עבור לתוכן

זמזום מוזר במסך DELL U2312 בן חודשיים וחצי.

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99.

שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם.

עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא?

כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.

פורסם

אל תממש אחריות, מניסיון, זו מחלה של המסך.. אתה יכול ליפול על אחד שיש ואתה יכול ליפול על אחד שאין..

סופו של דבר ועניין, חבר שלי ניסה להחליף 3 מסכים(חדשים מהקופסא) - בשלושתם היה את הזמזום.

לדעתי - חסוך את כאב הראש.

תקרא על הבעיה באינטרנט, זה קורה להמון אנשים.

ראה -

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19400760.aspx

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19406788.aspx

פורסם

^אם יש כאלה שלא מזמזמים, הייתי הולך לחנות ופותח קופסא קופסא עד שאני אמצא אחד שעובד :pissed:

פורסם

תראה לי חנות אחת בארץ שתרשה לך לפתוח יותר מ2 מסכי Factory Sealed

וגם זה בהתחשב בזה שזו חנות טובה..

למה, אתה תרצה לקבל מסך שמדבקת הסגירה שלו נפתחה ?

פורסם

את אותו אחד שפתחתי שישלחו לדל.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, קראתי את הדיונים מDELL, וכנראה שזאת באמת בעיה נפוצה.

ואחריות אני לא יממש עכשיו בגלל כאבי ראש מיותרים, וגם אולי איזה חודשיים- שלושה לפני תום האחריות אני יממש אותה.

וגם התפרון שהם הציאו שם עם הCONTRAST כבר הגעתי לזה שלשום וזה בסדר ולא מכאיב את העיניים.

פורסם

ואחריות אני לא יממש עכשיו בגלל כאבי ראש מיותרים, וגם אולי איזה חודשיים- שלושה לפני תום האחריות אני יממש אותה.

רק תקווה שהמסך שיהיה להם לתת לך אז יהיה לטעמך, כי מה שכמעט בטוח - זה לא יהיה U2312HM.

פורסם

מוזר שבשנת הדגם הקודמת אין את הבעיה הזו (לי יש U2311).

פורסם
  • מחבר

רק תקווה שהמסך שיהיה להם לתת לך אז יהיה לטעמך, כי מה שכמעט בטוח - זה לא יהיה U2312HM.

אני מאמין שעוד חצי שנה עדיין יהיה להם את הדגם הזה. וגם אם לא, אז לא תהייה לי בעיה לקבל מסך אחר שלהם, כל עוד זה ips.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים