עבור לתוכן

אייקונים על שולחן העבודה זזים לאחר כיבוי המסך

Featured Replies

פורסם

תופעה מוזרה החלה לפקוד את מחשבי:

לפני כמה ימים התחדשתי ב-GTX570 חדש וחביב, ומאחר ויש לו יציאת DP חיברתי את המסך (2408WFP) באמצעותו. (לפני כן היה 4870 בחיבור DVI).

מאז, התחלתי להבחין לאחר הדלקת המסך (המחשב עובד 24/7) חלק מהאייקונים על שולחן העבודה "טיילו" למקום אחר, בעיקר כאלה שנמצאים קרוב לשולי המסך. פעם אחרת כל האייקונים היו מקובצים ברבע מסך, כמו לאחר הורדת רזולוציה.

אני לא יודע לומר אם זה נגרם ע"י הכרטיס החדש, או החיבור החדש למסך (DP).

אני עובד ברזולוציה של 1920X1200.

מישהו נתקל פעם במקרה כזה?

פורסם

הכרטיס מסך שלך מזהה מחדש את המסך כל פעם שאתה מכבה אותו. תנסה לבדוק עם תוכל להגדיר אותו כראשי.

היתה לי אותה הבעיה כשחברתי שני מסכים וכיביתי אחד מהם.

עם זה לא עוזר תנסה לחבר לחיבור אחר.

פורסם
  • מחבר

כשחיפשתי מידע על התופעה הזאת, נתקלתי במקרים כמו שלך של אייקונים זזים בריבוי מסכים.

אבל במקרה שלי מדובר במסך אחד בלבד. אני אנסה לחזור לחיבור DVI ולראות אם זה מסתדר..

תופעה מוזרה.

פורסם

השאלה אולי מיותרת, ובכל זאת (אתה טוען ל-24/7), האם כבר ביצעת restart למע' הפעלה לאחר שסידרת את האייקונים בפעם הראשונה ?

אגב, אומנם לא פתרון, אלא סתם לנוחיות, התוכנה driver sweeper החינמית יודעת לגבות\לשחזר מיקומי אייקונים על שולחן העבודה.

פורסם

אגב, אומנם לא פתרון, אלא סתם לנוחיות, התוכנה driver sweeper החינמית יודעת לגבות\לשחזר מיקומי אייקונים על שולחן העבודה.

לצורך זה הייתי מציע את Desktop Restore.

http://www.midiox.com/desktoprestore.htm

פורסם

כן יש כאלה לא מעט. סתם חשבתי שהגיוני היה להשתמש ב-driver sweeper לפני התקנת כרטיס חדש... אז כבר אפשר שם לשמור layout.

אם לצורכי שימוש יומי כפתרון קבוע, הייתי דווקא הולך על DeskSave, מאחר וזאת גם מסוגלת לשחזר layout באופן אוטומטי :xyxthumbs:

Auto restore after resolution change, program start or resume from standby/hibernation

פורסם
  • מחבר

השאלה אולי מיותרת, ובכל זאת (אתה טוען ל-24/7), האם כבר ביצעת restart למע' הפעלה לאחר שסידרת את האייקונים בפעם הראשונה ?

בוודאי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים