עבור לתוכן

איזה ראוטר מתאים לאחר השדרוג?

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה

שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית,

עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u

בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה.

ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם,

בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח.

1. כמה באמת שווה נתב כזה?

2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה?

(שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר)

3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע?

ראיתי פה

http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23

שכתוב

"Ready ADSL connection with up to 24Mbps downstream and 1Mbps upstream"

4. אז למה הם אמרו לי שהוא מגיע עד 15 מגה אם כתוב פה 24 מגה?

פורסם

1. ה-6740 הוא בסדר גמור אבל אין לו את כל האופציות של נתב מודרני.

2. אין בשוק מודמי VDSL עצמאים שיאפשרו לך להשתמש בנתב שלך. אתה תמיד יכול לנוון את ה-6740 למודם ולהשתמש בנתב שלך אבל זה לא יחסוך את מודל החיוב זיכוי של בזק.

3. כתוב אבל לבזק יש הנוהלים שלהם...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

לאחר שאמרו לי שמעדכנים לי היום ל20 מגה,

בדקתי וניסיתי בנתב שלי 2650U והמהירות שהוא נותן זה 15 מגה מקסימום.

השאלות שלי הם:

מטעמי נוחות שלהם הם רוצים לדחוף לי את הנתב החדש (6740U)? כי ראינו באתר של דילינק שה2650U תומך עד 24 מגה?

השאלה היא אם באמת בזק יודעים להעביר רק 15 מגה בטכנולוגית ADSL2+ ? או שבזק יכולה להעביר לי בADSL2 עשרים מגה?

נ.ב

השיקול שלי לעבור למודם החדש זה התחייבות לשנתיים של חיוב זיכוי ואני מעדיף לא להתחייב.

פורסם

אלה שאלות תאורטיות - זו לא הנקודה אם בזק יכולה או לא - הנקודה היא שאם אתה רוצה 30M הם רוצים לדחוף לך מודל חיוב-זיכוי. HOT לעומת זאת נותנת לך מודם בהשאלה עד מהירות 100M ולא מחייבת אותך. לטעמי גם בזק צריכה לנהוג כך ולא לחייב אותך במודם/נתב אם אתה לא רוצה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים