הוא שאתה עושה מה שאפשר בשביל לא להחזיר לקוח בלי שעשית כלוםואני שוב חוזר על משהו שזה נראה שאף אחד לא הביןהדבר היחיד שהיה נראה זה, שהמוכר לא רצה להתעסק עם התיקון כי היה לא עוד קליינטיםבדרך להשגת המטרה הומצאו כל מיני תירוצים (אחרי התאמצות מיוחדת)אולי בגלל שהמוכר שם מתנשא וולגריאולי בגלל הרבה סיבות אחרותהעיקרון שאתם לא מבינים ואין לי ספק שאתה מוכר או משהו שנפגע אישית אחרת אין שום סיבה לא להביןמוצר תקין ולא מקולקל זה מינימוםאם מוצר התקלקל שלא שאשמת הלקוח זה מחדלוהלקוח לא צריך לסבול כל מיני בירוקרטיות בעקבות כךאתם חייבים לספק מוצר תקיןאם אין טכנאי בעקבות מחדל שלכם תמצאו את הפתרון אל תחזירו אותי שוב אל קצה העיר (עד 19:00)אם נתקעתם זה אחריות שלכם אני לא צריך לחזור שוב בגלל זהאגב מידיעה מיקרוסופט כמו לוג'יטק לא מבקשים לבדוק בעצמם את המוצר אלא נותנים לחנות להחליף ואחרי זה לשלוחאם אתה לא מוכר אני ממש מודאג מתפיסת השירות ללקוח שלך המצב פה בישראל ממש קשה
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים oranet אתה אחד מהגולשים היותר "מנומסים" שנתחתו ב hwzone בזמן האחרון, עברתי על כמה וכמה עצים שפתחת ולא היה אחד בו לא נבחת על מישהו שניסה לעזור לך אני מציע שתרגע ומהר אם אתה רוצה להמשיך לגלוש כאן, KSP לא נודעים ברמת שירות גבוהה והגישה שלך בטח לא עוזרת.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים אני לא מכיר מוצרי מיקרוסופט שמגיעים עם מתאם בלוטוס.בכל מקרה אם הגיע המתאם הזה (ואני מסופק..) עליך להביא את המתאם יחד עם המוצר וזה די ברור.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים אם הבנתי נכון זה היה עכבר + מקלדת ומתאם. הוא הביא את המתאם והמקלדת/המתאם והעכבר. שוב, זה לא קשור לעבודה שפעם עבדנו בה או שאנחנו עובדים בה עכשיו. אתה זה שצריך להבין שיש הבדל בין מוכר לעובד מעבדה, מוכר לא יבדוק לך את המוצר כי זה לא העבודה שלו. עכשיו בכל מקרה אתה צריך לבוא לחנות שוב בשביל להביא את החלק החסר אז תחזור ביום אחר ותביא את כל המוצר ולא רק חלקים חוץ מזה מניסיון שלי ב 90% אם מוכר מנסה לעזור למישהו הוא אוכל חרא מזה. עבדתי במנטה (החנויות של דלק) לפני אחד מימי הזיכון, בימים האלה חובה לסגור את החנות. סגרתי את החנות ונשארתי עוד טיפה לסדר ולנקות בשביל שהכל יהיה מוכן כשנפתח שוב ומישהו הגיע והיה צריך עזרה. ניסיתי לעזור לו וראיתי שמה שהוא רוצה לא ניתן לעשות יותר, הוא לא היה מוכן לעזוב את החנות והתחיל לאיים עלי ועל אחד מהמתדלקים, עד שלא הצבעתי על המצלמות והוצאתי את הנייד לצלצל למשטרה הוא לא הלך בפעם אחרת בה עוד מישהו שלא יכולתי לעזור לו (היה צריך את המנהל תחנה ולא מוכר) והוא התחיל לזרוק עלי דברים ואיים להתלונן לרשת שאני לא עושה את העבודה שלי בקיצור אתה לא שונה מהאנשים האלה, הגעת לחנות עם חצי ממה שאתה צריך בשביל שיסדרו לך את הבעיה, בשעה שאין מי שיכול לעזור לך והתחלת להתנהג כמו ישראלי מצוי. כשזה לא עבד נכנסת לאתר הראשון שראית וכתבת ביקורת שלילית על החנות...
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר שינצקי יקירי דבריך נטולי קצוץ אמתאני מוכן לעבור איתך תרד תרדאם אי פעם התנהגתי בצורה שתיארתזה ממש הוצאת שם רעאני מציע שתיקח אחריות תבדוק עוד פעם ותחזור עם התנצלות ראויהאני באמת עצוב על המקרה שקרה לךאבל זה ממש לא סיבה ליצור מזה השקפת עולםאם היינו יוצרים מכל דפיקה שהיינו מקבלים בחיים השקפת עולםהיינו זורקים את כל המשפחה והחבריםבכל אופן כאן מדובר על מקלדת שמחולקת שהחלק של האותיות מגיע בחתיכה אחתוהחלק השני של המספרים בחתיכה אחרת ואין בינהם שום קשר כי זה עובד וזה לאושוב הדבר ברור שלא ניתן כאן שרות הוגן אם מישהו התרגל להתנהגות המחפירה של KSP זה בעיה שלו אין סיבה שהלקוחות יסכמו לזה בשתיקהאני אדם פשוט שהתוודע למקרה ללא דעות קדומותואין מישהו בעולם שיכול לומר אני מוכר בזול אבל השירות שלי דפוקהשירות הזה הוא לא משהו שהוא נותן בחסד
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים והחלק השני של המספרים בחתיכה אחרת ואין בינהם שום קשר כי זה עובד וזה לאושוב הדבר ברור שלא ניתן כאן שרות הוגן כשאתה בא לחנות להחליף מוצר אתה אמור להביא אותו עם כל החלקים שלו, האם הבאת את החלק החסר? האם זה הוגן שלא הבאת אותו?
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אני לא באתי להחליף את החלק רציתי שיבדקו אותורק לא רציתי לחזור שוב שיבדקו ואז לחזור שוב להחליף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.