פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים שלום לכולם , אם למישהו בא לשחק MASS EFFECT 3 בדמו ואולי גם במה שיצא (אני כבר רכשתי את הגרסת דלוקס) השם משתמש שלי בORIGIN זה airmagic007 , אם אתם רוצים תרשמו את שלכם נסדר משחקיםאת שלב הברונז סיימתי אני בשלב הסילבר מגיע לגל ה6 לכל המאוחר ושם כבר קורעים אותנו .
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים הדמו מהנה בהחלט אבל לצערי ממה שנאמר שום דבר ממה שמשיגים בדמו לא עובר למשחק המלאף יש שמועות על בונוסים וזהו.שלי: liron99
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים חבל באמת שזה לא עובר למשחק המלא, אבל הדמו מאוד מהנהוהאמת הופתעתי לטובה.בכל מקרה השם משתמש זה pwntigo
פורסם 2012 במרץ 613 שנים היי, הדמו היה מדהים, הדמות החזקה שלי הייתה Asari Adept שממש ביום האחרון של הדמו - הצלחתי לסים עד הסוף את אתגר הזהב!!! (ולקבל את הניקוד הכי גבוה ) עוד שבוע-שבועיים אמור להגיע המשחק המלא מחו"ל, ואז אשמח להמשיח לשחק אם אנשים מהארץ - במיוחד אם אפשר לדבר ברקע בסקייפ תוך כדי משחק (עשיתי זאת עם חברים כששיחקנו בדמו והיה ממש ממש מגניב). אז הוספתי את כל מי שהיה פה לחשבון שלי ב OTRIGIN. שם משתמש שלי באוריגין הוא: ironballssss שם משתמש בסקייפ: mr.shemerk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.