עבור לתוכן

התייעצות לגבי גיימר ל20 מגהבייט!

Featured Replies

פורסם

ובכן,

סגרתי עסקה עם הוט ובזב"ל לחבילת 20 מגה בסכום כולל של 160 ש"ח כולל גיימר שיש לי במחיר 11.90 .בגדול עשיתי חשבון גיימר כאשר עברתי ל 8 מגה בבזק בזמנו בגלל שרציתי להוריד משרתים כמו רפידשר וחבריהם שהיה לי מנוי פרימיום אצלם במהירות מלאה.ראוי לציין שאני לא משחק און-ליין ועשיתי את הגיימר רק לצורכי הורדות.חשבתי על זה שכרגע עם הPOWERNGN שיש לבזק בין לאומי אולי אין צורך בכלל בגיימר ואני יכול להוזיל את החבילה בעוד 12 ש"ח.

מה שאני רוצה להבין בעצם הוא שאם אני אבטל את הגיימר עדיין יהיו לי מהירויות גבוהות לחו"ל או שזה יהיה הבדל ענק ואני אוריד ב30 קילובייט במקום במהירות מלאה של חבילת ה20 מגהבייט? אשמח לעצתכם בנושא

תודה מראש

גל :jump:

פורסם

גיימר משפיע על הכל ולא רק על פינגים, ככה שגם אם אתה רק מוריד קבצים יכול להיווצר שינוי ללא גיימר (לא דרסטי כמו שתיארת במיוחד עכשיו עם הכבל החדש אבל בכל זאת).

בכל מקרה תמיד אתה יכול לבטל ואם אתה רואה שהמהירות יורדת משמעותית פשוט להתקשר ולהחזיר את השירות.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האם יש אפשרות רק להקפיא את השירות או שחייבים לבטל אותו[li? השאלה גם אם אני מבטל אותו ואז מחזיר האם המחיר המיוחד ישאר לי או שאני אקבל אותו במחיר רגיל של גיימר
פורסם

אפשר גם לבקש שיסירו לך אותו זמנית זה לא סיפור גדול. בכל מקרה אין מחיר מיוחד זה המחיר של הגיימר היום :) . זה שאומרים לנו שזה מחיר מיוחד זה משהו אחר...

כמו שהמחיר מחירון ל20 מגה הוא 70 ש"ח אבל אפשר לקבל אותו ב29.90 (אגב גם 100 מגה באותו מחיר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים