פורסם 2012 בפברואר 1713 שנים בצהריים,רגע לפני הסגירה עם הוט,קיבלתי שיחה מפתיעה מבזק המבשרת לי שאוכל להשתדרג אצלהם ל-30 מגה אני נוטה להסכים העניין הוא שלטענתם יש במלאי רק את הראוטר מסוג נטגר השאלה שלי היא כזו האם אני יכול לוותר על לקחת נתב מהם ולקנות את ה- tp link 1043 שישמש לי כנתב מודם ולעבוד רק איתו או שחייב לקחת מהם-אם חייב לקחת מהם,מה האופציות העומדות לרשותי? אם לא חייב לקחת מהם ואני משתמש רק בtp-link, האם דרכו אוכל לקבל 30 מגה נקי עם בזק? אודה לעזרתכם, רוצה לסיים הסאגה של השדרוג בהקדם שאלה נוספת, אם ניתן להגדיר את הנטגר כנתב בלבד,האם אוכל להשתמש בדי-לינק 2760 כנתב (למרות שהוא תומך רק עד 15 מגה) האם במקרה כזה אנצל את ה-30 מגה במלואם?
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים ^^^אתה בטוח שהתמקחת מספיק? המחיר למצטרפים חדשים בבזק ל 30Mb הוא 75 שח בלבד.במחיר של 100 אולי כבר עדיף לך לעבור להוט. בתוספת של 9 שח (109 שח למצטרפים ל 30Mbבהוט), אתה כמעט מכפיל את האפלוד שלך.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מחבר תודה על העדכון במחירים- אתמקח איתםמישהו יודע אולי לענות על השאלות ששאלתי בעניין הראוטר? תודה
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים הנתב שלTP-LINK לא משמש כמודם, וזה הקא'ץ של בזק, אתה חייב לקחת נתב שלהם שהוא גם מודם בחיוב זיכוי ולכן אם תתנתק מהם לאחר זמן מה אתה תמשיך לשלם עליו, בשביל מהירות 30 מגה אתה צריך מודם שתומך בVDSL ולכן אתה חייב נתב\מודם שלהם ואתה לא יכול לקחת רק מודם ולחברו לנתב שאתה בוחר.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים אתה את הנתב משולב מודם של בזק כדי שיתמוך בVDSL נטגיר ידוע כציוד לא משהו לםפחות הדגמים שנמכרים בבזק,מה שאתה יכול לעשות זה להפוך את הנתב שלהם לבריג' שישמש כמודם בלבד ואליו לחבר ראוטר שלך,אך את התהליך הזה תצטרך לעשות בעצמך זה לא נתמך בשירות הטכני שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.