עבור לתוכן

EA התעוררו, BATTLEFIELD 3 זמין להורדה מאוריג'ין ב 123 שקל

Featured Replies

פורסם

סוף סוף EA נזכרו לעשות מבצעים שזמינים לכל העולם וגם עשו את זה כמו שצריך. 50% הנחה + SPECACT Kit & Dog Tag Bundle בחינם לזמן מוגבל :yelclap:

במחיר כזה שווה לקנות גם למי שאין מחשב שיכול להריץ את המשחק :D ופחות מחצי שנה אחרי שהוא, עד היום רק VALVE היו עושים מבצעים כאלה למשחקים טובים :smile1:

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/

עכשיו אתם יכולים לאהוב את יום האהבה גם אם אתם לבד ;)

פורסם

ואם אני מבין נכון, זה לא כולל את B2K שעדיין עולה 15 אירו...

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש B2K באמת לא היה במצבע אבל בכללי אפשר למצוא אותו תמיד במבצעים בחנויות אחרות. המבצע נגמר :P כנראה ראיתי אותו ברגע האחרון...

הם לא עושים מספיק פרסומות לדברים האלה ולא נותנים לאנשים מספיק סיבות להיכנס כל יום לבדוק מבצעים. הם צריכים לעבוד על זה.

פורסם

הם צריכים לעשות POP UPS למבצעים כמו בסטים...

לפעמים אני חושב שהם לא באמת רוצים לקדם את האוריג'ין... הם בסה"כ משתמשים בזה ככלי להילחם בסטים ולדאוג להפצה לכותרים ספציפיים באופן אקסקלוסיבי (ME3, BF3 וכו')

פורסם

לא הבנתי מה זה

+ SPECACT Kit & Dog Tag Bundle?

פורסם
  • מחבר

גם עכשיו כל מי שקונה את BF3 נותנים לו עם זה את SPECACT Kit & Dog Tag Bundle. זה כולל דברים שלפני זה היו זמינים רק בהזמנה מוקדמת (סקינים לדמויות ו DOG TAGS), אפשר לקנות את זה ב 3 יורו אם זה כל כך חשוב לך.

פורסם

איפה ראית הנחה?

המשחק עולה 50 יורו.

פורסם

המשחק בגרסא רוסית ( שנפתחת לאנגלית ללא בעיות ) עולה 22$ (ללא B2K ) מה המבצע פה בידיוק ?

פורסם

מזה

SPECACT Kit

פורסם
  • מחבר

היה מבצע ביום האהבה והוא נגמר (ויומיים אחרי זה).

את רוב האנשים זה לא מעניין לקנות גירסה רוסית מאיזה אתר לא ידוע, במיוחד לא כשאפשר לקנות את המשחק במחיר הגיוני ישירות מהחברה. אני קניתי MW2 ברוסית ואת האמת זה היה דיי חרא, אין לי כוח יותר להתחיל כל פעם לבדוק אם אפשר להפעיל אנשים או לא ולבדוק שלא יקרה מצב שינעלו לי את החשבון בגלל זה (במיוחד שמדובר ב EA שסגרו משתמשים על דברים מפגרים יותר).

זה גם היה פחות המבצע ויותר העובדה שסוף סוף EA התחילו לעשות הנחות גם למשתמשים שלא גרים באנגליה/ארה"ב.

SPECACT Kit כולל סקינים לדמויות במשחק, לא משהו חשוב.

פורסם

זה לא גירסא רוסית מאתר לא ידוע ... ומי שמחפש לחסוך כסף זה בישבילו ... אין שום דבר לא חוקי בזה רק צריך להוריד קובץ שפה והכל טוב ויפה ...

פורסם

מה שאני עשיתי זה פשוט להתחבר עם פרוקסי הודי ולקנות במחיר ממש זול.

יוצא משהו כמו 150 שח כולל ההרחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים