עבור לתוכן

כנראה נשאר בבזק- בעייה עם ראוטר

Featured Replies

פורסם

בצהריים,רגע לפני הסגירה עם הוט,קיבלתי שיחה מפתיעה מבזק המבשרת לי שאוכל להשתדרג אצלהם ל-30 מגה

אני נוטה להסכים

העניין הוא שלטענתם יש במלאי רק את הראוטר מסוג נטגר

השאלה שלי היא כזו

האם אני יכול לוותר על לקחת נתב מהם ולקנות את ה- tp link 1043 שישמש לי כנתב מודם ולעבוד רק איתו או שחייב לקחת מהם-אם חייב לקחת מהם,מה האופציות העומדות לרשותי?

אם לא חייב לקחת מהם ואני משתמש רק בtp-link, האם דרכו אוכל לקבל 30 מגה נקי עם בזק?

אודה לעזרתכם, רוצה לסיים הסאגה של השדרוג בהקדם :)

שאלה נוספת, אם ניתן להגדיר את הנטגר כנתב בלבד,האם אוכל להשתמש בדי-לינק 2760 כנתב (למרות שהוא תומך רק עד 15 מגה) האם במקרה כזה אנצל את ה-30 מגה במלואם?

פורסם

שתף באיזה מחיר סגרת עם בזק...

פורסם
  • מחבר

שתף באיזה מחיר סגרת עם בזק...

100 ש"ח

פורסם

^^^

אתה בטוח שהתמקחת מספיק? המחיר למצטרפים חדשים בבזק ל 30Mb הוא 75 שח בלבד.

במחיר של 100 אולי כבר עדיף לך לעבור להוט. בתוספת של 9 שח (109 שח למצטרפים ל 30Mb

בהוט), אתה כמעט מכפיל את האפלוד שלך.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

תודה על העדכון במחירים- אתמקח איתם

מישהו יודע אולי לענות על השאלות ששאלתי בעניין הראוטר?

תודה

פורסם

הנתב שלTP-LINK לא משמש כמודם, וזה הקא'ץ של בזק, אתה חייב לקחת נתב שלהם שהוא גם מודם בחיוב זיכוי ולכן אם תתנתק מהם לאחר זמן מה אתה תמשיך לשלם עליו, בשביל מהירות 30 מגה אתה צריך מודם שתומך בVDSL ולכן אתה חייב נתב\מודם שלהם ואתה לא יכול לקחת רק מודם ולחברו לנתב שאתה בוחר.

פורסם

אתה את הנתב משולב מודם של בזק כדי שיתמוך בVDSL נטגיר ידוע כציוד לא משהו לםפחות הדגמים שנמכרים בבזק,מה שאתה יכול לעשות זה להפוך את הנתב שלהם לבריג' שישמש כמודם בלבד ואליו לחבר ראוטר שלך,אך את התהליך הזה תצטרך לעשות בעצמך זה לא נתמך בשירות הטכני שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים