פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הSSD של המחשב הישן לחדש מבלי להחליף מערכת ותוכנות בישןזאת אומרת שאני רוצה להעביר את כל המידע של הדיסק המערכת לדיסק אחראני לא רוצה ליצור אימג' פשוט להעביר מדיסק לדיסק את כל הקבציםהבעיה (לכאורה) היא שאני צריך לעשות את זה תוך כדי שאני משתמש באותה מערכת הפעלה על הדיסקתודה
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים לא הבנתי כלום ומה כ"כ דחוף בזה ? קצת פרופורציות, ויותר מידע, איזה מ"ה מי מה ולמה ?
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מחבר זה דחוף כי אני כבר צריך לעבוד על המחשב החדש מבלי להשבית את הישןשוב. אני צריך להעביר תוכן דיסק קשיח שבתוכו יש מערכת הפעלה לדיסק חדש שבו אשתמש במקום הדיסק הזה
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים זה דחוף כי אני כבר צריך לעבוד על המחשב החדש מבלי להשבית את הישן שוב. אני צריך להעביר תוכן דיסק קשיח שבתוכו יש מערכת הפעלה לדיסק חדש שבו אשתמש במקום הדיסק הזה נו, לי אין רעיון לדרישה הזאת. אם בכל זאת תוכל להתגמש - אז יש את GHOST, ACRONIS , PARAGON וכו'.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מחבר תודה על התגובהבחיי שאנו מדברים בשפה שונהלא הבנתי מילה ממה שאמרתאני חוזר שוב על השאלהיש לי מחשב ישן שיש בו כונן SSD,קניתי מחשב חדש ואין בו כונן SSD,רציתי להעביר את כונן הSDD מהמחשב הישן לחדש,אך אבוי בכונן הSSD ישנה מערכת הפעלה ותוכנות, ותצורה שיהיה קשה מאוד לשחזר (להתקין מחדש).אבל רגע, יש לי כונן אחר שאני יכול להעביר אל המחשב הישן במקום.אבל אבוי, אני לא יכול להעביר את מערכת ההפעלה אל הכונן כי המחשב לא נותן להעביר את תקיית ווינדוס וכו'האם יש פתרון לבעיה הזו?אני מקווה שעכשיו הובנתי
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים 1. חבר את הדיסק ה"אחר" שמיועד להישאר במחשב הישן למחשב הישן בחיבור SATA ללוח האם יחד עם כונן ה-SSD הנוכחי.2. תתקין EASEUS PARTITION MASTER בגירסה החינמית מפה: http://www.partition-tool.com/personal.htm3. תפעיל בתוכנה את DISK CLONE WIZARD ותעקוב אחרי ההוראות (אחרי ההעתקה תנתק את ה-SSD ותשאיר את ה-דיסק ה"אחר" מחובר).
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים נו, אני תקווה שלפחות זה ^^^^ מובן , כי אבוי, אין לי איך להסביר יותר מזה.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים תוך 10 דקות? יפה זריז אתה... בהצלחה. אולי יש לו חלונות 2000 עם טטריס ? כי למרות שהתבקש, חוץ מ"אבוי" לא ממש נידב מידע. טוב, העיקר שהצליח !
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר תודה רבה שוב על התגובותלא יפה לצחוקואם באמת יש לי ווינדוס 2000 זה היה מעליב אותיאבל לא יש לי 7 וזה מSSDזה באמת לקח 20 דקותתודה בכל אופן
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים אף אחד לא מעליב, העיקר שאתה מרוצה, ואם בדרך קצת נעלבת - אתך הסליחה. רק מה, להבא תנסה להיות פחות לחוץ וטיפה יותר ענייני : . המגיבים כאן עדיין אנושיים ( סוג של, ) אז הכל בפרופורציות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.