פורסם 2002 במרץ 1723 שנים (במנגינה של יונתן הקטן)המחשב מטומטם-אז נזרוק אותו ליםאותו אנחנו ננפץאו נתלה אותו על עץ!אז יאללה בוא נעיף את המחשב לחיזבאללה,ונתקע אותו במזבלה,כי הוא דפוק, ומעצבן, ועלוב שלא ייאמן!
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים מחבר ה...ש....ד.....ק......י.......אולי בעצם כדאי שאני לא אגיד כלום! מה זה באמת אמור היה להיות??????????
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים (במנגינה של יונתן הקטן)המחשב מטומטם-אז נזרוק אותו ליםאותו אנחנו ננפץאו נתלה אותו על עץ!אז יאללה בוא נעיף את המחשב לחיזבאללה,ונתקע אותו במזבלה,כי הוא דפוק, ומעצבן, ועלוב שלא ייאמן!יש לה עתיד ;D
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים מחבר אני כבר מדמיין את תקליטי הזהב שתלויים על הקיר(האמת היא שתלויים על הקיר ובכניסה של החדר שלה מלא דיסקים של DR BYTE ואופיס דיפוט שמכילים ניסיונות פגומים של BOOTCD'S למיניהם, סתם לטריוויה)
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים אמממ... השירים שאני כותבתי,הם הרבה יותר טובים. קודם כל תלמד עברית ;D אופס צודק תוקן!
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים מחבר אמממ... השירים שאני כותבתי,הם הרבה יותר טובים. קודם כל תלמד עברית ;D אופס צודק תוקן! יפה המורה שלי ללשון הייתה מתגאה בי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.