עבור לתוכן

דרייברים לאחר פירמוט המחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא כל כך יודע אם כל הדרייברים בהקשר ישיר ללוח אם או כמו עם הכרטיס מסך שצריך להתקין מאתר החברה.

פורסם

זה לא צריך לעלות לך אפילו שקל (אלה אם כן זו זבל של חנות). יותר הגיוני שהם יביאו לך את האתר ממנו תוריד את הדרייברים.

נראה לך שאתה יכול לבקש בחנות מחשבים שיעשו עבורך עבודה כלשהי,שיתקינו לך דרייברים ללא תשלום ? ועוד בשביל מחשב ישן בלי אחריות ?

הקביעה אם החנות זבל או לא תהיה רק אם הם עשו את העבודה כמו שצריך או לא וכמה הם דורשים עבור זה...

כל כך קשה להריץ שאילתת חיפוש בגוגל ולראות שmsi ms-7529 זה G31M3-L?

חוץ מזה, את הדיסקים שאתה מקבל עם הלוח אתה יכול בקלות להשממשי כתחתיות לכוסות בירה/תה או מתקן להפחדת יונים (שלא יחרבנו על הכביסה).

מהתגובות החלולות של cozic אני בכלל בהלם...

בהרצה בגוגל מקבלים לא רק G31M3L אלא גם G31M3-F וגם G31TM-P31 וגם G31TM-P21.

זה בעיה אם מנסים לעזור לבחור לזהות את סוג הלוח שלו?

זה נכון שאפשר להשתמש בדרייברים ישנים שבאים עם המוצר בתור משהו שאפשר לשים מתחת לשולחן שעומד עקום, שלא יתנדנד אבל במקרה הספציפי הזה הם היו פותרים את הבעיה.

ואם אתה בהלם אז אני מציע שתשתה משהו, עדיף משהו חריף. זה טוב למזג האויר היום.

פורסם

נראה לך שאתה יכול לבקש בחנות מחשבים שיעשו עבורך עבודה כלשהי,שיתקינו לך דרייברים לי תשלום ? ועוד בשביל מחשב ישן בלי אחריות ?

הקביעה אם החנות זבל או לא תהיה רק אם הם עשו את העבודה כמו שצריך או לא וכמה הם דורשים עבור זה...

שאני עבדתי בחנות מחשבים והיו מבקשים ממני דבר כזה (גם אנשים שלא קנו ממנו את המחשב), בשביל שנייה חיפוש באינטרנט לא הייתי מבקש כלום. רק אם ביקשו את זה על דיסק, אז הייתי מבקש מהם להביא כדי שאני יצרוב (המעסיק לא הסכים לבזבז דיסקים).

והיו הרבה מקרים כאלו.

פורסם

אתה מדבר על חיפוש זריז באינטרנט ומציאת כתובת מסוימת. הבחור מדבר על מסירת המחשב לחנות ע"מ להתקין דרייברים.

פורסם

^ על זה לוקחים כסף.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את שני הדרייברים הראשונים בעמוד הזה:

אני עכשיו מוריד את ה-2 הנוספים (האינטרנט מאוד איטי במחשב השני משום מה..

לא נראה שהשתנה משהו, האינטרנט עדיין לא עובד במחשב ההוא..

פורסם

זה שהתקנת דרייברים ללוח אם ולכרטיס רשת זה לא אומר שהאנטרנט כבר יעבוד. אתה צריך לסדר חייגן (יוזר+סיסמא)..

2 הדברים הנוספים שאתה מוריד זה sound ותצוגה. מאחר ויש לך כ.מסך אחר, אתה לא צריך את כל מה שקשור ל-945G.

תבדוק אח"כ במנהלי התקנים שאין לך התראות (סימני קריאה צהובים) על כל מיני דברים.

פורסם
  • מחבר

האינטרנט שלי פעל אוטומטי, הכוונה שלא כל הזמן הייתי צריך להתחבר מחדש אלא היה מחובר כל הזמן.

בלוח הבקרה>חיבורי רשת לא מופיע לי כלום ואני לא יכול\יודע ליצור התקשרות חדשה כי אין לי אינטרנט..

היוזר והסיסמא זה לא משהו שיש לחברת אינטרנט בעצמה? זה לא תלוי במחשב שלי.. אני חושב

פורסם

כן עובד אוטומטי\לא עובד אוטומטי, חיבור ראשוני אתה חייב לעשות ע"מ להתחבר בפעם ראשונה. מה שאתה עושה אח"כ (נשאר מחובר קבוע או לא) זה כבר החלטה שלך. בחיבורי רשת בוודאי שלא יופיע לך כלום - אתה צריך ליצור התקשרות חדשה ולהגדיר שם את הפרמטרים שלך.

חיפוש פשוט בגוגל יתן לך הרבה תשובות. במידה ואתה לא מסתדר, אתה תמיד יכול להתקשר לתמיכה טכנית של הספק שלך ולבקש שיעזרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים